Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Fea @ 2012 01 19, 13:07)
nes jie superiniai smile.gif gaila parduot,,,a vdruk prireiks da? smile.gif

tiesiog LT paklausa ju maza
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 20, 21:47)
tiesiog LT paklausa ju maza

ir gerai - bent šioks toks išskirtinumas biggrin.gif su mura prieš tris metus nepakartojama jaučiausi - o dabar - ant kiekvieno kampo doh.gif

tai dabar galvos skausmelis - mura ar vis tik mutsy g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2012 01 20, 22:44)
stokit i eile  biggrin.gif  norinciu jau cia daug  mirksiukas.gif

hehe smile.gif
tai matyt naują reiks pirkt smile.gif
O šiaip, ar Urban rider ir 4rider labai skiriasi pačia kokybe nuo Transporter'io? Draugė viena nepagyrė Transporterio, sakė kad gulima dalis labai nestabili, nes tvirtinas tik vėžimuko vidury. Tas su kuriuo jai teko važinėt buvo 3metų senumo, bet į visas puses krypavo ir per blogesnį kelią važiuojant teko laikyt viršutinę dalį, kad netyčia neišvirstų. Mažas ratukas jau nebesisuko, tai laikė visą laiką uzfiksavę, kad abu nesisukinėtų..
Ar čia kažkas gerai padrožė ir nesaugojo to vėžimaičio, ar tikrai jie po 3m. taip atrodo?
Atsakyti
o man atrodo, kad 3 m vezimeliui intensyviai naudojant tai labai optimalus laikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 21, 14:10)
o man atrodo, kad 3 m vezimeliui intensyviai naudojant tai labai optimalus laikas  g.gif

na, šiaip, tai gal ir teisingai sakai... g.gif

Aš dabar mėtausi tarp Transporter ir 4rider arba Urban Rider.. ir nežinau ką rinktis. Ar už tuos papildomus 500-700lt, kuriuos dadėčiau, kad įsigyt ne Transporter, o kitą modelį, daugiau konforto gaučiau? Ir ar verta? gal kas gudrai patars man žioplai smile.gif
Atsakyti
nu ką, šiandien turėjau progą pamaigyt mutsy - tiek transporterį, tiek 4 rider ( tiek standartą tiek light'ą) tiek urban riderį.

vienintelis pliusas kųrį radau - ilgas sportinukas - vaikas iki 90 cm ramiai gulėt gali.
daugiau jokių pliusų lyginant su mura g.gif

man kaip ieškančiai antram vaikui vežimo ir žinančiai ko reiks man ir mano vaikui pagal mūsų gyvenimo būdą, mutsy pasirodė griozdas, kai sulankstai. į bagažinę opel astros sunkiai įtalpinčiau.
ir tiesą sakant visų dalių nuėmimas ir uždėjimas ne toks jau paprastas. pardėj vis kas nors strigdavo.
ir medžiaga tokia šiurkšti.

lopšys viduj 75 cm - visais 10 cm mažesnis nei muros.

forkej geriau atrodė mutsy nei realybėj. tiesą pasakius nusivyliau.

kaip vyras išsireiškė - nesužavėjo schmoll.gif

mes vis tiek liekam prie muros. nebent dar išieškosiu ką nors geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 01 21, 14:39)
na, šiaip, tai gal ir teisingai sakai... g.gif 

Aš dabar mėtausi tarp Transporter ir 4rider arba Urban Rider.. ir nežinau ką rinktis. Ar už tuos papildomus 500-700lt, kuriuos dadėčiau, kad įsigyt ne Transporter, o kitą modelį, daugiau konforto gaučiau? Ir ar verta? gal kas gudrai patars man žioplai smile.gif

mes pardavinejam savo transporteri. Metu senumo. Sportine dali nedaug tenaudojom, bet nepastebejau kad butu nestabili. Siaip tikrai tvirtai laikosi...Gal jum koks tikrai gerokai padevetas pasitaike. O kad issirinkt tai siulyciau paciupinet "gyvai " tiek viena tiek kita.
Del musu vezimuko parasiau i az. Jei domins - parasykit.
O pliusu ir minusu abu turi. Kaip supratau Urban Rider gan siaura sportine dalis. Transporter platesne. BEt Urban Rider pasiguldo pilnai, o Transporterio siek tiek kampas lieka. Tai cia jau jum sprest kas geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 21, 14:10)
o man atrodo, kad 3 m vezimeliui intensyviai naudojant tai labai optimalus laikas  g.gif

maniškis Urban Rideris kaip naujas, stabilus, rankena jo odinė - nenusitrynė, šiaip būklė labvai gera užtat ir laikau, nes sesė ruošiasi tekėt ir leliukus planuot, tai užteks dar ir jai ir manau liks, nes šis modelis tikrai tvirtas 4u.gif
Atsakyti
o esat kuri plovus sportinuka? kazkaip vis bijau ardyt biggrin.gif sakau, paskui nesurinksiu ar ka biggrin.gif kazin labai ten sudetingas procesas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 01 21, 14:07)
man kaip ieškančiai antram vaikui vežimo ir žinančiai ko reiks man ir mano vaikui pagal mūsų gyvenimo būdą, mutsy pasirodė griozdas, kai sulankstai. į bagažinę opel astros sunkiai įtalpinčiau.
ir tiesą sakant visų dalių nuėmimas ir uždėjimas ne toks jau paprastas. pardėj vis kas nors strigdavo.

Geras, man kaip tik Mura pasirodė labai sudėtingai ardoma ir lankstoma, tai kai 4Rider parodė kaip op op viskas greitai ir gražiai tai ir susižavėjau juo dėl to hihihi.gif Matyt viskas nuo demonstruotojo priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 01 21, 14:55)
Geras, man kaip tik Mura pasirodė labai sudėtingai ardoma ir lankstoma, tai kai 4Rider parodė kaip op op viskas greitai ir gražiai tai ir susižavėjau juo dėl to hihihi.gif Matyt viskas nuo demonstruotojo priklauso lotuliukas.gif

arba tiesiog nuo individualaus grožio ie lengvumo supratimo biggrin.gif
šiaip berniukas, kuris demonstravo mutsy, visai gražutis buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2012 01 21, 15:47)
o esat kuri plovus sportinuka? kazkaip vis bijau ardyt biggrin.gif sakau, paskui nesurinksiu ar ka biggrin.gif kazin labai ten sudetingas procesas? g.gif

esu net kelis kartus, viskas puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2012 01 21, 15:55)

sudėtinga, kol įgundi tik, nepatikėsit pirmą kart išvažiavus vos ne vos išskleidžiau rėmą, bet kai jau įpranti tai tikrai labai lengvai viskas susideda ir išsiskleidžia.
Atsakyti