Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Mylia @ 2011 11 09, 14:17)
Na va o mes jau Mutsio lopsiuka padejom i sona... kol dar uzteko apkloti vilnoniu pleduku, tai dar siaip taip tilpom, o jau dabar norisi vaikuti ikisti i vokeli, tai ir baigesi lopsiuko naudojimas. Pasiemem sena lopsini supama vezima, tai puikiausiai telpa su visu vokeliu, pledu ir dar vietos lieka.
Patinka man Mutsis, grazus, kokybiskas, grazus dizainas, vaziuokle labai patogi (urban rider), bet lopsiukus tai galetu didesnius gaminti  ax.gif

o tai koks dydis, kad sakot mazas?
Atsakyti
o mes lopsi iki 7 men naudojom, tiesa transporterio, nezinau kaip ten kiti.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 09, 15:23)
o tai koks dydis, kad sakot mazas?

73-74 cm, jei ne saltasis sezonas, dar galima butu vazinetis.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2011 11 09, 20:17)
73-74 cm, jei ne saltasis sezonas, dar galima butu vazinetis.

jei vidinis toks tai normaliai labai labai sakyčiau.
Atsakyti
Labai normalus islis lopsio jei tai vidus. Dauguma normalesniu lopsiu tiek ir turi. Netrgi ta pati roan marita, bebecaras, jane po 74 cm yra ir skaitosi prie didesniu.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 09, 20:49)
Labai normalus islis lopsio jei tai vidus. Dauguma normalesniu lopsiu  tiek ir turi. Netrgi ta pati roan marita, bebecaras, jane po 74 cm yra ir skaitosi prie didesniu.

mano klasikinio peg perego 75 cm. Jetau tokio ilgumo mano mergina jau tikrai virš metukų amžiaus buvo biggrin.gif
Atsakyti
srauni upe, na tavo mergina tada mazulyte biggrin.gif mano berniukas 75 cm pasieke 6 men. Butent todel vienoms mamoms normalus lopsys atrodo didziulis, o kitoms baisiai mazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 09, 22:22)
srauni upe, na tavo mergina tada mazulyte biggrin.gif mano berniukas 75 cm pasieke 6 men. Butent todel vienoms mamoms normalus lopsys atrodo didziulis,  o kitoms baisiai mazas  biggrin.gif

nu ji dabar kokių 84 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 09, 20:49)
Labai normalus islis lopsio jei tai vidus. Dauguma normalesniu lopsiu  tiek ir turi. Netrgi ta pati roan marita, bebecaras, jane po 74 cm yra ir skaitosi prie didesniu.

Na Marita tikrai turetu buti daugiau nei 74 cm, bet tema ne apie tai smile.gif
Musu maziukas dabar 69 cm ugio, tai lopsys uz ji didesnis kokiais gerais 4 cm - kombinezonas, vokelis ir nebelieka laisvos vietos smile.gif Apskritai labai viskas individualu ir priklauso nuo konkretaus vaiko, dukryte buvo smulkesne ir tilptu ilgiau tokiam lopsiuke, bet jai pakankamai anksti apskritai atsibodo gulet lopsy. Maziukas stambesnis ir mielai miega vezime po kelias valanadas, tai tada jam lopsys mazas biggrin.gif Zodziu renkantis vezima visu jo naudojimo ir pritaikymo niuansu niekaip nenumatysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 09 lapkričio 2011 - 23:24
QUOTE(Mylia @ 2011 11 09, 23:23)
Na Marita tikrai turetu buti daugiau nei 74 cm, bet tema ne apie tai smile.gif

Siaip turetu buti tiek, nes maritos ciuzinukas labai idealiai is ilgio tiko i Jane lopsi(matavau). Tik del lopsiu plocio ir aukscio susidaro yspudis, kad jie didesni, zodziu vizualine-optine apgaule smile.gif O dar kai vaikai paprastai miega ne kaip stygos, o sulenke kojytes (nebent turi per auksta raumenu tonusa ir issitempia kaip stygos), tai ir tu lopsiu ustenka ilgiau nei lopsio ilgis. Tik va ziema ir stori vokai daro savo ir tenka kraustytis i sportini, kas is esmes irgi nera blogai biggrin.gif
Atsakyti
Dėl mutsių lopšiukų tai manoji mergina gimė spalio pabaigoje ir jau sausio viduryje su didžiuliu liūdesiu gavau kelti į sportinę dalį ir nepasakyčiau kad buvome iš didžiūjųsmile.gif dabar laukiuosi antrojo, gimdyti sausio viduryje ir ieškau vežimėlio kuo didesniu lopšiu, bet va mutsy kad ir kaip patiktų reikia palikti nuošalyje, po kolkas galvoju apie marita, bet...... išvaizda man nelabai. merginos o kaip dėl mutsy slider lopšių gal jie didesni, gal kuri nors buvote išmatavusi lopšio vidų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2011 11 10, 22:34)
Dėl mutsių lopšiukų tai manoji mergina gimė spalio pabaigoje ir jau sausio viduryje su didžiuliu liūdesiu gavau kelti į sportinę dalį ir nepasakyčiau kad buvome iš didžiūjųsmile.gif dabar laukiuosi antrojo, gimdyti sausio viduryje  ir ieškau vežimėlio kuo didesniu lopšiu, bet va mutsy kad ir kaip patiktų reikia palikti nuošalyje, po kolkas galvoju apie marita, bet...... išvaizda man nelabai. merginos o kaip dėl mutsy slider lopšių gal jie didesni, gal kuri nors buvote išmatavusi lopšio vidų? ax.gif

jei gims sausio viduryje, tai priklotas laisvai tilps, vasara bus 6-7 men bet, gi neprirengtas, tad manau velgi dar tilps, o kad ant rudens kraustysites i sportini, tai normalu manau g.gif
Atsakyti