Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Meredita @ 2012 02 05, 20:45)
man mutsy tikriausiai reikes pamirsti  verysad.gif  buvom dar karta nuvaziave, bet man rankena per aukstai  doh.gif  as esu coliuke, nors buvau dar su batais ant kokiu 5cm kulnu ir buvo per aukstai, o vasara tai megstu lygiapadzius, tai rankas paskaus vaika veziot iskelus  doh.gif

nu tikrai patogu..bent jau Urban Rider...kur reguliuojasi...as esu 156cm biggrin.gif ir vaiksciojau be kulnu batais...nu tai viskas gi patogu g.gif dar net ant 2 pozicijos lyg pasidarau ta rankena g.gif kazka ne taip daret gal g.gif tikrai labai geras tas aukstis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2012 02 06, 10:26)
O rankenos aukstis niekaip nesireguliuoja?

QUOTE(Deganti @ 2012 02 06, 11:18)
Urban Rider reguliuojama taip pat, tiko tiek dukrai, kuri metro penkiasdešimt, tiek vyrui 183 cm.

QUOTE(Fea @ 2012 02 06, 12:16)
nu tikrai patogu..bent jau Urban Rider...kur reguliuojasi...as esu 156cm biggrin.gif ir vaiksciojau be kulnu batais...nu tai viskas gi patogu g.gif dar net ant 2 pozicijos lyg pasidarau ta rankena g.gif kazka ne taip daret gal g.gif tikrai labai geras tas aukstis thumbup.gif

reguliuojasi tik aukstun zemyn, bent jau 4 rider, nes urban rider tuo metu nebuvo parduotuvej, tai negaliu palyginti...taigi, ant antros padeties man reikia kelti rankas, kas tikrai nera patogu schmoll.gif nes planuojam ilgus pasivaiksciojimus, o ant zemiausios padeties, tai rankena jau ant lopsio gaunasi blink.gif ir jau vel nepatogu ir sunku stumti vezima, jei nekalbu apie uzkelima ant bordiuro, nes nebutu atsvaros ir jegos ji uzkelti...
Vyras mano aukstas, 186cm, tai jam labai patogus tas vezimas, o as pajauciau diskomforta su juo vazinedama...netgi paemus ABC kazkuri vezima, jis aisku zemesnis gerokai buvo, man jis buvo daug smagesnis ....
tai ir pasimeciau, ka dabar daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2012 02 06, 10:18)
Urban Rider reguliuojama taip pat, tiko tiek dukrai, kuri metro penkiasdešimt, tiek vyrui 183 cm.

nu bet ten idomiai, žemiausioj pozicijoj rankene gaunas virš lopšio jau.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 06, 11:22)
reguliuojasi tik aukstun zemyn, bent jau 4 rider, nes urban rider tuo metu nebuvo parduotuvej, tai negaliu palyginti...taigi, ant antros padeties man reikia kelti rankas, kas tikrai nera patogu  schmoll.gif  nes planuojam ilgus pasivaiksciojimus, o ant zemiausios padeties, tai rankena jau ant lopsio gaunasi  blink.gif  ir jau vel nepatogu ir sunku stumti vezima, jei nekalbu apie uzkelima ant bordiuro, nes nebutu atsvaros ir jegos ji uzkelti...
Vyras mano aukstas, 186cm, tai jam labai patogus tas vezimas, o as pajauciau diskomforta su juo vazinedama...netgi paemus ABC kazkuri vezima, jis aisku zemesnis gerokai buvo, man jis buvo daug smagesnis ....
tai ir pasimeciau, ka dabar daryti  doh.gif

nu keista man,...as gi dar mazesne biski smile.gif ir tikrai vaiksciodavau ilgai..po 3val...nu patogu man viskas ten g.gif ir rankena aukstyn zemyn tik reguliuojas...nzn..negi taip skirias auskciai riderio ir 4riderio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 02 06, 12:11)
nu keista man,...as gi dar mazesne biski smile.gif ir tikrai vaiksciodavau ilgai..po 3val...nu patogu man viskas ten g.gif ir rankena aukstyn zemyn tik reguliuojas...nzn..negi taip skirias auskciai riderio ir 4riderio g.gif

Na zinokit ko gero skiriasi... g.gif paziurejau mutsy tinklapy, tai prie 'unfolded frame' ismatavimu parasyta, kad Urban Rider aukstis 110.5, opries 4 Rider aukstis 114, tai matyt skirtumas yra. Siaip galvojau, kad ju visi duomenys identiski.

As vakar parduotuvej siaip del idomumo pamatavau keliu vezimeliu lopsius, tai Mutsy lopsiai visgi nera kazkaip mazesni lyginant su kitais gamintojais. Vadinasi tiesiog mums konkreciu atveju lopsiukas anksti pasidare mazokas. Nebepykstu ant Mutsio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 06 vasario 2012 - 12:24
QUOTE(Mylia @ 2012 02 06, 13:21)
Na zinokit ko gero skiriasi...  g.gif paziurejau mutsy tinklapy, tai prie 'unfolded frame' ismatavimu parasyta, kad Urban Rider aukstis 110.5, opries 4 Rider aukstis 114, tai matyt skirtumas yra. Siaip galvojau, kad ju visi duomenys identiski.

As vakar parduotuvej siaip del idomumo pamatavau keliu vezimeliu lopsius, tai Mutsy lopsiai visgi nera kazkaip mazesni lyginant su kitais gamintojais. Vadinasi tiesiog mums konkreciu atveju lopsiukas anksti pasidare mazokas. Nebepykstu ant Mutsio  biggrin.gif

g.gif tai gal tie 9 cm ir isgelbetu mane g.gif bet urban rider tai sunkus labai doh.gif nebent tik auto laikyti, bet kazin ar patogu i bagazine kilnoti g.gif
nes i 3 auksta, tai man be sansu nesioti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 06, 11:22)

tai ir pasimeciau, ka dabar daryti  doh.gif

Jeigu atrodo nepatogu ir per aukstai tik pastumdzius parduotuveje, nepirkit. Nepageres reikalas stumdant. As irgi zema, taip pat pirkausi maclarena galvodama, kad ir dar zemesnes uz mane perka ir stumdo kelis metus tuos vezimus ir nieko, vadinas ir as priprasiu. Ne velnio. Pasivaiksciojau kelis kartus po keleta valandu, tai pareidavai skaudancia nugara, kirsdavo man per nugara tos iskeltos nepatogiai rankenos. Nieko gero jei rankena ties krutine doh.gif Kitoms matyt tokia pdetis patogi, tai ir nesupranta, o man tai buvo vienas is esminiu kriteriju parduoti praktiskai nauja vezima.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 06, 12:34)
g.gif  tai gal tie 9 cm ir isgelbetu mane  g.gif  bet urban rider tai sunkus labai  doh.gif  nebent tik auto laikyti, bet kazin ar patogu i bagazine kilnoti  g.gif
nes i 3 auksta, tai man be sansu nesioti  unsure.gif

as ir 3 aukste...tai laikau bagazinej...ziurint kokia ta bagazine...man visai nieko kilnot 4u.gif jei kokia auksta ir gilyn reik det..gal ir nepatogu...i koki universala tai istumei i vsio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 02 06, 12:45)
as ir 3 aukste...tai laikau bagazinej...ziurint kokia ta bagazine...man visai nieko kilnot 4u.gif jei kokia auksta ir gilyn reik det..gal ir nepatogu...i koki universala tai istumei i vsio cool.gif

drinks_cheers.gif mes ir laikom bagažinėj , universale
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 06, 12:34)
g.gif  tai gal tie 9 cm ir isgelbetu mane  g.gif  bet urban rider tai sunkus labai  doh.gif  nebent tik auto laikyti, bet kazin ar patogu i bagazine kilnoti  g.gif

Jei turit galimybe, tai pagalvokit apie bet kokiosvorio vezimo laikyma masinos bagazineje. Mes irgi gyvenam 3 aukste, bet net dukrytes sportinuka laikiau bagazineje. Taip daug patogiau. Kam dar lipant laiptasi su vaiku apsikrauti papildomu svoriu.
O del Mutsy tai sutinku su Gitulia, jei net parduotuveje atrodo nepatogu, rimtai pagalvokit ar verta pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 02 06, 14:57)
Jei turit galimybe, tai pagalvokit apie bet kokiosvorio vezimo laikyma masinos bagazineje. Mes irgi gyvenam 3 aukste, bet net dukrytes sportinuka laikiau bagazineje. Taip daug patogiau. Kam dar lipant laiptasi su vaiku apsikrauti papildomu svoriu.
O del Mutsy tai sutinku su Gitulia, jei net parduotuveje atrodo nepatogu, rimtai pagalvokit ar verta pirkt.

tai vat, kad siuo metu turim tik viena auto, reikes antras pirkti del vezimo laikymo biggrin.gif doh.gif
baigiu nuprotet del to vezimuko doh.gif buvau jau beveik ties mutsy apsistojus, nu dar reikes urban rider pasimatuot...nes dar liek icoo peak air ir emaljunga 4u.gif daugiau variantu neturiu kolkas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 05, 22:45)
man mutsy tikriausiai reikes pamirsti  verysad.gif  buvom dar karta nuvaziave, bet man rankena per aukstai  doh.gif  as esu coliuke, nors buvau dar su batais ant kokiu 5cm kulnu ir buvo per aukstai, o vasara tai megstu lygiapadzius, tai rankas paskaus vaika veziot iskelus  doh.gif

QUOTE(Meredita @ 2012 02 06, 14:34)

As 180cm, tai man Urban Riderio rankena galetu ir dar auksciau but siek tiek,bet siaip labai patogiai,man jau perkant pasirode, kad sitas vezimas sutvertas aukstaugiams, su kitais sau juokingai atrodziau jie tokie labiau sutraukti sustumti...Jei Urban riderio rankena sustumti iki galo tai patogu su sportinukais, tada ir vaikai gali stumdyti, o su lopsiukais sudetinga, nes tada rankena super trumpa ir sunkiau valdyti pasidaro, kazkaip praranda manevringuma. O siaip gaila pirmus menesius neatradau, kad Urban Riderio nereikia kilnoti, jis puikiai lipa laiptais, nusuki vezima ir trauki i save nereikia kilnoti, o as zioplas daiktas po CP nesiodavau pirmyn atgal, esu ir i 3 auksta ne karta traukus ir i 6 auksta pas drauge nes i lifta nesutalpinau viskas normaliai, nepersitempiau, gal i 6ta tai jau biski aukstokai atsibosta po laipteli traukt, bet i trecia tai tikrai normaliai ( Emmaljungma irgi gerai lipa smile.gif)
Atsakyti