Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

mes savo transporteri pardavinejam jei kam idomu - parasykit i az. Mazai naudotas Mutsy transporter vezimukas. Galiojanti garantija iki 2013 02. Spalva Red, realiai neblizga, nuo blykstes taip atrodo.
Kaina 950 lt.
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
na laukiu dar, nes man mergaitiska spalva nelabai tinka, noreciau universalesnes ax.gif
Atsakyti
O mes vis dar laukiam MUTSY SLIDER smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegel @ 2012 04 19, 18:44)
na laukiu dar, nes man mergaitiska spalva nelabai tinka, noreciau universalesnes  ax.gif

o kodel raudona mergaitiska g.gif ne velnio schmoll.gif mano pirmasis vazinejo raudonam vezime - super spalva biggrin.gif
Atsakyti
Mano akimis ziurint, tokia paprasta raudona be jokiu ornamentu irgi labai tinka berniukui. Juk sportines masinos taip pat dazniausiai buna raudonos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 04 23, 15:03)
Mano akimis ziurint, tokia paprasta raudona be jokiu ornamentu irgi labai tinka berniukui. Juk sportines masinos taip pat dazniausiai buna raudonos smile.gif

Gal ir tinka berniukui raudona spalva, bet aš visvien, jei žinočiau, kad laukiuosi berniuko, raudonos spalvos nesirinkčiau smile.gif Man tada jau geriau žalia, oranžinė, ruda, pilka, juoda ar pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte kava @ 2012 04 06, 10:35)
Dar galiu pridurti: nezinau, ar tai privalumas, ar trukumas, bet Transporteris nera minkstas vezimas, ta prasme, per duobes vaziuoja normaliai, bet vaiko jame nepasupsi ar "neuzkratysi".

as tai nesigailiu transporteriu....kai palyginu su x landeriu,kuri turejau ir kankinausi nesiodama svori,,tai sis man lengvutelis biggrin.gif

o as kazkaip ir nenoreciau vaiko uzkratyti ar uzpurtyti schmoll.gif

man tik minusas,kad pirkiniu krepsys zemai.... o visa kita tik pliusai kol kas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Huba Buba @ 2012 04 23, 13:49)
Gal ir tinka berniukui raudona spalva, bet aš visvien, jei žinočiau, kad laukiuosi berniuko, raudonos spalvos nesirinkčiau smile.gif Man tada jau geriau žalia, oranžinė, ruda, pilka, juoda ar pan smile.gif

as ir kai suzinojau,kad bus berniukas, MV sakiau imsiu bet kokia tik ne raudona blush2.gif nes dukryte turejo raudona x landeri,tai jau raudono nelabai norejau schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgita @ 2012 04 27, 18:39)
as tai nesigailiu transporteriu....kai palyginu su x landeriu,kuri turejau ir kankinausi nesiodama svori,,tai sis man lengvutelis biggrin.gif

o as kazkaip ir nenoreciau vaiko uzkratyti ar uzpurtyti schmoll.gif

man tik minusas,kad pirkiniu krepsys zemai.... o visa kita tik pliusai kol kas thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kazin nuo kada galima deti i 4Riderio sportinuka? g.gif musu vyrukas 4 men, jau i lopsi sunkiai telpa (67 cm ugis), o ir nebepatinka jam gulet doh.gif rekia, net neuzmiega doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 01 gegužės 2012 - 06:29
QUOTE(Amade @ 2012 05 01, 07:29)
Kazin nuo kada galima deti i 4Riderio sportinuka?  g.gif  musu vyrukas 4 men, jau i lopsi sunkiai telpa (67 cm ugis), o ir nebepatinka jam gulet  doh.gif  rekia, net neuzmiega  doh.gif

Tai ir dekit. O ko bijot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2012 05 01, 07:29)
Kazin nuo kada galima deti i 4Riderio sportinuka?  g.gif  musu vyrukas 4 men, jau i lopsi sunkiai telpa (67 cm ugis), o ir nebepatinka jam gulet  doh.gif  rekia, net neuzmiega  doh.gif

dėkit, juk ten gulima padėtis yra mirksiukas.gif tik nesodinkit, sportinuke daugiau matysis ir gulės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2012 05 01, 06:29)

Tai pabandykit pasivazineti su sportinuku ir paziuresti, ar jums ir maziukui jis tinka ir patinka smile.gif del to ar galima, ar negalima, tai manau galima, juk ten labai neblogai tas sportinukas pasiguldo 4u.gif
Atsakyti