Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

Mes 4rider Light vairuojam, tai labai patenkinti. Guma gana minksta ratu, todel labai mazai skiriasi nuo pripuciamu thumbup.gif Ir nei pust reikia nei pradurimas nebaisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 24, 22:05)
sakyk , o kiek laiko truks, kol gausit?

nuo 2 iki 4 sav. smile.gif

QUOTE(Jolantele- @ 2012 01 24, 22:08)
Mes 4rider Light vairuojam, tai labai patenkinti. Guma gana minksta ratu, todel labai mazai skiriasi nuo pripuciamu   thumbup.gif  Ir nei pust reikia nei pradurimas nebaisus  biggrin.gif

Vava ir aš pačiupinėjau tuos ratus, tikrai minkšti, nėra, kad plastmasiniai tokie kieti būtų. O kiek jūsų leliui dabar? Su kurią dalim važinėjat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 24 sausio 2012 - 21:16
QUOTE(index @ 2012 01 24, 21:15)
nuo 2 iki 4 sav.  smile.gif
Vava ir aš pačiupinėjau tuos ratus, tikrai minkšti, nėra, kad plastmasiniai tokie kieti būtų. O kiek jūsų leliui dabar? Su kurią dalim važinėjat?

aciu wink.gif
eina sau -tai ne trumpai g.gif
as turejau minti, kad iki paskutinio lauksiu gal pavyks deveta nusipirkti, o jei ne -paskutine savaite nupirksim nauja.... bet jeigu sitiek reikia laukti tada truputi prasciau unsure.gif

kartojuosi- gal kas zadate parduoti MUTSY 4RIDER ? biggrin.gif
Atsakyti
o kai mutsy užsakinėji, tai per ką reik mokėt? Tiesiai parduotuvėj ar pavedimu? Ar viską iš karto ar dalimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 24, 22:56)
aciu wink.gif
eina sau -tai ne trumpai  g.gif
as turejau minti, kad iki paskutinio lauksiu gal pavyks deveta nusipirkti, o jei ne -paskutine savaite nupirksim nauja.... bet jeigu sitiek reikia laukti tada truputi prasciau  unsure.gif

kartojuosi- gal kas zadate parduoti MUTSY 4RIDER  ? biggrin.gif

matai, jei imtum spalvą, kurią jie turi vietoj - gautum iškart. Bet tokios kaip mes norėjom jie neturėjo, tai todėl reik laukt smile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 24, 23:08)
o kai mutsy užsakinėji, tai per ką reik mokėt? Tiesiai parduotuvėj ar pavedimu? Ar viską iš karto ar dalimis  g.gif

Palikti reikia avansą. Kiek nori biggrin.gif 100 ar 200lt. Palikom 100 smile.gif Galima ir kortele smile.gif Vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 24, 22:11)
Palikti reikia avansą. Kiek nori biggrin.gif 100 ar 200lt. Palikom 100 smile.gif Galima ir kortele smile.gif Vietoj smile.gif

O Ačiū, tai reiškias galiu nuvažiuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 24, 23:13)
O Ačiū, tai reiškias galiu nuvažiuot smile.gif

o kokiu jūs domitės?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 24, 22:11)
matai, jei imtum spalvą, kurią jie turi vietoj - gautum iškart. Bet tokios kaip mes norėjom jie neturėjo, tai todėl reik laukt smile.gif

supratau. reiskia reikia vaziuot pasiziuret kokios spalvos yra vietoj, o kas uzsakoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 24, 22:15)
nuo 2 iki 4 sav.  smile.gif

Persikraustem i sportine dali 5,5 men. gruodi (mergaite 5 cm aukstesne nei tokio amziaus vaikai). Siaip tai dar tilpo su visais kombinzonais, bet pabandem miegoti sportinuke, jai labai patiko tai ir persikraustem (+sportinukas mums patogiau kelionese, prekybos centruose) biggrin.gif
Pats sportinukas mazei manau patogus, kadangi puikiai miegam jame kasdien balkone (per kelis kartus) apie 5-6 val. per diena. smile.gif
Nepripuciamais ratais esu labai patenkinta, nors kai ieskojom karietos, tai visuose forumuose mamyciu "liga" kaip pastebejau yra pripuciami ratai (susidare ispudis, kad net mada tokia.. tipo jei nepripuciami, tai jau ne vezimas, o gelda... kad nepripuciami ratai yra grynai plastmasiniai ir pan.) lotuliukas.gif O Mutsio tikrai labai minkstuciai guminiai ratai ir vaziavime labai mazai skiriasi O gal ir visai nesiskiria nuo pripuciamu. rolleyes.gif (cia mano asmenine nuomone)
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 24, 22:20)
o kokiu jūs domitės?

arba transporteriu arba 4rider light
Atsakyti
QUOTE(Jolantele- @ 2012 01 25, 00:18)
Nepripuciamais ratais esu labai patenkinta, nors kai ieskojom karietos, tai visuose forumuose mamyciu "liga" kaip pastebejau yra pripuciami ratai (susidare ispudis, kad net mada tokia.. tipo jei nepripuciami, tai jau ne vezimas, o gelda... kad nepripuciami ratai yra grynai plastmasiniai ir pan.)  lotuliukas.gif  O Mutsio tikrai labai minkstuciai guminiai ratai ir vaziavime labai mazai skiriasi O gal ir visai nesiskiria nuo pripuciamu.  rolleyes.gif  (cia mano asmenine nuomone)

bet iš tikrųjų biggrin.gif
O jūs sportinei tą vokiuką kojytėm pirkot? Ar kitaip šildotės? smile.gif
oj kaip laukiu kada savo karietą išbandyt galėsim jau su vaikiuku smile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 25, 00:47)
arba transporteriu arba 4rider light

ir mes iš šitų variantų rinkomės. Ilgai galvą sukom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 25, 01:02)
bet iš tikrųjų biggrin.gif
O jūs sportinei tą vokiuką kojytėm pirkot? Ar kitaip šildotės? smile.gif

Turim superini silta Huppa kombinezona ziemini, taciau pirkau ir uzklota kojoms. Ji naudojam kasdien, kadangi viena jo dalis yra kaip siltas patiesalas visai sportinei daliai ant kurios miega vaikutis, o ta uzklojamoji dalis papildomai apsaugo issikisusias kojytes nuo vejo, sniego. thumbup.gif Tikrai mums reikalingas.
Taip pat turim Pirkiniu krepsi, man labai super i parduotuve eiti arba prekybos centruose susideti striukes, daiktus, susikrauni viska ir riedi thumbup.gif (naudojom su lopsiu, autokedute ... dabar kai sportinukas i mama atsuktas - krepsys neuzsideda, bet vasara nusuksim sportinuka vaziavimo kryptimi tai manau kasdien beveik naudosim pirkiniu krepsi) thumbup.gif
user posted image

Atsakyti