QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 01, 00:58)
Ka manot apie Mutsy 3rider? Jų kaip suprantu nebegamina, tačiau kaip jų kokybė, manevringumas, gal kas naudojo?
QUOTE(Meredita @ 2012 01 24, 15:43)
Tai vat, kad jei ne ta sportine dalis, tai ciupciau mutsy ir viskas, o dabar bijau kad vaikas netilps ziema apmuturiuotas tai icco peak sportinukas pasirode tobulesnis ir platesnis 6cm taciau vasara ypac zavi traveler kedute o lopsys ne tiek ir aktualus gimusiam velyva pavasari, per vasara vistiek tilps
Papildyta:
bet mano vyrui labiau icco patiko tiksliau jo vaziuokle
Papildyta:
bet mano vyrui labiau icco patiko tiksliau jo vaziuokle
Cia ne visai ta tema, bet... pries kelias dienas lyginom Mutsy Rider ir Icoo Peak sportinukus. Siandien kaip tik buvo proga Baby City paciupineti vezimelius, tai del smalsumo pamatavau Icoo Peak sportinuka, nu visaip matavau, bet man gavosi 29 cm Niekaip 33 cm neislauziau Matavau nuo krasto iki krasto pacia sedimaja vieta, su metru 'neuzlipant' ant krastu. Tai Mutsy tikrai tada labai panasus
man mutsy tikriausiai reikes pamirsti buvom dar karta nuvaziave, bet man rankena per aukstai as esu coliuke, nors buvau dar su batais ant kokiu 5cm kulnu ir buvo per aukstai, o vasara tai megstu lygiapadzius, tai rankas paskaus vaika veziot iskelus
QUOTE(Meredita @ 2012 02 05, 20:45)
man mutsy tikriausiai reikes pamirsti buvom dar karta nuvaziave, bet man rankena per aukstai as esu coliuke, nors buvau dar su batais ant kokiu 5cm kulnu ir buvo per aukstai, o vasara tai megstu lygiapadzius, tai rankas paskaus vaika veziot iskelus
o jo. nepatogiai rankena žemaūgėms
QUOTE(zirzia @ 2012 02 05, 20:47)
o jo. nepatogiai rankena žemaūgėms
o zemauges tai cia kiek?
QUOTE(Dain@ra @ 2012 02 05, 22:04)
o zemauges tai cia kiek?
a nežinau kiek, bet man su 178cm tai super patogu, kaip tik ir norėjau, kad aukščiau būtų, kad nereiktų lenktis.
QUOTE(Dain@ra @ 2012 02 05, 22:04)
o zemauges tai cia kiek?
as 158cm su batais 163 -165cm kazkur ir vistiek nepatogu
O rankenos aukstis niekaip nesireguliuoja?
Reguliuojasi, ir gana stipriai, skirtumas tarp zemiausios ir auksciausios poziciju gana didelis.
Urban Rider reguliuojama taip pat, tiko tiek dukrai, kuri metro penkiasdešimt, tiek vyrui 183 cm.