Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 06, 13:09)
nu bet ten idomiai, žemiausioj pozicijoj rankene gaunas virš lopšio jau.

lopšį naudojom tik tris mėnesius, nes atėjo pavasaris ir persėdo į kėdutę, nes kas turi Travelar kėdutę patvirtins, kad joje labai patogu ir vaikui miegoti, ir mamai nebereikia tąsyti lopšio, suprantu, kieno vaikai miega ir miega, gal labai tas lopšys ir aktualus, kai mano vaikų miegas netrukdavo ilgiau nei valandą tarp maitinimų dienos metu, tai aš kaip tik labai džiaugiausi, kad kėdutėje vaikas gali tiek stebėti aplinką, tiek ir nusnausti posmelį, nes pas mus tikrai tik posmeliai būdavo 4u.gif o jau naudojant kėdutę ir sportinę dalį rankena patogi tiek žemiausioje, tiek aukščiausioje padėtyje.

Paskaitau ir mislinu, kokia laiminga tuo klausimu buvau, vežimas mus sužavėjo per kelias minutes, kadangi daugiau laiko ir nebuvo - tai pirkom ir likom patenkinti. Gyvenam penktam aukšte, mano Renault Meganės bagažinėj puikiai tilpo pradžioj rėmas, vėliau su visu sportinuku įkišdavau, o keliaujant dar ir daiktus sugebėdavau tarp to rėmo įspraust, o sportinę dalį ant viršaus ax.gif

Kas sužavėjo, tai kaip ir minėjo viena mama, be problemų įveikiami borteliai, laipteliai, žiemą važiavimas sniegu, net ledu lengvai valdomas.
Atsakyti
Gavom mes savo Muty 4rider. Stovi dabar keturios dėžės kampe. Norėjau paklaust ar į lopšiuką prieš lelius guldydamos kažką tiesiat? Ar taip ir guldot?
Atsakyti
As patiesdavau flanelini vystykliuka ant to ciuzinuko kaip paklodele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 02 12, 00:12)
As patiesdavau flanelini vystykliuka ant to ciuzinuko kaip paklodele smile.gif

ačiū, žinosiu smile.gif
bet jis toks kietas atrodo, taip ir turi būt ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 02 12, 08:29)
ačiū, žinosiu smile.gif
bet jis toks kietas atrodo, taip ir turi būt ane? smile.gif

nu jo biggrin.gif kuo kieciau,tuo maziui geriau 4u.gif
Atsakyti
4rider komplekte yra priderinti uzvalkaliukai antklodei ir pagalvei, tai mes ta anklodes uzvalkala naudojom kaip ciuzinuko uzvakala-paklode. biggrin.gif aisku per didele truputi gaunasi, bet graziai sulankstai apacioje, itempi is virsaus ir super thumbup.gif spalviskai suderinta gaunasi ir mums buvo labai gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mutsy naudotojos 4u.gif
Norėjau pasiteirauti ar naudojate Mutsy firmines tašytes prie vežimėlių? Ar jos patogios/kokybiškos? Nes kaina tai ne maža, tai ar verta leist tuos pinigėlius?
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2012 02 15, 10:46)
Sveikos Mutsy naudotojos  4u.gif
Norėjau pasiteirauti ar naudojate Mutsy firmines tašytes prie vežimėlių? Ar jos patogios/kokybiškos? Nes kaina tai ne maža, tai ar verta leist tuos pinigėlius?

as nenaudojau....dabar rankinukai dideli madoj, tai ar taip,ar taip rankinuka tempiesi..kam dar papildoma terba smile.gif
Atsakyti
As irgi nenaudojau. Kazkaip labai norejau pirkti, bet man tos tases pasirode labai didziules, ypac acctive spalvu, kurios man ir reikejo.
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau mes savo 4rider isbandem lauke snieguotais nelygiais saligatviais. Tai tikrai su viena ranka stumiau ir neatsidziaugiau, kad be problemu vaziuoja. thumbup.gif Nors aisku, kitu vezimu nesu bandzius, bet bent isitikinau, kad tikrai per sniega ir nelygumus lengvai rieda Mutsiukas thumbup.gif thumbup.gif
Galbut tik noretusi, kad tas uzdangaliukas ant vezimo aukstesnis butu, kad vejas nepustu. Bet mes turim kailini voka, tai as ji atlenkiu ir pastatau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėjau pasitikslinti, koks didžiausias skirtumas tarp Urban rider ir 4rider? Tik ratų konstrukcijoje? g.gif
Man simpatiškiau atrodo Urban g.gif Einu skaityti visos temos ax.gif
Atsakyti
Kaune apžiūrėti "mutsy" tik "kotrynije" galima? g.gif Internete neradau atskirai pirkti auto kėdutės - kiek Travel kainuoja? g.gif

Atsakyti