Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Everlasting @ 2012 02 19, 13:12)

Pirksit? smile.gif
Atsakyti
Taip, jau apsisprendėme ax.gif

Gal kuri mamytė norės parduoti rankinę - juodą arba šviesią, tai lauksiu až ax.gif
Atsakyti
o man teko vis del to atsisakyt mutsiuko verysad.gif nu nepatogi man ta rankena schmoll.gif urban rider isties kazkiek mazesnis, bet sunkesnis, ir kai rankena arti lopsio, man sunku jau ji valdyti doh.gif zodziu jau palaidojau svajone ir pas mus namie stovi jau emmaljunga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 20, 14:15)
o man teko vis del to atsisakyt mutsiuko  verysad.gif  nu nepatogi man ta rankena  schmoll.gif  urban rider isties kazkiek mazesnis, bet sunkesnis, ir kai rankena arti lopsio, man sunku jau ji valdyti  doh.gif  zodziu jau palaidojau svajone ir pas mus namie stovi jau emmaljunga  4u.gif

Va dėl tos pačios priežasties ir man Mutsiukai nelipo doh.gif: Galvojau jau irgi Emą imti, bet nugalėjo Teutonia "Be you!" wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2012 02 20, 12:51)
Taip, jau apsisprendėme ax.gif

Gal kuri mamytė norės parduoti rankinę - juodą arba šviesią, tai lauksiu až ax.gif

Tai issirinkot Urban rideri ar koki kita? Kokia spalva? 4u.gif

QUOTE(Meredita @ 2012 02 20, 13:15)
o man teko vis del to atsisakyt mutsiuko  verysad.gif  nu nepatogi man ta rankena  schmoll.gif  urban rider isties kazkiek mazesnis, bet sunkesnis, ir kai rankena arti lopsio, man sunku jau ji valdyti  doh.gif  zodziu jau palaidojau svajone ir pas mus namie stovi jau emmaljunga  4u.gif

Tai irgi labai geras pirkinys thumbup.gif gal dar geresnis biggrin.gif kokia emma issirinkot?

Ot siandien smalsumas uzvalde biggrin.gif

Siaip ir is savo drauges girdejau, kad pastumde Mutsy pardutuvej ir jai irgi pasirode, kad rankena per auksta. Parduotuvej sake,kad olandai statistiskai vieni auksciausiu euripieciu uz tai ir gamina aukstesnius vezimelius ax.gif
Atsakyti
Man kaip tik 2 padėtis rankenos patogi buvo ax.gif Manau, kad urban rider žalią arba raudoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 02 20, 15:57)
Tai issirinkot Urban rideri ar koki kita? Kokia spalva?  4u.gif
Tai irgi labai geras pirkinys  thumbup.gif gal dar geresnis  biggrin.gif kokia emma issirinkot?

Ot siandien smalsumas uzvalde  biggrin.gif

Siaip ir is savo drauges girdejau, kad pastumde Mutsy pardutuvej ir jai irgi pasirode, kad rankena per auksta. Parduotuvej sake,kad olandai statistiskai vieni auksciausiu euripieciu uz tai ir gamina aukstesnius vezimelius  ax.gif

Emmaljunga edge duo combi 4u.gif norejau odinio mondial, bet persigalvojau pabijojus tos odos, tai pirkom juoda wub.gif
O del Olandu, tai as pati papasakojau Vilniuj vaikams.eu biggrin.gif tai vat, gal perpasakojo biggrin.gif nes teko pagyventi Olandijoje man 4u.gif
QUOTE(Everlasting @ 2012 02 20, 16:22)
Man kaip tik 2 padėtis rankenos patogi buvo ax.gif Manau, kad urban rider žalią arba raudoną ax.gif

tai jus gal aukstesne, nes coliukems, tai jis nelabai tinkamas schmoll.gif
tai kaip pasiubavau klasikini emuka, tai kazkaip urban rider jau man kietas bais pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 20, 16:25)
Emmaljunga edge duo combi  4u.gif  norejau odinio mondial, bet persigalvojau pabijojus tos odos, tai pirkom juoda  wub.gif
O del Olandu, tai as pati papasakojau Vilniuj vaikams.eu  biggrin.gif  tai vat, gal perpasakojo  biggrin.gif  nes teko pagyventi Olandijoje man 4u.gif

tai jus gal aukstesne, nes coliukems, tai jis nelabai tinkamas  schmoll.gif 
tai kaip pasiubavau klasikini emuka, tai kazkaip urban rider jau man kietas bais pasirode  ax.gif

Tai tada gerai vaikams.eu isisavina pirkeju pateikta informacija biggrin.gif

Sveikinu su sauniu pirkiniu 4u.gif Nors mutsiukai man mieli, bet, manau, kudikiui, gulinciam lopsiuke, nieko nera geriau uz klasikine supama vaziuokle ax.gif visiskai sutinku, kad pries klasika urban rideris tikrai atrodo kietas, jokia amortizacija ar remo kostrukcija neatstos ir nepakeis klasikinio vezimo lingavimo wub.gif patys turejom (ir turim) ir klasika, ir urban rideri smile.gif
Atsakyti
Matau kad vyksta diskusija dėl Mutsy rankenų aukštumo,tai galiu iš patirties pasakyti kad rankena visiškai tinkama ir mažesniems ir didesniems. Kadangi vežimu naudojuosi jau metai laiko ir iki dabar negaliu atsidžiaugti. mano beje ūgis 1,64. puikiai važiuojasi,rankos visiškai nepavargsta, labai patogu, kad lopšys yra aukščiau negu daugumos vežimų (patogu įdėti leliuką) ir pakankamai erdvus. Dar pliusas ratai kaip tanko,varom dabar per visas pusnis gana lengvai. Nu ir aišku labai gražios spalvos ir dizainas. Mūsų modelis mutsy4rider. Dabar jau persėdom į sportinuką,pradžioj galvojom kad galėtų būti kažkiek platesnis,pasirodė siaurokas,bet vietos užtenka ir vokeliui,ir dekiui ir leliukui smile.gif Žodžiu super vežimas jei leidžia finansai tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Man irgi apziurint 4rider, rankena pasirode auksta. Bet kai pradejau stumdyti kasdien, pasirode, kad buvo super patogu. Turbut tik realiai panaudojus vezima, galima realiai ivertinti patoguma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 09, 16:29)
o mes lopsi iki 7 men naudojom, tiesa transporterio, nezinau kaip ten kiti.

tai kaip isivaizduoju, jei maziukas gims rugpjuti, tai per ziema mutsy lopsiukuose dar turetu tilpi? ar jau nelabaijam ten patogu bus visam priklotam ir dar vokelyje?
Atsakyti
ar patenkinti siuo vezimuku?
Atsakyti