Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

nusipirkome mes urban rideri 4u.gif nu svajoniu vezimukas, o vaziavimas tiesiog pasakiskas, miskelio keliukais vaziuoja kaip dzipas ir mieste labai manevringas! thumbup.gif super patogus man, pries tai 2 dienas naudojome 4 rideri, nes parduotuveje neturejo urban riderio vaziuokles tai paskolino 4 rideri kol musiske atves. Tai turejau gyvai galimybe 2 vaziuokles isbandyti. 4 rideris truputuka kitoks, gal biskiuka kietesnis, bet pravazumas tikrai ispudingas, vaikutis tikrai minkstai veziojamas ir pastangu pastumti vezimaiti mamytei nereikia jokiu . Nu, kaip vyras sako tikri dzipukai su limuzino isvaizda smile.gif per kaziuka kai buvom tai visos mamytes kurios su vezimukais buvo, tai musu urban rideri vis zvilgsniu palidedavo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ,
as ir esu paskendusi vezimeliu paieskosi ir renkuosi tarp Mutsy rider4 ir x-lander xa .. Bet vaman paskykite, kurios ir dejo prie kiekvieno vezimuko pliusus ir minusus tai kuo sitie skiriasi ? Kaina tai viskas aisku .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shaja @ 2012 03 11, 12:55)
per kaziuka kai buvom tai visos mamytes kurios su vezimukais buvo, tai musu urban rideri vis zvilgsniu palidedavo 4u.gif  thumbup.gif

Tai kad sitas kaziukas buvo emmaljungu paradas ir didzioji dalis kitokiu vezimeliu automatiskai trauke aki biggrin.gif
Per savo pasivaiksciojima kaziuke maciau tris mutsiukus, lyginant su kitom firmom tikrai mazai ax.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 13:15)
Sveikos ,
as ir esu paskendusi vezimeliu paieskosi ir renkuosi tarp Mutsy rider4 ir x-lander xa .. Bet vaman paskykite, kurios ir dejo prie kiekvieno vezimuko pliusus ir minusus tai kuo sitie skiriasi ? Kaina tai viskas aisku ..  4u.gif

Prie mutsy deciau pliusa del to, kad jo sportine dalis dedasi ir veidu i mama, ir i kelia (x-lander xa ziuri tik i kelia). Ir lopsys Mutsio man atrodo geresnis, gal pats ilgis jo ir xa panasus, bet x-landeriu losiai tokie nusiaurejantys i gala, tai is karto lopsiuke pasidaro maziau vietos.
Bet galbut x-landeris kompaktiskiau susilanksto, pagalvokit, ar tai jums aktualu. Mutsy reikalauja gana placios bagazines.

O kuris jums paciai labiau prie sirdies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 03 11, 15:29)

Prie mutsy deciau pliusa del to, kad jo sportine dalis dedasi ir veidu i mama, ir i kelia (x-lander xa ziuri tik i kelia). Ir lopsys Mutsio man atrodo geresnis, gal pats ilgis jo ir xa panasus, bet x-landeriu losiai tokie nusiaurejantys i gala, tai is karto lopsiuke pasidaro maziau vietos.
Bet galbut x-landeris kompaktiskiau susilanksto, pagalvokit, ar tai jums aktualu. Mutsy reikalauja gana placios bagazines.

O kuris jums paciai labiau prie sirdies? smile.gif

as x landeri turiu tik sportini ismergytes, tai man atrodo puikus vezimukas, bet zinote kai viena turi tai norisi kitokio, bet cia tik uzgaidos klausimas smile.gif visvien norisi issirinkti gera vezimuka o ne vien grazu ... smile.gif man va patinka dar mutsy traveler kedutes ...
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 15:15)
Sveikos ,
as ir esu paskendusi vezimeliu paieskosi ir renkuosi tarp Mutsy rider4 ir x-lander xa .. Bet vaman paskykite, kurios ir dejo prie kiekvieno vezimuko pliusus ir minusus tai kuo sitie skiriasi ? Kaina tai viskas aisku ..  4u.gif

Man kai teko stumdyt vaikams.eu parduotuvėj ta xlanderį xa, tai man jis pasirodė labai sunkus ir griozdiškas, nors internete kai žiūrinėjau, buvo pasirodę priešingai. Ir lopšys daug sunkesnis už mutsių, na bet važiuoklė tai tikrai kompaktiškiau susilanksto - bet sunkesnė nei mutsy - bent taip tikino pardavėjas, kuris, mano prašymų, labai aiškiai ir kantriai rodė lengviausius variantus (buvau sužavėta profesionalaus aptarnavimo)smile.gif

Tai mano atveju nugalėjo Mutsy, na žinoma jo kaina gerokai didesnė, bet labai tikiuosi, kad iki rugpjūčio dar spėsiu nusipirkt pigiau dėvėtą smile.gif
Atsakyti
na vaziuokles sunkumas mums kaip ir esmes neduoda .. turejom mergytei pirmaji tutis vezimuka, tai galima sakyti baisiausia jau esame mate biggrin.gif va ten tai jau buvo svoris ...

tai suvedus pakolkas svarstykles sveria i mutsy puses tik del sportines dalies kuri dedasi i abi puses smile.gif ir va dar traveler kedute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 15:50)
na vaziuokles sunkumas mums kaip ir esmes neduoda .. turejom mergytei pirmaji tutis vezimuka, tai galima sakyti baisiausia jau esame mate  biggrin.gif va ten tai jau buvo svoris ...

tai suvedus pakolkas svarstykles sveria i mutsy puses tik del sportines dalies kuri dedasi i abi puses  smile.gif ir va dar traveler kedute  wub.gif

Na taip, traveller kėdutė tai tikrai didelį pliusą duoda. Aš vat nežinau, kaip xlanderio lopšys ir sportinė dalis tvirtinasi ant važiuoklės, nes mutsių tai labai paprastai, man tai atrodo gana didelis privalumas.
Bet va xlanderių rankenos reguliavimas gal kiek patogesnis, nes mutsių tai tik aukštyn-žemyn visas tas rėmas, o xlanderio, tai paspaudus mygtukus pačios rankenos aukštį galima pasirinkt smile.gif
Nu žodžiu, Jums spręsti, prie kurio širdis labiau linksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 03 11, 16:01)
Na taip, traveller kėdutė tai tikrai didelį pliusą duoda. Aš vat nežinau, kaip xlanderio lopšys ir sportinė dalis tvirtinasi ant važiuoklės, nes mutsių tai labai paprastai, man tai atrodo gana didelis privalumas.
Bet va xlanderių rankenos reguliavimas gal kiek patogesnis, nes mutsių tai tik aukštyn-žemyn visas tas rėmas, o xlanderio, tai paspaudus mygtukus pačios rankenos aukštį galima pasirinkt smile.gif
Nu žodžiu, Jums spręsti, prie kurio širdis labiau linksta  4u.gif

bent jau pas mus senesnio modelio x lander tai visa ta sportines dalies medziagine dalis nusiima ir segasi su knopkikem , dirzais ... cia vasara buvome nueme isskalbti ... vyras mat arde ... tai va sprotine dali nemus manau adapteriu pagalba ir tvirtinasi lopsys. . Na man tas tvirtinimasis neturi esmes, gi nekaitaliosite vietoj lopsio sportine dali ir tt... kai pereisite iskart prie sportinio tai lopsys bus giliai pasleptas .. smile.gif Gaila mutsy man realiai netenka paciupineti
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 03 11, 13:29)

Per savo pasivaiksciojima kaziuke maciau tris mutsiukus, lyginant su kitom firmom tikrai mazai  ax.gif

as kazkaip nei vieno Mutsiuko nemaciau smile.gif matyt ne ta diena buvom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 16:07)
bent jau pas mus senesnio modelio x lander tai visa ta sportines dalies medziagine dalis nusiima ir segasi su knopkikem , dirzais ... cia vasara buvome nueme isskalbti ... vyras mat arde ... tai va sprotine dali nemus manau adapteriu pagalba ir tvirtinasi lopsys. . Na man tas tvirtinimasis neturi esmes, gi nekaitaliosite vietoj lopsio sportine dali ir tt... kai pereisite iskart prie sportinio tai lopsys bus giliai pasleptas ..  smile.gif Gaila mutsy man realiai netenka paciupineti

O man tai svarbu, kaip dedasi ant važiuoklės lopšys, nes kai teks laiptais nusinešinėt vežimą, tai viso jo iškart nenusinešiu, teks atskirai važiuoklę, o paskiau lopšį - tai man aktualu, kad nereiktų vargti lopšį su vaiku dedant ant važiuoklės. Na, su sportine gal bus ir kitaip, tada gal pavyktų abi dalis iškart nusinešt ir sportinės dalies lengvas uždėjimas ar nuėmimas mažiau įtakos turės. smile.gif
Nu vat, tai tik įrodo, kad kiekvienas deda savus pliusus ir minusus ir tai, kas svarbu vieniems, visai nesvarbu kitiems smile.gif
Tuomet, tikriausiai Jums būtų labai naudinga pačiupinėt abu vežimus gyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 03 11, 10:31)
ir aš pradžioj apie transporterį galvojau, labiausiai dėl finansinės pusės, bet kai pačiupinėjau 4rider, tai visas mintis jis užvaldė biggrin.gif ir viskas, reikėjo man jo, nors tu ką. Dabar stovi surinktas ir laukia naujo gyventojo smile.gif

O jūs pirkot tą su pripučiamais ratais važiuoklę, ar tą lengvesnę light? Aš, aišku dėl komforto riedant, norėčiau pripučiamų, bet dėl lengvumo, rinksiuos 4rider light smile.gif Pas mus žvyrkelio nėr, bet asfaltas toks vietomis grubokas, bet labai tikiuosi, kad užteks tų nepripučiamų ratų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 03 11, 11:51)
Iš pradžių ir aš buvau nusižiūrėjus urban rider, bet paskui pamąsčiau, kad visgi 4rider lengvesnis, o man reiks nusinešt iš ir į antrą aukštą.

O aš atvirkščiai - iš pradžių buvau nusižiūrėjus 4rider, bet pastumdžius parduotuvėj pasirodė nepatogus stumt, gal rankenos aukštis neįtiko, nežinau, bet paėmus Urban riderį iš karto kitas reikalas thumbup.gif jokių nepatogumų nejaučiau. Aš pirmam aukšte, bet galvoju nenešiot vežimo, o laiptais nuleist ir užvažiuot, ratai didoki, tai tikiuosi nebus problemu smile.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 13:50)
turejom mergytei pirmaji tutis vezimuka, tai galima sakyti baisiausia jau esame mate  biggrin.gif va ten tai jau buvo svoris ...

čia labai taikliai pasakėte lotuliukas.gif mes irgi pirmąjam turėjome tutį, dabar net į jų pusę nesinori žiūrėti lotuliukas.gif ypač gal dėl siaubingo dalių tvirtinimo ant rėmo

QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 11, 14:07)
bent jau pas mus senesnio modelio x lander tai visa ta sportines dalies medziagine dalis nusiima ir segasi su knopkikem , dirzais ... cia vasara buvome nueme isskalbti ... vyras mat arde ... tai va sprotine dali nemus manau adapteriu pagalba ir tvirtinasi lopsys. . Na man tas tvirtinimasis neturi esmes, gi nekaitaliosite vietoj lopsio sportine dali ir tt... kai pereisite iskart prie sportinio tai lopsys bus giliai pasleptas ..  smile.gif Gaila mutsy man realiai netenka paciupineti

Bent jau man tvirtinimas ant rėmo dar ir kaip svarbus, gi kai lopšys užsidės, tai nebus jis ten amžiams, kai reiks sulankstyti rėmą, tai kaskart juk reiks ir lopšį nuimt, na nebent jis susilanksto kartu su lopšiu ir jūsų auto su labai didele bagažine smile.gif

P.S. gal ką domina Safe2go kėdutė? smile.gif
Naudota vieno vaiko, vyšninės spalvos, 200lt
Atsakyti