Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(iloniki @ 2011 11 10, 21:34)
Dėl mutsių lopšiukų tai manoji mergina gimė spalio pabaigoje ir jau sausio viduryje su didžiuliu liūdesiu gavau kelti į sportinę dalį ir nepasakyčiau kad buvome iš didžiūjųsmile.gif dabar laukiuosi antrojo, gimdyti sausio viduryje  ir ieškau vežimėlio kuo didesniu lopšiu, bet va mutsy kad ir kaip patiktų reikia palikti nuošalyje, po kolkas galvoju apie marita, bet...... išvaizda man nelabai. merginos o kaip dėl mutsy slider lopšių gal jie didesni, gal kuri nors buvote išmatavusi lopšio vidų? ax.gif

Kai pirkom, ziurejom Slider modeli, lopsiukas tikrai buvo siek tiek erdvesnis, bet atviresnis, ziemai man nepatiktu. O jus jei dar nepardavet, tai naudokit savo Mutsy, o gal sitam vaikui kitaip tiks. Nauja nusipirkti visada suspesit smile.gif
Atsakyti
siandien buvom apziuret Mutsy wub.gif pamaciau 4Rider Team Brown spalvos ir susileidau vietoj wub.gif blush2.gif jau tikrai zinau, kad i joki kita nebeziuresiu schmoll.gif Nei Roan Marita, nei prabangusis Bebecar stylo class neprilygo Mutsiui ax.gif
Atsakyti
Gaila bet jau pardaviau g.gif . Jei kuri netyčia išaugot ar baigiat išaugti mutsy slider, mielai priglaustume mes ax.gif tik ne mergaitiškas spalvas 4u.gif
Atsakyti
Namusu Mutsiukas ispraustas paruostas laukia naujo seimininko(-es). Jei kam idomu - va cia http://www.supermama...;#entry51275806
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 18, 21:53)
Namusu Mutsiukas ispraustas paruostas laukia naujo seimininko(-es). Jei kam idomu - va cia http://www.supermama...;#entry51275806

Pralinksmino Jusu skelbimo tekstas:
"Šis Mutsy modelis išsiskiria savo lengvu valgymu...<...>" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantele-: 18 lapkričio 2011 - 23:07
O sakykit mamytės, kurios naudojat, kaip Urban Riderio (ar 4riderio) sportinė dalis? Ar patinka? Pavardinkit pastebėtus pliusus ir minusus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 11 21, 16:18)
O sakykit mamytės, kurios naudojat, kaip Urban Riderio (ar 4riderio) sportinė dalis? Ar patinka? Pavardinkit pastebėtus pliusus ir minusus  4u.gif

tai jau buvo rasyta apie tai...biski siauroka lyg ta sportine dalis g.gif nu bet ar vaikui patogu,ar ne, tai as negaliu pasakyt biggrin.gif man vizualiai atrodo kad maza ta dalis, ale mazoji ir sedi noriai ten , ir pamiega (ir dabar ziema, su striuke storesne). tai gal ir nera diskomforto. kaip kazkuri mamyte rase, gal vaikams dar jaukiau,kai patukai i kazka remiasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Skubiai parduodu DEVETAS MUTSY 4 RIDER SPORTINIS VEZIMUKAS TIK SU ORIGINALIA APSAUGA NUO LIETAUS. Jeigu Sudominau i AZ
Atsiprasau kad cia parasiau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Parsitempem ir mes siandien namo savo kavini Mutsiuka wub.gif Ziuresim, kai seksis naudotis ax.gif
Atsakyti
As ir galvoju apie mutsy...turbut,kad apie 4Rider ax.gif
Buvau siandien apziuret....patiko..pabandziau ratus i bagazine isidet..telpa,bet daugiau nieko neidesi schmoll.gif
Lopsiukas nera labai didelis,bet pagalvjus,jog mazylis gims vasari, tai manau lopsiuko ilgio uztektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 12 09, 18:12)
As ir galvoju apie mutsy...turbut,kad apie 4Rider  ax.gif
Buvau siandien apziuret....patiko..pabandziau ratus i bagazine isidet..telpa,bet daugiau nieko neidesi  schmoll.gif
Lopsiukas nera labai didelis,bet pagalvjus,jog mazylis gims vasari, tai manau lopsiuko ilgio uztektu  smile.gif

Mes irgi jau išbandėm. Tai bagažinėje su ratais tikrai daug vietos užima, bet tie ratai greitai nusiima, tai nusprendėm kad kai kur toliau važiuosim nuimsim juos kad daugiau ko prisidėti. O šiaip 4Rider visai patiko - ir blogesniu keliku pravažiuoti lengva, ir kone vietoj apsisukti. Vienintelis minusas - svoris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 12 09, 20:46)
Mes irgi jau išbandėm.

Kaip tik taves norejau klausti, kaip vezimas, ar patinka bigsmile.gif
Atsakyti