Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Ashaka @ 2012 03 02, 22:03)
tai kaip isivaizduoju, jei maziukas gims rugpjuti, tai per ziema mutsy lopsiukuose dar turetu tilpi? ar jau nelabaijam ten patogu bus visam priklotam ir dar vokelyje?

na koki sausi su visu vokeliu gal jau ir nelabai....bet 6 men vaika jau drasiai galima i sportine dali. Nelabai jau gal ir nores lopsy gulet.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 03, 15:37)
na koki sausi su visu vokeliu gal jau ir nelabai....bet 6 men vaika jau drasiai galima i sportine dali. Nelabai jau gal ir nores lopsy gulet.

dekui uz info wink.gif
o kaip su sportine dalimi? jau paauges lelius nelabai ten pasnaus nuleistomis kojytemis?
Papildyta:
beje, ar naudojates kuri nors MUTSY supuoklemis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashaka @ 2012 03 03, 22:03)
dekui uz info wink.gif
o kaip su sportine dalimi? jau paauges lelius nelabai ten pasnaus nuleistomis kojytemis?

kodel?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 03, 21:11)

aha tikrai kodėl g.gif sportinė dalis išsitiesia mirksiukas.gif kojos nenuleistos
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 03 03, 22:23)
aha tikrai kodėl  g.gif  sportinė dalis išsitiesia  mirksiukas.gif  kojos nenuleistos

nezinau, vakar apziurinejant tuos Mutsiukus man taip pasirode, kad kai vaikas jau didesnis bus (apie mazdaug 2 metukus kalbu), tai nelabai jau jam ten pavyks issitiesti rolleyes.gif
http://www.vaikams.e...ers-600x600.jpg
atrodo, kad nuo keliu kojytes jau tabaluoja tame vezimuke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashaka @ 2012 03 04, 09:28)
nezinau, vakar apziurinejant tuos Mutsiukus man taip pasirode, kad kai vaikas jau didesnis bus (apie mazdaug 2 metukus kalbu), tai nelabai jau jam ten pavyks issitiesti rolleyes.gif
atrodo, kad nuo keliu kojytes jau tabaluoja tame vezimuke  verysad.gif

tas lenkimas išsitiesia
Atsakyti
QUOTE(Ashaka @ 2012 03 04, 09:28)
atrodo, kad nuo keliu kojytes jau tabaluoja tame vezimuke  verysad.gif

Taigi pasikelia tas pakojukas ir jokio lenkimo nelieka, jei reikia. Ir kojytes nuo keliu tikrai netabaluoja.
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2012 02 15, 15:44)
Jeigu kas nors po mėnesio norėtų perleist Urban, parašykite  ax.gif

sveiki, jeigu dar idomu galeciau parduoti vieno vaiko naudota vezimeli mutsy urban rider.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pati labai noriu Mutsy vežimo, tai abi temas tiesiog ryte suryjau rolleyes.gif Perskaičiau nuo pradžių iki galo smile.gif
Teko čiupinėti MUTSY 4riderį ir transporterį gyvai vaikams.eu parduotuvėj Kaune, bet transporterio lopšiukas tai gerokai mažesnis, toks gana siaurokas, ar ne taip? Man gimdyt rugpjūčio pirmoj pusėj, tai jau žiemą, pamąsčiau, kad be šansų įtilpt į jį..
Va, kitas reikalas 4RIDER (šitas mano svajonių wub.gif ).
Jei atsirastų parduodančių 4riderį, nesvarbu iš kokio miesto (aišku, geriausia apie Kauną) ir kokios spalvos, rašykit!!!
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 03 11, 00:40)
Sveikos  4u.gif

Pati labai noriu Mutsy vežimo, tai abi temas tiesiog ryte suryjau  rolleyes.gif  Perskaičiau nuo pradžių iki galo smile.gif

ir aš pradžioj apie transporterį galvojau, labiausiai dėl finansinės pusės, bet kai pačiupinėjau 4rider, tai visas mintis jis užvaldė biggrin.gif ir viskas, reikėjo man jo, nors tu ką. Dabar stovi surinktas ir laukia naujo gyventojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 03 10, 23:40)
Sveikos  4u.gif

Pati labai noriu Mutsy vežimo, tai abi temas tiesiog ryte suryjau  rolleyes.gif  Perskaičiau nuo pradžių iki galo smile.gif
Teko čiupinėti MUTSY 4riderį ir transporterį gyvai vaikams.eu parduotuvėj Kaune, bet transporterio lopšiukas tai gerokai mažesnis, toks gana siaurokas, ar ne taip? Man gimdyt rugpjūčio pirmoj pusėj, tai jau žiemą, pamąsčiau, kad be šansų įtilpt į jį..
Va, kitas reikalas 4RIDER (šitas mano svajonių  wub.gif ).
Jei atsirastų parduodančių 4riderį, nesvarbu iš kokio miesto (aišku, geriausia apie Kauną) ir kokios spalvos, rašykit!!!

Paskelbk skelbimuką Vežimėlių temoje, kur pardavinėja, kad ieškai Mutsiuko. Aš taip savąjį Urban riderį nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Iš pradžių ir aš buvau nusižiūrėjus urban rider, bet paskui pamąsčiau, kad visgi 4rider lengvesnis, o man reiks nusinešt iš ir į antrą aukštą. Prieš tai turėjau ROAN Marita, važiavimu labai patenkinta buvau, bet jau svoris doh.gif Pačiai niekaip nusinešt, o dar važiuoklę norint paimt atskirai, reikia dviejų rankų schmoll.gif
Tai man tas 4 rider labai labai!!!
Dar mąsčiau ir apie abc design, bet tik 4-tec'as tada man kažkaip labiausiai limpa.
Nu bet pavėžinus abc ir mutsy, tai mutsy nugali!! rolleyes.gif
Atsakyti