Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

Mums Mutsy 4Rider pripuciamais ratais buvo labai labai thumbup.gif Ir tvirtas ir stabilus ir minkstai vaziuojantis ir dalys lengvai tvirtinasi ir t.t. ir pan. Savo dabar kaip tik parduodame. Tikrai pasiliktume antram, bet neturime kur sandeliuoti doh.gif Jei ka domina, prasome i az 4u.gif
Atsakyti
Užsuku vėl į šią temą su klausimėliu. Mūsų 4rideris pirktas dėvėtas ir nelabai suprantu, ar kažkas sugedę suskleidimo mechanizme, ar kažką ne taip darėm. Reikėjo suskleist važiuoklę, tai niekaip neišėjo tai padaryt kaip rodo instrukcijose (kairėj pusėj pakelt toki juodą ir susiskleidžia tipo). Kol galų gale radom, kaip "atitraukt" mechanizmus rankiniu būdu doh.gif Išsiskleidžia be problemų. Gal galit kuri nors paaiškint, kaip suskleist? Ir ar gali būti pas mus sugedęs tas reikalas? g.gif Pardavėjos duomenų neišsisaugojau, tai negaliu paklaust, ar sugedusį pardavė, ar mes nemokam susskleist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2012 03 27, 13:33)
Užsuku vėl į šią temą su klausimėliu. Mūsų 4rideris pirktas dėvėtas ir nelabai suprantu, ar kažkas sugedę suskleidimo mechanizme, ar kažką ne taip darėm. Reikėjo suskleist važiuoklę, tai niekaip neišėjo tai padaryt kaip rodo instrukcijose (kairėj pusėj pakelt toki juodą ir susiskleidžia tipo). Kol galų gale radom, kaip "atitraukt" mechanizmus rankiniu būdu  doh.gif Išsiskleidžia be problemų. Gal galit kuri nors paaiškint, kaip suskleist? Ir ar gali būti pas mus sugedęs tas reikalas?  g.gif  Pardavėjos duomenų neišsisaugojau, tai negaliu paklaust, ar sugedusį pardavė, ar mes nemokam susskleist  doh.gif

nzn kaip 4rideris,bet urban tai susiskleidzia spaudziant vienu metu ta juoda knopke ant rankenos ir traukiant ta kaip jus rasot "kairej pusej juoda" smile.gif ir turi but lyg vaziuokle stabilioj padety...ta prasme padaryta kad ratai nesisukiotu (urban sukiojasi galiniai,tai reik uzrakint ta sukiojimasi). gal supratot kazka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 03 27, 12:54)
nzn kaip 4rideris,bet urban tai susiskleidzia spaudziant vienu metu ta juoda knopke ant rankenos ir traukiant ta kaip jus rasot "kairej pusej juoda" smile.gif ir turi but lyg vaziuokle stabilioj padety...ta prasme padaryta kad ratai nesisukiotu (urban sukiojasi galiniai,tai reik uzrakint ta sukiojimasi). gal supratot kazka biggrin.gif

pas mus knopkes ner, bet raudonas kazkoks daiktas yra g.gif
Bet vis tiek niekas nesigauna g.gif nei uzfiksavus ratus, nei spaudinejant ta raudona, nei traukiant ta daikta, kur instrukcijose raso doh.gif eina tik atknibinet rankiniu budu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 27 kovo 2012 - 13:02
Pas mus 4rideris - tai jokiu ratu nerakinam. Viska darom vienu metu:
- Pakeli kaireje ta juoda bumbula kaire ranka
- desine paspaudi juoda mygtuka ir biski istrauki rankena i aukstesne padeti
- is tos aukstesnes padeties, visdar laikant paspaudus juoda mygtuka ant rankenos - staigiu judesiu trenki visa rankena zemyn (ji tuo momentu suvaziuoja iki zemiausios padeties ir remas susileidzia zemyn)
biggrin.gif sunkoka paaiskinti zodziais, reikia prprasti ir buna laabai paprasta thumbup.gif

*Juodas mygtukas - per viduri rankenos esantis mygtukas, skirtas pakelti/nuleisti rankena.

Metalinis raudonas pypsiukas sone reikalingas isskleidimui, ji pakelus remas issiskleidzia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantele-: 27 kovo 2012 - 13:08
QUOTE(Amade @ 2012 03 27, 13:56)
pas mus knopkes ner, bet raudonas kazkoks daiktas yra  g.gif 
Bet vis tiek niekas nesigauna  g.gif  nei uzfiksavus ratus, nei spaudinejant ta raudona, nei traukiant ta daikta, kur instrukcijose raso  doh.gif eina tik atknibinet rankiniu budu  blink.gif

nu tada gal kokia mamyte 4rideri turinti parasys...nes pas mus raudonas daiktas tai vaziuokles sone...jis tik isskleidimui skirtas 4u.gif o ta juoda knopke tai ...kaip cia paaiskint...nu jei rankena yra U raides formos....tai va toj "virsunej" raides ta knopke biggrin.gif nu zodziu ji skirta ilgint/trumpint rankena....kaip pas jus reguliuojasi jos aukstis? tai bandykit ta reguliuojancia knopke spaust ir kita ranka traukt ta kairej sone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantele- @ 2012 03 27, 13:03)
Pas mus 4rideris - tai jokiu ratu nerakinam. Viska darom vienu metu:
- Pakeli kaireje ta juoda bumbula kaire ranka
- desine paspaudi juoda mygtuka ir biski istrauki rankena i aukstesne padeti
- is tos aukstesnes padeties, visdar laikant paspaudus juoda mygtuka ant rankenos - staigiu judesiu trenki visa rankena zemyn (ji tuo momentu suvaziuoja iki zemiausios padeties ir remas susileidzia zemyn)
biggrin.gif  sunkoka paaiskinti zodziais

yahoo.gif yahoo.gif va dabar viskas gavosi yahoo.gif O jau buvau susirupinus, kad sugedes doh.gif
ACIU ACIU 4u.gif 4u.gif

Ir dar karta nesusilaikysiu nepasidziaugus savo vezimu. Nu beprotiskai man jis patinka wub.gif Ir smagiausia, kad dar nesu macius Kaune vazinejant kito Mutsio thumbup.gif Turbut tiesiog nesutinku, bet vis tiek smagu. Man jis toks issiskiriantis is kitu vezimu wub.gif
Atsakyti
Valioo drinks_cheers.gif thumbup.gif Galesit dabar suskleidineti 100 kartu pirmyn atgal biggrin.gif Turbut viska per daug moteriskai darem, o cia reikia TRENKT kaip reikalas ir viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantele-: 27 kovo 2012 - 13:10
QUOTE(Amade @ 2012 03 27, 12:56)
pas mus knopkes ner, bet raudonas kazkoks daiktas yra  g.gif 
Bet vis tiek niekas nesigauna  g.gif  nei uzfiksavus ratus, nei spaudinejant ta raudona, nei traukiant ta daikta, kur instrukcijose raso  doh.gif eina tik atknibinet rankiniu budu  blink.gif

Paieskokit youtube.com demonstraciju, tikrai buvo kaip suskleidzia rider'iai, bus tikrai aiskiau. O siaip teisingai Jolantele rase, reikia suskleisti siek tiek su jega, na taip trinkteleti ax.gif

P. S. na va kol parasiau ir issprendet problema biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 27 kovo 2012 - 14:19
Sveikutės. 4u.gif Ir aš nusižiūrėjus tokį, tik dar nerikia taip skubiai. biggrin.gif
http://www.super.lt/...g.70x70_q85.jpg

Na žodžiu norėjau ir aš padėt truputi su naudojimu. blush2.gif Jei kam reikia, galiu atsiųst i AZ naudojimo instrukciją.
MUSTY 4Rider iš interneto parsisiunčiau. Čia įkelt nemoku. doh.gif
PDF formatu keliomis kalbomis, tik LT nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieska 02: 27 kovo 2012 - 15:01
Buvau šiandien apžiūrėt MUTSY SLIDER vaikams.eu parduotuvėj. Tai komplekto su lopšiu, sportine dalim, autokėdute safe 2 go, apklotu kojoms ir mamos taše, kaina gaunasi netoli 2000 Lt. Tai vos nesusileidau čiupinėdama tą vežimą. wub.gif Jau toks man jis superinis. thumbup.gif
Tai dabar galutinai apsisprendžiau, ieškome TIK MUTSY SLIDER. Tad, jei kas išaugote, prašome kreiptis - mūsų namuose jam vietos tikrai atsiras smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 03 27, 20:03)
Buvau šiandien apžiūrėt MUTSY SLIDER vaikams.eu parduotuvėj. Tai komplekto su lopšiu, sportine dalim, autokėdute safe 2 go, apklotu kojoms ir mamos taše, kaina gaunasi netoli 2000 Lt. Tai vos nesusileidau čiupinėdama tą vežimą.  wub.gif  Jau toks man jis superinis.  thumbup.gif
Tai dabar galutinai apsisprendžiau, ieškome TIK MUTSY SLIDER. Tad, jei kas išaugote, prašome kreiptis - mūsų namuose jam vietos tikrai atsiras smile.gif  4u.gif

viena mama pardavinėja forume juoda 3-1 ir ne su safe to go o su traveler kėdute thumbup.gif už 1600 man rodos, paieškok tikrai rasi:) aš pati ieškau bet man kaina per aukšta:( ir tolokai:(
Atsakyti