Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

Kazkaip vizualiai jis atrodo siauresnis, as nustebau, kad taip nedaug skiriasi nuo nerealiai placiai atrodancio vezimelio
Atsakyti
QUOTE(reda.d @ 2012 01 25, 18:37)
Na va katik specialiai ejau pamatuot abu vezimus, tai Mutsy plotis sportines dalies yra ~35cm

Tai 35 cm yra labai labai daug bigsmile.gif Gal naujesniu metu vezimus pasiaurino? Nes cia visos diskusijos vyksta del to, kad pagal aprasymus Mutsy sportines dalies plotis yra 27-28 cm, kas tikrai nera labai daug.
Gal dar kas nors is naudojanciu galetu pamatuoti sportine dali? Idomu pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 01 25, 22:49)
Tai 35 cm yra labai labai daug  bigsmile.gif Gal naujesniu metu vezimus pasiaurino? Nes cia visos diskusijos vyksta del to, kad pagal aprasymus Mutsy sportines dalies plotis yra 27-28 cm, kas tikrai nera labai daug.
Gal dar kas nors is naudojanciu galetu pamatuoti sportine dali? Idomu pasidare smile.gif

Katik permatavau, nuemus ziemini apvalkala nuo vezimo, tai minkstoji dalis taip ir iseina pagal mano matavima 28-29cm, cia , kaip pamatuosi biggrin.gif , jei imi ten kur subine, ten placiausia dalis ir nuo sieneles iki sieneles, tai man iseina 35 kazkur...
Nevarykit i basanoskes, vaiku tokio plocio subinem nebuna biggrin.gif. sedejo ir mano penkiamete dukterecia, nes prie juros teko tolokai pavaiksciot irgi puikiausiai atlaike vezimas, tilpo ir dar patogiai atrode lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokiom placiom subinem tikrai nebuna, aktualiausiai yra plotis per pecius. O 28 cm per pecius paaugusiam vaikui su storesne striuke jau yra mazai. Mes tokio plocio vasarini sketuka turejom, tai rudeniop jau teko parduot, nes tikrai per pecius anksta sedi suspaustas, o apie silta voka i vezima net kalbos buti nebegali, o per uzpakali aisku vietos pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
nūūūū tyčia pamatavau vėl savo perego skėtį, ties nugara, pečiais ir pan apie 25 - 26 nelygu kur matuosi. Nu man vistiek neatrodo siaura. Su pūkiniu kombinezonu, ar pūkine striuke puikiai telpa. Maniškei dabar du. Aš net žiemini voka idėjus į jį. Kurį planuoju ir į kitą vežimą dėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 25 sausio 2012 - 21:52
Na tada jus labai smulkus neziurint i tai, kad dvieju metu, nes mes peg perego sketi pardavem del sios bedos pusantru metu budami.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 25, 22:17)
Na tada jus labai smulkus neziurint i tai, kad dvieju metu, nes mes peg perego sketi pardavem del sios bedos pusantru metu budami.

matai kaip skirtingai skirtingi vaikai. O maniškė rudenį, kol neprisegiau vokelio kai visai atšalo išvis išsitiesus miegodavo su normalia striuke.
Nu nėra ji smulki, sakyčiau vidutinė smile.gif Sveria gal kokį 11 kg dabar, ūgis gal koks 86 - 87 cm maximum.. Nu tai aš tikiuosi kad antras vaiaks nebus irgi didelis g.gif
Atsakyti
Nu taip ne smulki, kai mano 10 kg 6 men svere lotuliukas.gif
Isvada = vaikai labai skirtingi, taigi nereikia ir vezimu taip kategoriskai vertinti "siauras" ar "nesamones kalbat - platus". Kur vieni telpa iki 3 metu, kitiems ir metu jau kazko erdvesnio norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 25, 22:50)
Nu taip ne smulki, kai mano 10 kg 6 men svere  lotuliukas.gif 
Isvada = vaikai labai  skirtingi, taigi nereikia ir vezimu taip kategoriskai vertinti "siauras" ar "nesamones kalbat - platus". Kur vieni telpa iki 3 metu, kitiems ir metu jau kazko erdvesnio norisi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as del sitos priezasties geriau pirksiu atskirai lopsi ir sportinuka-matysiu pagal situacija, kokia mano mazyle bus smile.gif ta nuolaida perkant visas dalis kartu vistiek nera tokia nerealiai didele, kad rizikuot, man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 25, 22:57)
drinks_cheers.gif
as del sitos priezasties geriau pirksiu atskirai lopsi ir sportinuka-matysiu pagal situacija, kokia mano mazyle bus  smile.gif  ta nuolaida perkant visas dalis kartu vistiek nera tokia nerealiai didele, kad rizikuot, man atrodo  g.gif

nu aš mutsio automobilinės kėdutės tikrai neimsiu schmoll.gif
Nu aš tikiuosi kadf maniškiui genetiškai nėra kur dideliui būt... O jei tėvai didesni, aukštesni, ar seneliai. Tai gal ir apsimoka nerizikuot ir palaukt, jei nėra baimės kad bus skirtingų spalvų ir pan.
Atsakyti
Ir cia nepataikei lotuliukas.gif As 160 cm vyras 10 cm didesnis ir seimos musu tokio pat ugio, aukstaugiu ner giminej, o va vaikinas gime 58 cm ir auga kaip ant mieliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 sausio 2012 - 23:23
QUOTE(gitulia @ 2012 01 25, 23:23)
Ir cia nepataikei  lotuliukas.gif As 160 cm vyras 10 cm didesnis ir seimos musu tokio pat ugio, aukstaugiu ner giminej, o va vaikinas gime 58 cm ir auga kaip ant mieliu  biggrin.gif

nu jo... doh.gif biggrin.gif kuom laistai, kad taip auga? biggrin.gif
Atsakyti