mes savo transporteri pardavinejam jei kam idomu - parasykit i az. Mazai naudotas Mutsy transporter vezimukas. Galiojanti garantija iki 2013 02. Spalva Red, realiai neblizga, nuo blykstes taip atrodo.
Kaina 950 lt.
O mes vis dar laukiam MUTSY SLIDER
QUOTE(spiegel @ 2012 04 19, 18:44)
na laukiu dar, nes man mergaitiska spalva nelabai tinka, noreciau universalesnes
o kodel raudona mergaitiska ne velnio mano pirmasis vazinejo raudonam vezime - super spalva
Mano akimis ziurint, tokia paprasta raudona be jokiu ornamentu irgi labai tinka berniukui. Juk sportines masinos taip pat dazniausiai buna raudonos
QUOTE(Mylia @ 2012 04 23, 15:03)
Mano akimis ziurint, tokia paprasta raudona be jokiu ornamentu irgi labai tinka berniukui. Juk sportines masinos taip pat dazniausiai buna raudonos
Gal ir tinka berniukui raudona spalva, bet aš visvien, jei žinočiau, kad laukiuosi berniuko, raudonos spalvos nesirinkčiau Man tada jau geriau žalia, oranžinė, ruda, pilka, juoda ar pan
QUOTE(Latte kava @ 2012 04 06, 10:35)
Dar galiu pridurti: nezinau, ar tai privalumas, ar trukumas, bet Transporteris nera minkstas vezimas, ta prasme, per duobes vaziuoja normaliai, bet vaiko jame nepasupsi ar "neuzkratysi".
as tai nesigailiu transporteriu....kai palyginu su x landeriu,kuri turejau ir kankinausi nesiodama svori,,tai sis man lengvutelis
o as kazkaip ir nenoreciau vaiko uzkratyti ar uzpurtyti
man tik minusas,kad pirkiniu krepsys zemai.... o visa kita tik pliusai kol kas
Papildyta:
QUOTE(Huba Buba @ 2012 04 23, 13:49)
Gal ir tinka berniukui raudona spalva, bet aš visvien, jei žinočiau, kad laukiuosi berniuko, raudonos spalvos nesirinkčiau Man tada jau geriau žalia, oranžinė, ruda, pilka, juoda ar pan
as ir kai suzinojau,kad bus berniukas, MV sakiau imsiu bet kokia tik ne raudona nes dukryte turejo raudona x landeri,tai jau raudono nelabai norejau
QUOTE(Giorgita @ 2012 04 27, 18:39)
as tai nesigailiu transporteriu....kai palyginu su x landeriu,kuri turejau ir kankinausi nesiodama svori,,tai sis man lengvutelis
Papildyta:
Papildyta:
Kazin nuo kada galima deti i 4Riderio sportinuka? musu vyrukas 4 men, jau i lopsi sunkiai telpa (67 cm ugis), o ir nebepatinka jam gulet rekia, net neuzmiega
QUOTE(Amade @ 2012 05 01, 07:29)
Kazin nuo kada galima deti i 4Riderio sportinuka? musu vyrukas 4 men, jau i lopsi sunkiai telpa (67 cm ugis), o ir nebepatinka jam gulet rekia, net neuzmiega
Tai ir dekit. O ko bijot?
QUOTE(Amade @ 2012 05 01, 07:29)
dėkit, juk ten gulima padėtis yra tik nesodinkit, sportinuke daugiau matysis ir gulės
QUOTE(Amade @ 2012 05 01, 06:29)
Tai pabandykit pasivazineti su sportinuku ir paziuresti, ar jums ir maziukui jis tinka ir patinka del to ar galima, ar negalima, tai manau galima, juk ten labai neblogai tas sportinukas pasiguldo