Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Meredita @ 2012 01 24, 15:43)
Matau jus is Kauno, tai yra ju Kotrynoje ir Baby city  4u.gif

ačiū.
reiks nelėkt paardyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 01 24, 15:43)
Matau jus is Kauno, tai yra ju Kotrynoje ir Baby city  4u.gif

Tai vat, kad jei ne ta sportine dalis, tai ciupciau mutsy ir viskas, o dabar  doh.gif  bijau kad vaikas netilps ziema apmuturiuotas  blush2.gif  tai icco peak sportinukas pasirode tobulesnis ir platesnis 6cm  thumbup.gif taciau vasara ypac zavi traveler kedute  wub.gif o lopsys ne tiek ir aktualus gimusiam velyva pavasari, per vasara vistiek tilps  g.gif
Papildyta:
bet mano vyrui labiau icco patiko  4u.gif tiksliau jo vaziuokle  ax.gif

Jei laukiat leliuko velyva pavasari, tai, manau, atsalus orams, vaikuciui bus vienodai anksta tiek Mutsy, tiek Icoo lopsiuke. Vadinasi reiks sportinuko. Tai arba galima pirkti tik Motsy lopsi, o paskui prireikus pasimatuoti Mutsy sportinuka, ir jei ne - ieskoti patogaus sportinuko, arba rinkstis Icoo.
Na siaip i Mondial tai tilptu bet kaip apmuturiuotas vaikas bet kuriuo metu laiku smile.gif

Mes atsilus orams galvojam vaziuoti i parduotuve 'pasimatuoti' Mutsy sportinuka, ziuresim, kaip tiks. Labai norisi dar Urban Riderio vaziuokle panaudoti smile.gif
Atsakyti
o rimtai toks jau ankštas sportinukas Mutsy? Blyn.. biggrin.gif susibalamutinau tada. Mes laukiam leliaus kovą, tai žiemai į sportinuką kaip tik kraustytumės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 24 sausio 2012 - 16:23
QUOTE(index @ 2012 01 24, 17:23)
o rimtai toks jau ankštas sportinukas Mutsy? Blyn.. biggrin.gif susibalamutinau tada. Mes laukiam leliaus kovą, tai žiemai į sportinuką kaip tik kraustytumės..

nu 27 cm, o pvz emaljunga ar icco 33 cm ax.gif
tai vat, man cia didziausias galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 01 24, 17:31)
nu 27 cm, o pvz emaljunga ar icco 33 cm  ax.gif
tai vat, man cia didziausias galvos skausmas  doh.gif

Kai kur raso, kad Mutsio 28 cm, jei tas 1 cm kanors keicia biggrin.gif
O jus Icoo matavot realiai? Nes atsimenu kazkada parduotuvej pati taip greitomis pamatavau, tai man apie 30 gavosi, tikrai ne 33 g.gif Kad Emmaljungu platus sportinukai, tai tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 01 24, 18:37)
Kai kur raso, kad Mutsio 28 cm, jei tas 1 cm kanors keicia  biggrin.gif
O jus Icoo matavot realiai? Nes atsimenu kazkada parduotuvej pati taip greitomis pamatavau, tai man apie 30 gavosi, tikrai ne 33  g.gif Kad Emmaljungu platus sportinukai, tai tikrai taip.

matavom, vyras su rolete visada vaiksto biggrin.gif tai gavosi 33 cm...mes matavom per ta vieta, kur sedyne lankstosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 01 24, 17:47)
matavom, vyras su rolete visada vaiksto  biggrin.gif  tai gavosi 33 cm...mes matavom per ta vieta, kur sedyne lankstosi  g.gif

Tai tada tikiu smile.gif Ot galvos skausmas tie vezimeliai biggrin.gif
Atsakyti
Viskas dabar ša. Kad man nieko blogo apie Mutsy lotuliukas.gif šiandien užsisakėm 4rider bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 24, 20:46)
Viskas dabar ša. Kad man nieko blogo apie Mutsy  lotuliukas.gif  šiandien užsisakėm 4rider  bigsmile.gif

lotuliukas.gif kurį? light'ą ar supripučiamais?
Atsakyti
biggrin.gif Sveikinimai su pirkiniu! Kokia spalva emet?
Kiek ziurinejau internete, tai normaliai net paauge vaikai atrodo tuose Rider'io sportinukuose, tai gal viskas ten su jais gerai smile.gif
Atsakyti
Ėmėm light'ą, teks man patampyt į antrą aukštą, tai nuspredėm, kad bus gerai šitas smile.gif
o spalvą, tai keistą ėmėm biggrin.gif Team Dark Grey. Važiavay galvodama, kad imsim žalią, po to rudą, o paėmėm tokią, kokios net realiai matę nesam. Tikiuosi bus graži lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 24, 20:46)
Viskas dabar ša. Kad man nieko blogo apie Mutsy  lotuliukas.gif  šiandien užsisakėm 4rider  bigsmile.gif

sakyk , o kiek laiko truks, kol gausit?
Atsakyti