Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 01, 00:58)
ką prižiūrėjai?  lotuliukas.gif
sorry smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka manot apie Mutsy 3rider? Jų kaip suprantu nebegamina, tačiau kaip jų kokybė, manevringumas, gal kas naudojo?
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 01 24, 15:43)
Tai vat, kad jei ne ta sportine dalis, tai ciupciau mutsy ir viskas, o dabar  doh.gif  bijau kad vaikas netilps ziema apmuturiuotas  blush2.gif  tai icco peak sportinukas pasirode tobulesnis ir platesnis 6cm  thumbup.gif taciau vasara ypac zavi traveler kedute  wub.gif o lopsys ne tiek ir aktualus gimusiam velyva pavasari, per vasara vistiek tilps  g.gif
Papildyta:
bet mano vyrui labiau icco patiko  4u.gif tiksliau jo vaziuokle  ax.gif

Cia ne visai ta tema, bet... pries kelias dienas lyginom Mutsy Rider ir Icoo Peak sportinukus. Siandien kaip tik buvo proga Baby City paciupineti vezimelius, tai del smalsumo pamatavau Icoo Peak sportinuka, nu visaip matavau, bet man gavosi 29 cm biggrin.gif Niekaip 33 cm neislauziau biggrin.gif Matavau nuo krasto iki krasto pacia sedimaja vieta, su metru 'neuzlipant' ant krastu. Tai Mutsy tikrai tada labai panasus ax.gif
Atsakyti
man mutsy tikriausiai reikes pamirsti verysad.gif buvom dar karta nuvaziave, bet man rankena per aukstai doh.gif as esu coliuke, nors buvau dar su batais ant kokiu 5cm kulnu ir buvo per aukstai, o vasara tai megstu lygiapadzius, tai rankas paskaus vaika veziot iskelus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 02 05, 20:45)
man mutsy tikriausiai reikes pamirsti  verysad.gif  buvom dar karta nuvaziave, bet man rankena per aukstai  doh.gif  as esu coliuke, nors buvau dar su batais ant kokiu 5cm kulnu ir buvo per aukstai, o vasara tai megstu lygiapadzius, tai rankas paskaus vaika veziot iskelus  doh.gif

o jo. nepatogiai rankena žemaūgėms
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 02 05, 20:47)
o jo. nepatogiai rankena žemaūgėms

o zemauges tai cia kiek? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2012 02 05, 22:04)
o zemauges tai cia kiek?  blush2.gif

a nežinau kiek, bet man su 178cm tai super patogu, kaip tik ir norėjau, kad aukščiau būtų, kad nereiktų lenktis.
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2012 02 05, 22:04)
o zemauges tai cia kiek?  blush2.gif

as 158cm blush2.gif su batais 163 -165cm kazkur ir vistiek nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
O rankenos aukstis niekaip nesireguliuoja?
Atsakyti
Reguliuojasi, ir gana stipriai, skirtumas tarp zemiausios ir auksciausios poziciju gana didelis.
Atsakyti
bent 4rider tai tikrai reguliuojasi g.gif
Atsakyti
Urban Rider reguliuojama taip pat, tiko tiek dukrai, kuri metro penkiasdešimt, tiek vyrui 183 cm.
Atsakyti