Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(gitulia @ 2011 12 12, 22:29)
O kodel sausi gimdydamos bijot siek tiek trumpesnio lopsio? Suprasciau, kad spali gimdot ir ziemos pabaigoj vaikas 4-5 men didokas, kombiai ir pan. ir dar nenorit lipt i sportini. O 2 men kleckiukai manot netilps? Juk kovo gale, balandi jau lipat is voku ir kombiu ir tos vietos tiek daug nebereikia, kaip rudeni gimusiems  g.gif

As nebijau, tik paziurejau, kad musu tas kombis kazkoks labai ilgas atrodo ir vilnonis vokas nemazai vietos uzima, tai vezime jau laisvos vietos nebelieka mastau.gif
Atsakyti
mes gimusios lapkritį ir tilpom smile.gif iki 5 mėn. pabaigos, perkėliau sportinėn nes negulėjo lopšiuke... ir buvom su vilnoniu kombiu ir kaikada įdėdavau dar į vokelį ( nevilnonį)
Atsakyti
as kaip nepareiginga vis neprisiruosiu atnaujint skelbimo, bet jei kas noretu musu naudoto Mutsiuko - prasom biggrin.gif
i lopsi tilpom iki 7 men tongue.gif
Atsakyti
sveikos, na ką gi, aš irgi jungiuosi prie besidominčių Mutsy smile.gif netyčia užtikau juos ir krito man jie į akį labai blush2.gif skaičiau viską nuo pradžios iki galo ir vis tiek neužmačiau atsiliepimų apie mutsy transporter..
http://www.vaikams.e...er-dvieju-daliu
maniškis gims tik gegužės pabaigoj, tai labai didelio lopšio man ir nereiktų , pagalvojau ( kiek skaičiau, tai jie nėra labai dideli, taip ? )
o kaip dėl sportinės dalies? kaip ten dėl tos gulimos padėties, pasidaro ji normaliai gulima? gal kas turite tokį modelį ir galite parašyti išmatavimus sportinės dalies ilgio ( ištiesus ) ir pločio? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes parduodam Mutsy lopsiuka ir Safe2Go kedute. Team mist (sviesiai sidabrines) spalvos, bukle ideali. Tinka 4Rider ir UrbanRider vaziuoklems.
Daugiau info AŽ. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2011 12 28, 23:12)
sveikos, na ką gi, aš irgi jungiuosi prie besidominčių Mutsy smile.gif netyčia užtikau juos ir krito man jie į akį labai  blush2.gif  skaičiau viską nuo pradžios iki galo ir vis tiek neužmačiau atsiliepimų apie mutsy transporter..
maniškis gims tik gegužės pabaigoj, tai labai didelio lopšio man ir nereiktų , pagalvojau ( kiek skaičiau, tai jie nėra labai dideli, taip ? )
o kaip dėl sportinės dalies? kaip ten dėl tos gulimos padėties, pasidaro ji normaliai gulima? gal kas turite tokį modelį ir galite parašyti išmatavimus sportinės dalies ilgio ( ištiesus  ) ir pločio? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2011 12 29, 00:12)
sveikos, na ką gi, aš irgi jungiuosi prie besidominčių Mutsy smile.gif netyčia užtikau juos ir krito man jie į akį labai  blush2.gif  skaičiau viską nuo pradžios iki galo ir vis tiek neužmačiau atsiliepimų apie mutsy transporter..
o kaip dėl sportinės dalies? kaip ten dėl tos gulimos padėties, pasidaro ji normaliai gulima? gal kas turite tokį modelį ir galite parašyti išmatavimus sportinės dalies ilgio ( ištiesus  ) ir pločio? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

pilnai gulima padetis nepasidaro, bet tas kampas ner didelis. Sportine dalis gan plati lyginant su Urban rider
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 29, 13:33)
pilnai gulima padetis nepasidaro, bet tas kampas ner didelis.  Sportine dalis gan plati lyginant su Urban rider

dabar jau pradėjau ir tą urban rider žiūrinėti, nes kaip suprantu pripučiami ratai vis gi minkščiau važiuoja?.. beje, tas transporter modeliukas kaip reguliuojasi sportinėj dalyje , su virvelėm kažkokiom ar man vaidenasi? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mutsiuku turetojos, tai kaip, ar gimusius pavasari su kombinzoniukais italpinat i sportinuka? o gal lopsi dar vazinejates? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2011 12 29, 15:54)
dabar jau pradėjau ir tą urban rider žiūrinėti, nes kaip suprantu pripučiami ratai vis gi minkščiau važiuoja?.. beje, tas transporter modeliukas kaip reguliuojasi sportinėj dalyje , su virvelėm kažkokiom ar man vaidenasi? blush2.gif

na zinok del to minkstumo tai mums tikrai uzteko minkstumo ir tu nepripuciamu ratu.
O reguliuojasi su tokiais dirziukais. Gan patogu nes galima padaryti bet koki kampa, ner taip kaip kituose kad tik trys pvz padetys. Cia gali ju but kiek nori. Gaila tik aisku kad ner tos pilnai gulimos. Na bet buna vaiku kuriems net nepatinka pilnai atsigulus tokiam amziuj.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 29, 16:24)
na zinok del to minkstumo tai mums tikrai uzteko minkstumo ir tu nepripuciamu ratu.
O reguliuojasi su tokiais dirziukais. Gan patogu nes galima padaryti bet koki kampa, ner taip kaip kituose kad tik trys pvz padetys. Cia gali ju but kiek nori. Gaila tik aisku kad ner tos pilnai gulimos. Na bet buna vaiku kuriems net nepatinka pilnai atsigulus tokiam amziuj.

tada įsivaizuoju tą reguliavimą, nes pas mano vyresnėlį mamas and papas ora taip reguliuojasi, kai atleisti reikia, tai gerai, bet va, kai norisi pakelti, tai sudėtingiau su tuo dirželiu smile.gif o čia visiems mutsy su dirželiais reguliuojama ar tik transporter ?

P.S., gal čia yra šiauliečių su tokiais vežimaičiais? labai norėtųsi apžiūrėti gyvai, nes parduotuvėse pas mus nėra tokių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolitux: 29 gruodžio 2011 - 19:29
QUOTE(lolitux @ 2011 12 29, 20:28)
tada įsivaizuoju tą reguliavimą, nes pas mano vyresnėlį mamas and papas ora taip reguliuojasi, kai atleisti reikia, tai gerai, bet va, kai norisi pakelti, tai sudėtingiau su tuo dirželiu smile.gif o čia visiems mutsy su dirželiais reguliuojama ar tik transporter ?

ne visi, manau tik transporter, nes urban rider ir 4rider, tai su mygtukais sonuose 4u.gif
Atsakyti