Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

Sveikos 4u.gif Aš irgi svajoju apie Mutsy vežimėlį happy.gif Pirkčiau Belgijoje, tik irgi žiūriu, kad iš oficialaus musty.com puslapio dingo keli modeliai (Urban Rider, Slider) ir liko tik 4rider single spoke, Evo ir transporteris. Kąžin kodėl? g.gif

Gal būtų atsiliepimų apie 4rider single spoke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unikko: 18 birželio 2012 - 14:17
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 18, 07:56)
vaikams.eu išparduoda MUTSY slider. Kaip ir norėjom tokio, bet klausimas, kodel juos isparduoda? Kainą numušė net 1300 ir daugiau Lt. Kame reikalas? smile.gif

Nuolaida tai nereali bigsmile.gif Parasykit vaikams.eu ir paklauskit, idomu, ka pasakys.
Negi ir Urban Riderio neliks g.gif atrodo tikrai populiarus modelis.

Na va pati radau atsakyma Mutsy facebook'e, raso, kad urban rideri vis dar galima nusipirkti Europoje, bet sekanciais metais jo gamyba planuoja stabdyti. Gaila kazkaip...

QUOTE(Unikko @ 2012 06 18, 14:15)
Sveikos 4u.gif Aš irgi svajoju apie Mutsy vežimėlį  happy.gif Pirkčiau Belgijoje, tik irgi žiūriu, kad iš oficialaus musty.com puslapio dingo keli modeliai (Urban Rider, Slider) ir  liko tik 4rider single spoke, Evo ir transporteris. Kąžin kodėl?  g.gif

Gal būtų atsiliepimų apie 4rider single spoke?

Beveik visa sita ir senesne tema yra apie 4rider ir urban rider modelius, pasivartykit ir pasiskaitinekit smile.gif 4rideriui tinka ir visi atsiliepimai apie urban riderio lopsius ir sportines dalis, nes jos abieju modeliu vienodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 19 birželio 2012 - 08:02
QUOTE(Mylia @ 2012 06 19, 07:53)
Na va pati radau atsakyma Mutsy facebook'e, raso, kad urban rideri vis dar galima nusipirkti Europoje, bet sekanciais metais jo gamyba planuoja stabdyti. Gaila kazkaip...

URBAN Rider gamyba nebus nutraukta ir jis bus ir ateinanciu metu kolekcijoje, tiesiog kai kuriose salyse jis nera toks populiarus, todel MUTSY nusprende i savo puslapi netraukti ir intrukciniu filmuku "nesukti" apie ji.
Rytu ir Siaures Europoje Urban Rider yra viena is populiariausiu MUTSY vaziuokliu!

Slider nebebus gaminamas, todel ivairiu saliu atstovai nusprende ji isparduoti (kaina tikrai "ispardavimine") smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 06 19, 07:53)
Beveik visa sita ir senesne tema yra apie 4rider ir urban rider modelius, pasivartykit ir pasiskaitinekit smile.gif 4rideriui tinka ir visi atsiliepimai apie urban riderio lopsius ir sportines dalis, nes jos abieju modeliu vienodos.

Atsiprašau, mano klaida doh.gif Maniau, kad 4rider ir 4rider single spoke yra du skirtingi modeliai (kaip 4rider lightweight) blush2.gif hihihi.gif Visą temą perskaičiau ir seku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutsylt @ 2012 06 19, 15:41)
URBAN Rider gamyba nebus nutraukta ir jis bus ir ateinanciu metu kolekcijoje, tiesiog kai kuriose salyse jis nera toks populiarus, todel MUTSY nusprende i savo puslapi netraukti ir intrukciniu filmuku "nesukti" apie ji.
Rytu ir Siaures Europoje Urban Rider yra viena is populiariausiu MUTSY vaziuokliu!

Slider nebebus gaminamas, todel ivairiu saliu atstovai nusprende ji isparduoti (kaina tikrai "ispardavimine") smile.gif

Aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Na ką, jungiamės prie MUTSY turėtojų būrio biggrin.gif
Užsisakėm, ir jį mums atgabens penktadienį smile.gif

Laukiu nesulaukiu.

O užsisakėm išparduodamą MUTSY SLIDER. Visgi jo aš labai norėjau nuo pat pirmos dienos, kai pradėjau ieškoti vežimėlio ir kai jis dar kainavo dvigubai daugiau, o kai skambinau į parduotuvę ir išklausinėjau visko, kodėl kas ir kaip, tai nusprendėme pirkti, visgi kaina gaunas nedidelė (1 399 Lt už lopšį, sportinę dalį, kojų vokelį, tašę ir kėdutę Safe2Go).
O pardavėjai man paaiškino jų išpardavimą lygiai taip pat, kaip čia atrašė Mutsy.lt. Išparduoda, nes tokį nurodymą gavo iš gamintojų ir ateity SLIDERIŲ daugiau nebebus.

Noriu pasiteirauti, ar yra čia mamyčių turininčių/turėjusių SLIDERį? Norėčiau užduoti keletą klausimukų smile.gif
Atsakyti
[quote=Huba Buba,2012 06 20, 12:47]
tai tikriausiai mes čia vienintelės susisvaigusios dėl jų. aš vakar juoda nusipirkau iš kauno vaikams. eu. po kolkas patenkinta pirkiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2012 06 21, 22:55)
tai tikriausiai mes čia vienintelės susisvaigusios dėl jų. aš vakar juoda nusipirkau iš kauno vaikams. eu. po kolkas patenkinta pirkiniu biggrin.gif

Aha lotuliukas.gif
Aš jau laukiu nesulaukiu, kol mums ryt atgabens iš Vilniaus rudą.
Bet tas juodas buvo be autokėdutės, ar jums jos ir nereik?
Ar jau išbandėt? Kaip važiuoja? Man tik klausimas, kadangi mes norėsim ant važiuoklės dėti ir autokėdutę, ir lopšį, tai įdomu, kaip sudėtingai nuo tos rankenos tas lopšys nusiima tam, kad būtų galima ant važiuoklės uždėt kėdutę (o reikalui esant vėl atgal lopšį)? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Huba Buba: 21 birželio 2012 - 22:47
[quote=Huba Buba,2012 06 21, 23:20]
Aš autokedute turėjau, tai tik reikėjo adapterius nusipirkt, jos dar neišbandžiau. o lopšys tai tikrai daug didesnis negu urban rider smile.gif . žadėjau pirkti ir pripučiamus ratus bet puikiausiai rieda ir be jų. rankenos privalumas tikrai yra, tačiau reikia yprasti važiuoti kai gale tie mažiukai:)
Atsakyti
mes irgi naudojames 4rider light thumbup.gif kol kas dar neturiu nei vieno nusiskundimo, labai dziaugiuosi pasirinkimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 06 22, 10:56)
mes irgi naudojames 4rider light  thumbup.gif  kol kas dar neturiu nei vieno nusiskundimo, labai dziaugiuosi pasirinkimu  thumbup.gif

ar ilgai naudojatės? dar turim keletą mėnesių apsisprendimui, bet kol kas aš labiausiai link šio linkstu.
Atsakyti
Mes jau metus naudojam 4rider light (visas dalis is eiles). 10 balu. thumbup.gif
Atsakyti