QUOTE(Mylia @ 2012 01 24, 18:14)
Jei laukiat leliuko velyva pavasari, tai, manau, atsalus orams, vaikuciui bus vienodai anksta tiek Mutsy, tiek Icoo lopsiuke. Vadinasi reiks sportinuko. Tai arba galima pirkti tik Motsy lopsi, o paskui prireikus pasimatuoti Mutsy sportinuka, ir jei ne - ieskoti patogaus sportinuko, arba rinkstis Icoo.
Na siaip i Mondial tai tilptu bet kaip apmuturiuotas vaikas bet kuriuo metu laiku
Mes atsilus orams galvojam vaziuoti i parduotuve 'pasimatuoti' Mutsy sportinuka, ziuresim, kaip tiks. Labai norisi dar Urban Riderio vaziuokle panaudoti
Na siaip i Mondial tai tilptu bet kaip apmuturiuotas vaikas bet kuriuo metu laiku
Mes atsilus orams galvojam vaziuoti i parduotuve 'pasimatuoti' Mutsy sportinuka, ziuresim, kaip tiks. Labai norisi dar Urban Riderio vaziuokle panaudoti
Kazkaip labai parupo ir man pasisakyti Mutsy tema, as pirkau net nezinau kelintu metu Urban Rider , siunciausi deveta is Olandijos per Mutsy foruma, tai man labai patiko, kad sitas mano vezimas is naturaliu medziagu ir vaikas nekaista vasara, ne karto nebuvo suprakaitavus. Nesuprantu kodel sakai, kad atsalus orams vaikui bus anksta Mutsy??? maniske gime gruodzio 13, tai sukisdavau i lopsi su milzinisku kailiniu voku, ant virsaus, dar ta uzsegima uzdedavau ir skesdavo vaikas, o kokiu 5 men. pradeda sedeti ir keli i sportine dali. Mano nuomone sitas vezimas daugiau skirtas ziemai, arba vazinet kaime, nes eina kaip traktorius ir miskais ir prie juros smeliu neteko teciui vargti Man labiau patiko lopsys, tvirtas, stabilus,nes sportine dalis biski gremezdiska miestui, cia kaip kam patinka. O sudejimas vezimo tai elementariau nebuna, pakeli sone toki suduka ir trenki rankena zemyn, vezimas sudetas, gal biski sunkiau ji sutalpinti i maza masina, musu nera didele, tai nuimdavau 2 ratus ir ikisdavau> O del svorio tai nereikia jo ten labai kiloti, gyvenu pirmam aukste, tai jau 2 savaites po CP pati issitysdavau i lauka ir parsinesdavau i buta, apsuki vezima ir uztrauki, ratai dideli, pats laiptais uzlipa, i lifta tarybini irgi telpa, nes reguliuojasi rankena susistuma, biski prasketi duris ir ivaro. Savo vezima planuoju ~rugpjucio menesi parduot uz kokius 350-400lt, nes nusipirkau pametinukini vezima, bet dar laikysiu kol vaikas gims nes lopsys tai nepakeiciamas, kas perka naujus tai patariu tik rema su lopsiu pirkt, o sportinuka koki lengva isigyti. Imetu kelias foto, kaip atrodo vaikas sitam vezime nemanau, kad vietos maza Tiesa ant sportinuko da dedasi zieminis vokas, bet nera labai patogu metu vaikui, nes kojos jau ilgos ir kazkaip krenta is vezimo ( maniskes ugis 80cm) mazesniam vaikuciui, gal ir gerai butu...
cia matosi medziaga
cia gal labiau matosi sportinukas, tik dar priekyje uzsideda tas buomelis vaikui laikytis
o cia lopsys, tik normaliai neisskleistas ir labai apkartas smutkem