Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(spiegel @ 2012 04 17, 13:54)
labiau domintu Mutsy 4Rider su pripuciamais ratukais, bet neatmetu ir kitu variantu  smile.gif

Pažiūrėkit skelbiu taskas lt, yra keli skelbimai, gal kuris patiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astro: 17 balandžio 2012 - 14:31
Yra 4riderių pirkti, tikrai nemažai mamyčių parduoda. O va su SLIDERiais ne kas.. smile.gif
Įdomu šiaip būtų sužinoti, kiek mamyčių MUTSY SLIDER stumdo smile.gif Čia kol kas nė viena neatsiliepė, o taip būtų gerai sužinoti, kaip jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 04 18, 11:04)
Yra 4riderių pirkti, tikrai nemažai mamyčių parduoda. O va su SLIDERiais ne kas.. smile.gif
Įdomu šiaip būtų sužinoti, kiek mamyčių MUTSY SLIDER stumdo smile.gif Čia kol kas nė viena neatsiliepė, o taip būtų gerai sužinoti, kaip jis smile.gif

Buvo neseniai skelbimas ir Sliderio, su traveller kedute wub.gif bet jau matyt kazkas nupirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2012 04 18, 13:07)
Buvo neseniai skelbimas ir Sliderio, su traveller kedute  wub.gif  bet jau matyt kazkas nupirko smile.gif

Mačiau. Truputį brangoka buvo pradžioj, bet jau kai sumąsčiau, kad gal reikia pirkti, tai jau nebeliko skelbimo doh.gif

Nieko, tikiuosi, dar atsiras smile.gif Jei ką - nusižiūrėjau MUTSY EVo smile.gif Bet EVO tai tektų tik naują pirkti, nes jis dar naujas, labai ne daug kas jį turėti gali, o parduoti dar nesiruoš tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
arba as ne ten ziuriu, arba kazko nesuprantu g.gif , nu nerandu kas parduotu, o kiek yra, tai jau parduoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegel @ 2012 04 18, 15:30)
arba as ne ten ziuriu, arba kazko nesuprantu g.gif , nu nerandu kas parduotu, o kiek yra, tai jau parduoti  unsure.gif

http://www.*infected...a-13622552.html

http://www.*infected...e-13086573.html

http://www.*infected...1-13621285.html

Štai, keleta nuorodėlių smile.gif

Čia kažkodėl neleidžia skelbiu lt nuorodų dėti. Tai vietoj *infected*, įrašykit skelbiu lt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Huba Buba: 18 balandžio 2012 - 14:18
aciu 4u.gif maciau, bet beda, kad tais kuriais domejausi - parduoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spiegel @ 2012 04 18, 21:28)
aciu  4u.gif maciau, bet beda, kad tais kuriais domejausi - parduoti  verysad.gif

o kada Jums reikia?
mes turim (visos dalys rudos) bet dar naudojam ir gal greit nereiks o gal dar vasara paturėsim, net nežinau, kaip mano princesė user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 18 balandžio 2012 - 20:41
Noriu Jusu vezimo smile.gif Jau geguzes pabaigoje turiu tureti koki vezimaiti, nes kitaip bus mano lelius be ratu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 04 18, 22:38)
o kada Jums reikia?
mes turim (visos dalys rudos)  bet dar naudojam ir gal greit nereiks o gal dar vasara paturėsim, net nežinau, kaip mano princesė user posted image

gal kartais traveller kedute turite ?smile.gif

ar gal kuri kita ruosaites ja parduoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spiegel @ 2012 04 19, 10:25)
Noriu Jusu vezimo  smile.gif  Jau geguzes pabaigoje turiu tureti koki vezimaiti, nes kitaip bus mano lelius be ratu  smile.gif

o terminai musu panasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 04 19, 09:29)
gal kartais traveller kedute turite ?smile.gif
ar gal kuri kita ruosaites ja parduoti  smile.gif
Papildyta:

o terminai musu panasus  biggrin.gif

nea kėdutė paprasta, kai užsakinėjom klaida padarėm sad.gif irgi norėjom traveller kedutės. bet labai gera ir ši smile.gif
na kokiam gegužes vidurį gal ir realu, kad parduosim, reik man jo kol mažei kalasi paskutiniai kruminiai, jis mums netik lauke geras daigtas bet ir namie šiuo metu, vargstam su dantukais.
pas mus dar yra sportinukui kojom užklotas, kuri aš naudojau ir lopšiuke o kaip man patiko jis autokedutėj thumbup.gif pritaikiau blush2.gif
Atsakyti
tai as jau eileje smile.gif
Atsakyti