Mums Mutsy 4Rider pripuciamais ratais buvo labai labai Ir tvirtas ir stabilus ir minkstai vaziuojantis ir dalys lengvai tvirtinasi ir t.t. ir pan. Savo dabar kaip tik parduodame. Tikrai pasiliktume antram, bet neturime kur sandeliuoti Jei ka domina, prasome i az
Užsuku vėl į šią temą su klausimėliu. Mūsų 4rideris pirktas dėvėtas ir nelabai suprantu, ar kažkas sugedę suskleidimo mechanizme, ar kažką ne taip darėm. Reikėjo suskleist važiuoklę, tai niekaip neišėjo tai padaryt kaip rodo instrukcijose (kairėj pusėj pakelt toki juodą ir susiskleidžia tipo). Kol galų gale radom, kaip "atitraukt" mechanizmus rankiniu būdu Išsiskleidžia be problemų. Gal galit kuri nors paaiškint, kaip suskleist? Ir ar gali būti pas mus sugedęs tas reikalas? Pardavėjos duomenų neišsisaugojau, tai negaliu paklaust, ar sugedusį pardavė, ar mes nemokam susskleist
QUOTE(Amade @ 2012 03 27, 13:33)
Užsuku vėl į šią temą su klausimėliu. Mūsų 4rideris pirktas dėvėtas ir nelabai suprantu, ar kažkas sugedę suskleidimo mechanizme, ar kažką ne taip darėm. Reikėjo suskleist važiuoklę, tai niekaip neišėjo tai padaryt kaip rodo instrukcijose (kairėj pusėj pakelt toki juodą ir susiskleidžia tipo). Kol galų gale radom, kaip "atitraukt" mechanizmus rankiniu būdu Išsiskleidžia be problemų. Gal galit kuri nors paaiškint, kaip suskleist? Ir ar gali būti pas mus sugedęs tas reikalas? Pardavėjos duomenų neišsisaugojau, tai negaliu paklaust, ar sugedusį pardavė, ar mes nemokam susskleist
nzn kaip 4rideris,bet urban tai susiskleidzia spaudziant vienu metu ta juoda knopke ant rankenos ir traukiant ta kaip jus rasot "kairej pusej juoda" ir turi but lyg vaziuokle stabilioj padety...ta prasme padaryta kad ratai nesisukiotu (urban sukiojasi galiniai,tai reik uzrakint ta sukiojimasi). gal supratot kazka
QUOTE(Fea @ 2012 03 27, 12:54)
nzn kaip 4rideris,bet urban tai susiskleidzia spaudziant vienu metu ta juoda knopke ant rankenos ir traukiant ta kaip jus rasot "kairej pusej juoda" ir turi but lyg vaziuokle stabilioj padety...ta prasme padaryta kad ratai nesisukiotu (urban sukiojasi galiniai,tai reik uzrakint ta sukiojimasi). gal supratot kazka
pas mus knopkes ner, bet raudonas kazkoks daiktas yra
Bet vis tiek niekas nesigauna nei uzfiksavus ratus, nei spaudinejant ta raudona, nei traukiant ta daikta, kur instrukcijose raso eina tik atknibinet rankiniu budu
Pas mus 4rideris - tai jokiu ratu nerakinam. Viska darom vienu metu:
- Pakeli kaireje ta juoda bumbula kaire ranka
- desine paspaudi juoda mygtuka ir biski istrauki rankena i aukstesne padeti
- is tos aukstesnes padeties, visdar laikant paspaudus juoda mygtuka ant rankenos - staigiu judesiu trenki visa rankena zemyn (ji tuo momentu suvaziuoja iki zemiausios padeties ir remas susileidzia zemyn)
sunkoka paaiskinti zodziais, reikia prprasti ir buna laabai paprasta
*Juodas mygtukas - per viduri rankenos esantis mygtukas, skirtas pakelti/nuleisti rankena.
Metalinis raudonas pypsiukas sone reikalingas isskleidimui, ji pakelus remas issiskleidzia.
- is tos aukstesnes padeties, visdar laikant paspaudus juoda mygtuka ant rankenos - staigiu judesiu trenki visa rankena zemyn (ji tuo momentu suvaziuoja iki zemiausios padeties ir remas susileidzia zemyn)
sunkoka paaiskinti zodziais, reikia prprasti ir buna laabai paprasta
*Juodas mygtukas - per viduri rankenos esantis mygtukas, skirtas pakelti/nuleisti rankena.
Metalinis raudonas pypsiukas sone reikalingas isskleidimui, ji pakelus remas issiskleidzia.
QUOTE(Amade @ 2012 03 27, 13:56)
Bet vis tiek niekas nesigauna nei uzfiksavus ratus, nei spaudinejant ta raudona, nei traukiant ta daikta, kur instrukcijose raso eina tik atknibinet rankiniu budu
nu tada gal kokia mamyte 4rideri turinti parasys...nes pas mus raudonas daiktas tai vaziuokles sone...jis tik isskleidimui skirtas o ta juoda knopke tai ...kaip cia paaiskint...nu jei rankena yra U raides formos....tai va toj "virsunej" raides ta knopke nu zodziu ji skirta ilgint/trumpint rankena....kaip pas jus reguliuojasi jos aukstis? tai bandykit ta reguliuojancia knopke spaust ir kita ranka traukt ta kairej sone
QUOTE(Jolantele- @ 2012 03 27, 13:03)
Pas mus 4rideris - tai jokiu ratu nerakinam. Viska darom vienu metu:
sunkoka paaiskinti zodziais
sunkoka paaiskinti zodziais
va dabar viskas gavosi O jau buvau susirupinus, kad sugedes
ACIU ACIU
Ir dar karta nesusilaikysiu nepasidziaugus savo vezimu. Nu beprotiskai man jis patinka Ir smagiausia, kad dar nesu macius Kaune vazinejant kito Mutsio Turbut tiesiog nesutinku, bet vis tiek smagu. Man jis toks issiskiriantis is kitu vezimu
Valioo Galesit dabar suskleidineti 100 kartu pirmyn atgal Turbut viska per daug moteriskai darem, o cia reikia TRENKT kaip reikalas ir viskas super
QUOTE(Amade @ 2012 03 27, 12:56)
Paieskokit youtube.com demonstraciju, tikrai buvo kaip suskleidzia rider'iai, bus tikrai aiskiau. O siaip teisingai Jolantele rase, reikia suskleisti siek tiek su jega, na taip trinkteleti
P. S. na va kol parasiau ir issprendet problema
Sveikutės. Ir aš nusižiūrėjus tokį, tik dar nerikia taip skubiai.
http://www.super.lt/...g.70x70_q85.jpg
Na žodžiu norėjau ir aš padėt truputi su naudojimu. Jei kam reikia, galiu atsiųst i AZ naudojimo instrukciją.
MUSTY 4Rider iš interneto parsisiunčiau. Čia įkelt nemoku.
PDF formatu keliomis kalbomis, tik LT nėra.
http://www.super.lt/...g.70x70_q85.jpg
Na žodžiu norėjau ir aš padėt truputi su naudojimu. Jei kam reikia, galiu atsiųst i AZ naudojimo instrukciją.
MUSTY 4Rider iš interneto parsisiunčiau. Čia įkelt nemoku.
PDF formatu keliomis kalbomis, tik LT nėra.
Buvau šiandien apžiūrėt MUTSY SLIDER vaikams.eu parduotuvėj. Tai komplekto su lopšiu, sportine dalim, autokėdute safe 2 go, apklotu kojoms ir mamos taše, kaina gaunasi netoli 2000 Lt. Tai vos nesusileidau čiupinėdama tą vežimą. Jau toks man jis superinis.
Tai dabar galutinai apsisprendžiau, ieškome TIK MUTSY SLIDER. Tad, jei kas išaugote, prašome kreiptis - mūsų namuose jam vietos tikrai atsiras
Tai dabar galutinai apsisprendžiau, ieškome TIK MUTSY SLIDER. Tad, jei kas išaugote, prašome kreiptis - mūsų namuose jam vietos tikrai atsiras
QUOTE(Huba Buba @ 2012 03 27, 20:03)
Buvau šiandien apžiūrėt MUTSY SLIDER vaikams.eu parduotuvėj. Tai komplekto su lopšiu, sportine dalim, autokėdute safe 2 go, apklotu kojoms ir mamos taše, kaina gaunasi netoli 2000 Lt. Tai vos nesusileidau čiupinėdama tą vežimą. Jau toks man jis superinis.
viena mama pardavinėja forume juoda 3-1 ir ne su safe to go o su traveler kėdute už 1600 man rodos, paieškok tikrai rasi:) aš pati ieškau bet man kaina per aukšta:( ir tolokai:(