Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 25, 23:21)
nu aš mutsio automobilinės kėdutės tikrai neimsiu  schmoll.gif
Nu aš tikiuosi kadf maniškiui genetiškai nėra kur dideliui būt... O jei tėvai didesni, aukštesni, ar seneliai. Tai gal ir apsimoka nerizikuot ir palaukt, jei nėra baimės kad bus skirtingų spalvų ir pan.

tai jau mane musu temoj irgi primoket, kad tos kedutes negerai biggrin.gif as irgi neimsiu.

o del dydziu-teisingai gitulia sako-nu negali zinot... antras sunus i lenteles netilpo pagal svori ir ugi iki dvieju metu doh.gif o pirmas sunus-viskas normaliai-vidutinukas vaikas buvo. o dabar abu net prie mazesniu vaiku unsure.gif
kol vaikiukai mazi-nenuspejama dar, paskui jau galima pagal tevus sprest kokia tikimybe kokiam uzaugus gali but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 25, 23:28)
tai jau mane musu temoj irgi primoket, kad tos kedutes negerai  biggrin.gif  as irgi neimsiu.

O kodėl Mutsy autokėdutės negerai? Šiaip smalsu... ax.gif
Atsakyti
nu nėra jos negerai, tik jų testų rezultatų nėra. Tiesiog jei galiu rinktism rinkčiausiu kėdutę su gerais testų rezultatais. O tokios kaip mutsy kėdutės dedamos kad ir ant Roan ir pan vežimėlių. Bet čia kiekvieno laisvė rinktis ir kiekvieno skirtingas požiūris į tai 4u.gif Tad vienareikšmiškai negali sakyti, kad jos negeros. smile.gif
Atsakyti
o mes kai pirkom mutsy komplektuka,,,tai man kiek sunkoka kede pasirode mutsiu,, blush2.gif tai maxi cosi sugunde labiau ax.gif be to maxi cosi kede masinoj galima tvirtinti ant bazes thumbup.gif
Atsakyti
O kas turi Mutsy Traveller kėdutę? Ar patogi ji?
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2012 01 26, 11:43)
O kas turi Mutsy Traveller kėdutę? Ar patogi ji?

mes naudojom...laaaabai liuks thumbup.gif thumbup.gif maziukui labai patogu,nes pasidaro gulima beveik visai, paskui labai patogu ant vaziuokles uzsidejus gastroliuot..mes visa vasara joje praleidom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na mes turime Mutsy sport 08 laidos (kur prieky du ratai vienas salia kito) - vienareiksmiskai galiu rekomenduot: per visa laika jam nieko neatsitiko, net padangos nenuleido, pravazumas superinis (gyvenam uzmiestyje ir einam pasivaikscioti miškan), manevringas ir lengvai susilanksto.. elegantiskas ir siuolaiskiskas. Mieste mamos nuzvelgia daznai lyg ir su pavydu, drasesnes paklausia kas cia per vezimas smile.gif gaila kaina jo nemaza, bet tikrai verta. O mes pirkome issiskaite vokiskuose/olandiskuose forumuose kur atsiliepimai tik geri. Buvo net parasyta: Mutsy - mersedesas tarp vezimu smile.gif
Vienu zodziu - nesigailiu ir rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kundulas @ 2012 01 26, 18:32)
Buvo net parasyta: Mutsy - mersedesas tarp vezimu smile.gif

mano vyro žodžiai, mes vežimą atsitiktinai pamatėm vienam Estijos prekybos centrų, net nemislinom tada pirkt, buvau tik penktam mėnesį nėščia, keliavom į Saremo salas ir užsukom nupirkt lauktuvių, tuo pačiu ir vežimą įsigijom, nesigailėjau nei vienos dienos smile.gif Mūsų Urban rideris, tai tie atsikabinami ratai buvo pirmiausias įspūdis, kad vau... čia lyg mercedesas rieda - vyro žodžiais 4u.gif

beja kėdutė Traveler buvo labai intensyviai naudojama, net namie vietoj gultuko, man tiko ir jos tvirtinimas mašinoj ir ant ratų labai greit ir paprastai, o ir vaikui patogu pamiegot, nes atsilenkia pilnai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 26 sausio 2012 - 20:09
QUOTE(Deganti @ 2012 01 26, 22:08)
mano vyro žodžiai, mes vežimą atsitiktinai pamatėm vienam Estijos prekybos centrų, net nemislinom tada pirkt, buvau tik penktam mėnesį nėščia, keliavom į Saremo salas ir užsukom nupirkt lauktuvių, tuo pačiu ir vežimą įsigijom, nesigailėjau nei vienos dienos smile.gif Mūsų Urban rideris, tai tie atsikabinami ratai buvo pirmiausias įspūdis, kad vau... čia lyg mercedesas rieda  - vyro žodžiais  4u.gif

beja kėdutė Traveler buvo labai intensyviai naudojama, net namie vietoj gultuko, man tiko ir jos tvirtinimas mašinoj ir ant ratų labai greit ir paprastai, o ir vaikui patogu pamiegot, nes atsilenkia pilnai  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano vyras analogiskai sake emmaljungma BMW, Mutsy- mercedes lotuliukas.gif , tai dagiau ir nebeieskojau, o autokedute pirkau su baze, kad patogu i masina idet butu, joje kiek imanoma maziau laikem, negaliu ziuret, kaip uzdeda ant vezimu ir jose vaikus luosina, gun_bandana.gif veliau veda pas masazistus del kreivakaklysciu ( cia jos pacios taip sake)
Atsakyti
QUOTE(Kundulas @ 2012 01 26, 17:32)
na mes turime Mutsy sport 08 laidos (kur prieky du ratai vienas salia kito) - vienareiksmiskai galiu rekomenduot: per visa laika jam nieko neatsitiko, net padangos nenuleido,  pravazumas superinis (gyvenam uzmiestyje ir einam pasivaikscioti miškan), manevringas ir lengvai susilanksto.. elegantiskas ir siuolaiskiskas.  Mieste mamos nuzvelgia daznai lyg ir su pavydu, drasesnes paklausia kas cia per vezimas smile.gif  gaila kaina jo nemaza, bet tikrai verta.  O mes pirkome issiskaite vokiskuose/olandiskuose forumuose kur atsiliepimai tik geri. Buvo net parasyta: Mutsy - mersedesas tarp vezimu smile.gif

tai va dabar jau jo nebegamina.
jei būtų šits, gal dar vis konkuruotų su mura biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kada pardavime atsiras nauja, 2012 m Mutsy kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2012 01 28, 13:10)
Gal kas zinot kada pardavime atsiras nauja, 2012 m Mutsy kolekcija?

Parduotuvėje sakė jog vasaros pradžioje smile.gif
Atsakyti