Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 29, 20:27)
iš vaikams.eu saloniuko...
nu jie tiesiog turėjo neįtikinėt kad tas laiptelis tam vežimui tinka ir ūčiau kitaip galvojus, ar pagalvojus ar tikrai reik ir t.t. O dabar gavos nesamonė

nu jie privalo priimti atgal, ypac jei per pirmas dvi savaites grazini, jei ka rasyk pretenzija, tures sureaguot per 3 dienas, svarbiausia pagrasint, kad ja rasysi, staigiai atsiims atgal biggrin.gif siaip man tas bachura is vaikams.eu labai malonus, kaip suprantu savininkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 29, 18:27)
iš vaikams.eu saloniuko...
nu jie tiesiog turėjo neįtikinėt kad tas laiptelis tam vežimui tinka ir ūčiau kitaip galvojus, ar pagalvojus ar tikrai reik ir t.t. O dabar gavos nesamonė

Nu jo.. Nuvežčiau jiems atgal vežimą, tą lentą ir paprašyčiau kad parodytų kaip jų manymu primontuoti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kundulas @ 2012 01 26, 18:32)
na mes turime Mutsy sport 08 laidos (kur prieky du ratai vienas salia kito) - vienareiksmiskai galiu rekomenduot: per visa laika jam nieko neatsitiko, net padangos nenuleido,  pravazumas superinis (gyvenam uzmiestyje ir einam pasivaikscioti miškan), manevringas ir lengvai susilanksto.. elegantiskas ir siuolaiskiskas.  Mieste mamos nuzvelgia daznai lyg ir su pavydu, drasesnes paklausia kas cia per vezimas smile.gif  gaila kaina jo nemaza, bet tikrai verta.  O mes pirkome issiskaite vokiskuose/olandiskuose forumuose kur atsiliepimai tik geri. Buvo net parasyta: Mutsy - mersedesas tarp vezimu smile.gif
Vienu zodziu - nesigailiu ir rekomenduoju smile.gif

O gal kas žinote kodėl nebegamina tokių Mutsy vežimėlių? Gal jie nestabilūs būdavo, ar dėl kitų priežasčių?
Atsakyti
QUOTE(reda.d @ 2012 01 29, 21:28)
nu jie privalo priimti atgal, ypac jei per pirmas dvi savaites grazini, jei ka rasyk pretenzija, tures sureaguot per 3 dienas, svarbiausia pagrasint, kad ja rasysi, staigiai atsiims atgal biggrin.gif siaip man tas bachura  is vaikams.eu labai malonus, kaip suprantu savininkas g.gif

Šiaip ten labai malonios mergos dirba, tokios saviakiškos, tikrai priekaištų neturiu, tik gal dėl tos lentos pačios nežinojo. Nemanau kad specialiai sakė kaip nėra smile.gif

Nemanau kad bus problemų su gražinimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2012 01 29, 20:51)
o vezimas dar naujas?
jei taip, tai arba grazint vezima ir ieskot kito (jei tame jau kas nors kliuva ir galvoji, kad rasi geresni) arba keisti bugy boarda, ziurint kuris daiktas is turimu arciau dusios  lotuliukas.gif  Tik boarda jauciu pakeist lengviau nei vezima issirinkt  doh.gif

Kažkaip linkstu dėl kito vežimo ieškojimo... gal kokį slalomą ar kokį velnią. Ai nežinau. Nenoriu temos teršt 4u.gif
Atsakyti
srauni upe, tada grazink, nes jei jau dabar tokios mintys, tikrai ilgai su mutsiu nevazinesi, vis tiek parduosi ir ieskosi kito, o taip tik nuostolis didesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 29, 23:29)
srauni upe, tada grazink, nes jei jau dabar tokios mintys, tikrai ilgai su mutsiu nevazinesi, vis tiek parduosi ir ieskosi kito, o taip tik nuostolis didesnis  mirksiukas.gif

Tai va va...
nu matai Mutsy kaip bebūtų ne Perego... Išlepino mane peregų kokybė. Ir kai beveik du metus kas dieną vėžomas skėtukas vistiek šauniau atrodo, nei nauja spirkinys, tai ženklas manau....
Atsakyti
Tada net nesvarstyk, grazink. Matau, kad nedziuginatas pirkinys taves, nes, kad ir menesi panaudosi, o parduodant 30-40 proc maziausiai prarasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 29, 23:34)
Tada net nesvarstyk, grazink. Matau, kad nedziuginatas pirkinys taves, nes, kad ir menesi panaudosi, o parduodant 30-40 proc maziausiai prarasi  doh.gif

Tai va va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 30, 00:31)
Tai va va...
nu matai Mutsy kaip bebūtų ne Perego... Išlepino mane peregų kokybė. Ir kai beveik du metus kas dieną vėžomas skėtukas vistiek šauniau atrodo, nei nauja spirkinys, tai ženklas manau....

cia ne ta tema zinoma, bet turejom mes pegperego dvynukiska vezimuka. Ratas nukrito schmoll.gif doh.gif Man ju kokybe nepatiko visiskai. O ir daug neapgalvotu dalyku. Kad ir pvz isimamuose lopsiukuose pagalvele doh.gif Nu kas gi deda naujagimiui pagalveles??!!
Mutsy gal irgi ne pirmoj vietoj pagal kokybe, bet tikrai bent mums, geriau nei Pegperego. Ir pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 30, 01:31)
Tai va va...

Nu uzvarei tu cia man tai peg- perego mesliskas atrodo pries mutsy biggrin.gif , o koks pas tave modelis idomu, nes as diena priziurejau drauges dura tai ne vezimas o slamstu slamstas pasirode, ypac nepatogiai man atrodo atskiros dvi rankenos, vezimas kazkaip makaluojasi i sonus... cia mano patirtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na peregu tai ir su istisinem rankenom pasirinkimas pakankamas. Bet ju kokybe tikrai gera, turiu su kuo palygint, pro mano rankas ir vaiko uzpakali praejo ne vienas kokybiskas vezimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reda.d @ 2012 01 31, 22:19)
Nu uzvarei tu cia man tai peg- perego mesliskas atrodo pries mutsy  biggrin.gif , o koks pas tave modelis idomu, nes as diena priziurejau drauges dura tai ne vezimas o slamstu slamstas pasirode, ypac nepatogiai man atrodo atskiros dvi rankenos, vezimas kazkaip makaluojasi i sonus... cia mano patirtis  lotuliukas.gif

ką prižiūrėjai? lotuliukas.gif
sorry smile.gif

na nereik čia žvaigždžių karų dėl tų vežimų, tiesiog jie ir yra tam skirtingi, nes visų skirtingi poreikiai.
o PP esu turėjus ir klaiskinį, ir sportinuką turiu smile.gif
Atsakyti