Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(bum @ 2011 12 09, 19:46)
Vienintelis minusas - svoris ax.gif

Tai jus gal ta sunkesni varianta rinkotes su pripuciamais ratais? unsure.gif
Nes 4Rider Light tgai man nepasirode sunkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2011 12 09, 21:14)
Kaip tik taves norejau klausti, kaip vezimas, ar patinka bigsmile.gif

Nu va biggrin.gif Jau papasakojau. Dar patinka kad kėdutė lengvai ant ratų užsideda - labai patogu kur nors išvažiuot biggrin.gif

QUOTE(Audrutyte @ 2011 12 09, 21:32)
Tai jus gal ta sunkesni varianta rinkotes su pripuciamais ratais?  unsure.gif
Nes 4Rider Light tgai man nepasirode sunkus  g.gif

Jo, specialiai ėmėm su pripučiamais - lengvai per visokius purvynus, nukritusias šakeles ir sutrūnijusius šaligatvius pravažiuoja biggrin.gif Botanikos sode užvažiavom į kažkokį takelį 100 metų neprižiūrėtą tai sakiau kad egzaminą vežimas išlaikė biggrin.gif Bet man ratų svoris dzin, lopšys pats sunkus, vien vaiką su lopšiu nešant..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 12 09, 22:59)
Nu va biggrin.gif Jau papasakojau. Dar patinka kad kėdutė lengvai ant ratų užsideda - labai patogu kur nors išvažiuot biggrin.gif

thumbup.gif
O kaip jums lopsiuko didumas, as kazkaip kai idejau vilnoni voka ir dar kai leliukas bus su kombinezonu, tai artodo, kad lyg ankstoka bus mastau.gif
Vedinasi musu Mutsiukas balkone dabar, laukia mazojo "vairuotojo"
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2011 12 10, 22:01)
thumbup.gif
O kaip jums lopsiuko didumas, as kazkaip kai idejau vilnoni voka ir dar kai leliukas bus  su kombinezonu, tai artodo, kad lyg ankstoka bus mastau.gif
Vedinasi musu Mutsiukas balkone dabar, laukia mazojo "vairuotojo"

Na kol kas mūsų mažiukas ir savo kombinezone skęsta biggrin.gif Su kombiu ir užklotuku puikiai telpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 12 10, 23:27)
Na kol kas mūsų mažiukas ir savo kombinezone skęsta biggrin.gif Su kombiu ir užklotuku puikiai telpa ax.gif

ne i tema, ale, SVEIKINU su stebuklu jusu thumbup.gif thumbup.gif kaip faina, negaliu wub.gif wub.gif

o Mutsy-jega new_russian.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2011 12 11, 13:22)
ne i tema, ale, SVEIKINU su stebuklu jusu thumbup.gif  thumbup.gif kaip faina, negaliu wub.gif  wub.gif

Dėkui blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 12 10, 23:27)

Ir musiskis, itariu, skes hihihi.gif Jau laukiu nesulaukiu, kada isbandysim savo vezimeli wub.gif

Tik kazin kodel jis nera Lietuvoj labai populiarus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2011 12 11, 16:52)
Ir musiskis, itariu, skes hihihi.gif Jau laukiu nesulaukiu, kada isbandysim savo vezimeli wub.gif

Tik kazin kodel jis nera Lietuvoj labai populiarus mastau.gif

Manau dėl savo kainos ax.gif Tučiai valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 12 11, 16:55)
Manau dėl savo kainos ax.gif Tučiai valdo biggrin.gif

Na taip, tu teisi mirksiukas.gif As vis galvoju, kaip seksis man i lifta ivaziuot biggrin.gif Reiks viena galini rata nuiminet rolleyes.gif Pas jus, kiek zirau visai dideliais ratais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2011 12 11, 19:08)
Na taip, tu teisi mirksiukas.gif As vis galvoju, kaip seksis man i lifta ivaziuot biggrin.gif Reiks viena galini rata nuiminet rolleyes.gif Pas jus, kiek zirau visai dideliais ratais rolleyes.gif

Jo, pas mus visi pripučiami. Dėl lifto nepasakysiu nieko - pas mus nėra lifto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2011 11 10, 21:34)
Dėl mutsių lopšiukų tai manoji mergina gimė spalio pabaigoje ir jau sausio viduryje su didžiuliu liūdesiu gavau kelti į sportinę dalį ir nepasakyčiau kad buvome iš didžiūjųsmile.gif dabar laukiuosi antrojo, gimdyti sausio viduryje  ir ieškau vežimėlio kuo didesniu lopšiu, bet va mutsy kad ir kaip patiktų reikia palikti nuošalyje, po kolkas galvoju apie marita, bet...... išvaizda man nelabai. merginos o kaip dėl mutsy slider lopšių gal jie didesni, gal kuri nors buvote išmatavusi lopšio vidų? ax.gif

man mutsy irgi labai patiko, bet va situacija kaip ir pas tave, gimdyt sausi, tai issirinkau Maxi-cosi mura 3, lopsiuko vidus ~85cm.
O siaip Mutsy ir visu kitu naujesniu vezimeliu lopsiukai ~75cm.
Atsakyti
O kodel sausi gimdydamos bijot siek tiek trumpesnio lopsio? Suprasciau, kad spali gimdot ir ziemos pabaigoj vaikas 4-5 men didokas, kombiai ir pan. ir dar nenorit lipt i sportini. O 2 men kleckiukai manot netilps? Juk kovo gale, balandi jau lipat is voku ir kombiu ir tos vietos tiek daug nebereikia, kaip rudeni gimusiems g.gif
Atsakyti