QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 06, 13:09)
nu bet ten idomiai, žemiausioj pozicijoj rankene gaunas virš lopšio jau.
lopšį naudojom tik tris mėnesius, nes atėjo pavasaris ir persėdo į kėdutę, nes kas turi Travelar kėdutę patvirtins, kad joje labai patogu ir vaikui miegoti, ir mamai nebereikia tąsyti lopšio, suprantu, kieno vaikai miega ir miega, gal labai tas lopšys ir aktualus, kai mano vaikų miegas netrukdavo ilgiau nei valandą tarp maitinimų dienos metu, tai aš kaip tik labai džiaugiausi, kad kėdutėje vaikas gali tiek stebėti aplinką, tiek ir nusnausti posmelį, nes pas mus tikrai tik posmeliai būdavo o jau naudojant kėdutę ir sportinę dalį rankena patogi tiek žemiausioje, tiek aukščiausioje padėtyje.
Paskaitau ir mislinu, kokia laiminga tuo klausimu buvau, vežimas mus sužavėjo per kelias minutes, kadangi daugiau laiko ir nebuvo - tai pirkom ir likom patenkinti. Gyvenam penktam aukšte, mano Renault Meganės bagažinėj puikiai tilpo pradžioj rėmas, vėliau su visu sportinuku įkišdavau, o keliaujant dar ir daiktus sugebėdavau tarp to rėmo įspraust, o sportinę dalį ant viršaus
Kas sužavėjo, tai kaip ir minėjo viena mama, be problemų įveikiami borteliai, laipteliai, žiemą važiavimas sniegu, net ledu lengvai valdomas.