Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Mylia @ 2012 01 24, 18:14)
Jei laukiat leliuko velyva pavasari, tai, manau, atsalus orams, vaikuciui bus vienodai anksta tiek Mutsy, tiek Icoo lopsiuke. Vadinasi reiks sportinuko. Tai arba galima pirkti tik Motsy lopsi, o paskui prireikus pasimatuoti Mutsy sportinuka, ir jei ne - ieskoti patogaus sportinuko, arba rinkstis Icoo.
Na siaip i Mondial tai tilptu bet kaip apmuturiuotas vaikas bet kuriuo metu laiku smile.gif

Mes atsilus orams galvojam vaziuoti i parduotuve 'pasimatuoti' Mutsy sportinuka, ziuresim, kaip tiks. Labai norisi dar Urban Riderio vaziuokle panaudoti smile.gif

Kazkaip labai parupo ir man pasisakyti Mutsy tema, as pirkau net nezinau kelintu metu Urban Rider , siunciausi deveta is Olandijos per Mutsy foruma, tai man labai patiko, kad sitas mano vezimas is naturaliu medziagu ir vaikas nekaista vasara, ne karto nebuvo suprakaitavus. Nesuprantu kodel sakai, kad atsalus orams vaikui bus anksta Mutsy??? maniske gime gruodzio 13, tai sukisdavau i lopsi su milzinisku kailiniu voku, ant virsaus, dar ta uzsegima uzdedavau ir skesdavo vaikas, o kokiu 5 men. pradeda sedeti ir keli i sportine dali. Mano nuomone sitas vezimas daugiau skirtas ziemai, arba vazinet kaime, nes eina kaip traktorius ir miskais ir prie juros smeliu neteko teciui vargti lotuliukas.gif Man labiau patiko lopsys, tvirtas, stabilus,nes sportine dalis biski gremezdiska miestui, cia kaip kam patinka. O sudejimas vezimo tai elementariau nebuna, pakeli sone toki suduka ir trenki rankena zemyn, vezimas sudetas, gal biski sunkiau ji sutalpinti i maza masina, musu nera didele, tai nuimdavau 2 ratus ir ikisdavau> O del svorio tai nereikia jo ten labai kiloti, gyvenu pirmam aukste, tai jau 2 savaites po CP pati issitysdavau i lauka ir parsinesdavau i buta, apsuki vezima ir uztrauki, ratai dideli, pats laiptais uzlipa, i lifta tarybini irgi telpa, nes reguliuojasi rankena susistuma, biski prasketi duris ir ivaro. Savo vezima planuoju ~rugpjucio menesi parduot uz kokius 350-400lt, nes nusipirkau pametinukini vezima, bet dar laikysiu kol vaikas gims nes lopsys tai nepakeiciamas, kas perka naujus tai patariu tik rema su lopsiu pirkt, o sportinuka koki lengva isigyti. Imetu kelias foto, kaip atrodo vaikas sitam vezime ax.gif nemanau, kad vietos maza g.gif Tiesa ant sportinuko da dedasi zieminis vokas, bet nera labai patogu metu vaikui, nes kojos jau ilgos ir kazkaip krenta is vezimo ( maniskes ugis 80cm) mazesniam vaikuciui, gal ir gerai butu...

cia matosi medziaga
user posted image

user posted image

cia gal labiau matosi sportinukas, tik dar priekyje uzsideda tas buomelis vaikui laikytis

user posted image

o cia lopsys, tik normaliai neisskleistas ir labai apkartas smutkem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reda.d: 25 sausio 2012 - 08:45
QUOTE(Jolantele- @ 2012 01 24, 23:18)
Persikraustem i sportine dali 5,5 men. gruodi (mergaite 5 cm aukstesne nei tokio amziaus vaikai). Siaip tai dar tilpo su visais kombinzonais, bet pabandem miegoti sportinuke, jai labai patiko tai ir persikraustem (+sportinukas mums patogiau kelionese, prekybos centruose)  biggrin.gif 
Pats sportinukas mazei manau patogus, kadangi puikiai miegam jame kasdien balkone (per kelis kartus) apie 5-6 val. per diena.  smile.gif
Nepripuciamais ratais esu labai patenkinta, nors kai ieskojom karietos, tai visuose forumuose mamyciu "liga" kaip pastebejau yra pripuciami ratai (susidare ispudis, kad net mada tokia.. tipo jei nepripuciami, tai jau ne vezimas, o gelda... kad nepripuciami ratai yra grynai plastmasiniai ir pan.)  lotuliukas.gif  O Mutsio tikrai labai minkstuciai guminiai ratai ir vaziavime labai mazai skiriasi O gal ir visai nesiskiria nuo pripuciamu.  rolleyes.gif  (cia mano asmenine nuomone)

Nu čia įsikalusios į galvą kad jei nepripučiami tai kietas vežimas, nors normalių firmų nieko panašaus... o dažniausiai taip įsikalusios būna, kurios pirmo laukiasi.
Su pirma turėjom lopšinį vežimą mink6ta linguojantį (ratai nepripučiami). Tai vistiek kad miegotu reikdavo per grumstus vežta kad kratytųsi biggrin.gif biggrin.gif O kai pardavinėjau, tai vis mamytėm tie ratai užkliūdavo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(index @ 2012 01 25, 00:02)
ir mes iš šitų variantų rinkomės. Ilgai galvą sukom smile.gif

Šiaip rinkčiau iš daugiau firmų, bet apsistojau ties mažiau kg smile.gif Nes kas iš to jei nusipirksiu sunkų, o galiausiai vaiką nešioklėj nešiosiu, nes bus sunku nusinešt nuo antro a.
Atsakyti
QUOTE(reda.d @ 2012 01 25, 09:43)
Kazkaip labai parupo ir man pasisakyti Mutsy tema, as pirkau net nezinau kelintu metu Urban Rider , siunciausi deveta is Olandijos per Mutsy foruma, tai man labai patiko, kad sitas mano vezimas is naturaliu medziagu ir vaikas nekaista vasara, ne karto nebuvo suprakaitavus. Nesuprantu kodel sakai, kad atsalus orams vaikui bus anksta Mutsy??? maniske gime gruodzio 13, tai sukisdavau i lopsi su milzinisku kailiniu voku, ant virsaus, dar ta uzsegima uzdedavau ir skesdavo vaikas, o kokiu 5 men. pradeda sedeti ir keli i sportine dali.

kalbam apie sportines dalies ploti...gimusiems pavasari, kai ziema buna 7-10 men ir jei saltoka ziema, su kombinezonu ir vokeliu manau sunkiai telpa vaikas...ypac, kai mano drauges vaikas 5 men atrodo, sveria kaip 12 men vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 01 25, 13:29)
kalbam apie sportines dalies ploti...gimusiems pavasari, kai ziema buna 7-10 men ir jei saltoka ziema, su kombinezonu ir vokeliu manau sunkiai telpa vaikas...ypac, kai mano drauges vaikas 5 men atrodo, sveria kaip 12 men vaikas  doh.gif

ziema, dazniausiai vaikas su rogem buna biggrin.gif o jei vaiksto tai vargu ar bepasodinsi ji i vezima, mano savarankiskai neina, bet mazai sedim, reikia eit, spardyt sniega ir t.t, o su kombiu columbia ( nera jis storas) telpa . O tai dar dedami 10men vaikai i vokelius g.gif , yra spec vokas zieminis, kuris segasi ant koju, mazdaug nuo pusiaujo, tai vezimo plocio jis nemazina ne milimetro , nu nebent vitos gali but mazai jei tas 7men. vaikas sveria 15kg, aprengtas kailiniu kombinzonu, dar ikistas i avies kailio voka ir ant virsaus vezimo vokelis, tada toks sumustinis tikrai netilps biggrin.gif
Atsakyti
Kiek cm yra siaura sėdynė?
pas mano P3 skėtuką 35 cm ties subinium. Dukrai du metai. Sėdi Kaiserio voke žieminiam ir nesiskundžia. Tik su kombiu aš į jį nekišu,o tik su striuke. Nėra ši žiema tiek šalta dar. Tiesa dabar jau ir dėl sniego nepravažiuojam.

reda.d, nu ne visų vaiaki būna rogėse mirksiukas.gif Jau įsivaizduoju kaip per kokį gedo pr. varau su rogėm. Ne pas visus yra galimybių, be to ne visada į lauką einama tik pramogaut. Juk visokių reikalų būna. Kiekvienas gyvena skirtingai ir poreikiai skirtingi smile.gif

Kai varysiu žiūrėt vežimų,tyčia tas sėdynes pamatuosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 25 sausio 2012 - 13:41
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 25, 14:39)
pas mano P3 skėtuką 35 cm ties subinium. Dukrai du metai. Sėdi Kaiserio voke žieminiam ir nesiskundžia. Tik su kombiu aš į jį nekišu,o tik su striuke. Nėra ši žiema tiek šalta dar. Tiesa dabar jau ir dėl sniego nepravažiuojam.

reda.d, nu ne visų vaiaki būna rogėse  mirksiukas.gif Jau įsivaizduoju kaip per kokį gedo pr. varau su rogėm. Ne pas visus yra galimybių, be to ne visada į lauką einama tik pramogaut. Juk visokių reikalų būna. Kiekvienas gyvena skirtingai ir poreikiai skirtingi smile.gif

nu dar nemaciau, kad 6-8 men vaikas vaiksciotu 4u.gif o rogese miegoti ir kazkaip unsure.gif be to, juk buna dienu, kad saltukas spaudzia, o sniego nei kvapo...tai vt, zinok kokia bus ziema ir kiek vaikas svers tada...nes nevaikstantis, tai greit sala, o jei planuojam vis lauke pamiegoti, tai ir galvoju dar apie vokeli g.gif
o visas dalis norisi pirkti, nes tuomet kaina geresne, nuolaida gauni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 01 25, 13:49)
nu dar nemaciau, kad 6-8 men vaikas vaiksciotu  4u.gif  o rogese miegoti ir kazkaip  unsure.gif be to, juk buna dienu, kad saltukas spaudzia, o sniego nei kvapo...tai vt, zinok kokia bus ziema ir kiek vaikas svers tada...nes nevaikstantis, tai greit sala, o jei planuojam vis lauke pamiegoti, tai ir galvoju dar apie vokeli  g.gif
o visas dalis norisi pirkti, nes tuomet kaina geresne, nuolaida gauni  4u.gif

nu maniškei 2, ji vaikščiot tingi dar, pamiegot mėgsta. Tiesa dieną tik lauke ir miega. Kaip bus su antru prognozuot negaliu. Bet manau geras vokas reikalas būtinas. Bet su antru vaiku persėdinėsim į sportinuką rudenį, tad tikrai nevaikščios, tikrai reikės voko ir pan. Bet tuo pačiu manau kad nebus vaikas didelis, nes mes patys vidutiniai.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 25, 15:09)
nu maniškei 2, ji vaikščiot tingi dar, pamiegot mėgsta. Tiesa dieną tik lauke ir miega. Kaip bus su antru prognozuot negaliu. Bet manau geras vokas reikalas būtinas. Bet su antru vaiku persėdinėsim į sportinuką rudenį, tad tikrai nevaikščios, tikrai reikės voko ir pan. Bet tuo pačiu manau kad nebus vaikas didelis, nes mes patys vidutiniai.

nu zinai, as pati coliuke, bet vaikas jau dabar normas virsija biggrin.gif tai baisu prognozuot kaip augs doh.gif tetis lieknas, bet aukstas...
Vaziuosim mes dar karta savaitgali turbut paziuret tu mutsy 4u.gif jau nebezinau ka cia ir galvoti, jau man galva susisuko nuo tu vezimu doh.gif
Atsakyti
Jei kas sugalvosit transporteri pirkt- turim mazai naudota. Tik kad spalva bordo. Lietuviai bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reda.d @ 2012 01 25, 08:43)
Nesuprantu kodel sakai, kad atsalus orams vaikui bus anksta Mutsy??? maniske gime gruodzio 13, tai sukisdavau i lopsi su milzinisku kailiniu voku, ant virsaus, dar ta uzsegima uzdedavau ir skesdavo vaikas, o kokiu 5 men. pradeda sedeti ir keli i sportine dali.

Labai grazi Jusu dukryte Mutsy vezimmuke smile.gif

Zinoma, naujagimiui tikrai Mutsy lopsys yra didelis, o va jau 5-6 menesi, jei dar reikia prikloti, nes salta, darosi ankštoka. Aisku dar ir nuo vaiko priklauso. Kadangi musu maziukas daug miegojo (ir dabar dar miega) diena vezimuke, tai man norejosi lopsi panaudoti ilgiau nei jis mums tiko.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 25, 15:39)

reda.d, nu ne visų vaiaki būna rogėse  mirksiukas.gif Jau įsivaizduoju kaip per kokį gedo pr. varau su rogėm. Ne pas visus yra galimybių, be to ne visada į lauką einama tik pramogaut. Juk visokių reikalų būna. Kiekvienas gyvena skirtingai ir poreikiai skirtingi smile.gif

QUOTE(Mylia @ 2012 01 25, 19:41)
Labai grazi Jusu dukryte Mutsy vezimmuke smile.gif

Zinoma, naujagimiui tikrai Mutsy lopsys yra didelis, o va jau 5-6 menesi, jei dar reikia prikloti, nes salta, darosi ankštoka. Aisku dar ir nuo vaiko priklauso. Kadangi musu maziukas daug miegojo (ir dabar dar miega) diena vezimuke, tai man norejosi lopsi panaudoti ilgiau nei jis mums tiko.

Na va katik specialiai ejau pamatuot abu vezimus, tai Mutsy plotis sportines dalies yra ~35cm, kito mano vezimelio kuris atrodo milijarda kartu platesnis yra ~39cm. Nera ant daug didesnis, kai pagalvoji. Nu su rogem aisku i Akropoli nenugazuosi, po miesta irgi netampysi, bet as investuociau i gera kokybiska kombinezona su plunksnom ir pukais, mirksiukas.gif o ne i papildoma voka, pilnai uztenka to , kuris ieina i komplekta prie vezimo, tiesa nezinau kokio siltumo tu sintetiniu medziagu vokeliai kojoms g.gif Tiesa palyginimui tai matavom su drauge Emmaljungmos lopsiuka ir Mutsy, tai pas mus vienodo ilgio buvo, nepamenu, kaip su plociu.
Tiesa mano drauge nepamenu koki turi berods 4rider, tai sake rema jau keite nauja, nes ar perluzo lyg ir... g.gif nors atrodo neimanoma, tikriausiai brokas pasitaike.
Jei dabar rinkciausi vezimuka pirmam vaikui tai pirkciau padeveta Emmaljungma, kuria veliau parduoda dar 100lt ar daugiau uzsimete ir dar uzdirba , oda gerai priziurint nenusidrozia, jei perki is pirmu ranku gali prasyt dokumentu, kad isitikintum, kad neperparduoda ir tikrai nesiskirs nuo naujo..
Maliau maliau gal nenusnekejau labai i pievas lotuliukas.gif
Atsakyti
oi, 35 cm tikrai yra normaliai smile.gif
Atsakyti