Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Judita Lukosiene @ 2011 07 22, 18:11)
ok tada koki hotely rekomenduoji man Udriau?

Viskas remiasi į biudžetą, aišku aš irgi būčiau už Primasoll tinklą. Tik tiek kad gal būrt rinkščiausi kitus viešbučius - kad ir tą patį Albatros aqua blue resort - bent jau miestas arčiau. jei reikia jūros - gal būt BEACH ALBATROS RESORT HURGHADA , bet dabar šiek tiek bijočiau jį siūlyti, nes asidarė per daug kambarių, o ir paplūdymys ten mažas. Galima taip pat imti Dana beach, tikrai vertas dėmesio. Bet kaip ir sakiau būtų gerai pirma žvilgelti į biudžetą...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 22, 14:23)
Viskas remiasi į biudžetą, aišku aš irgi būčiau už Primasoll tinklą. Tik tiek kad gal būrt rinkščiausi kitus viešbučius - kad ir tą patį Albatros aqua blue resort - bent jau miestas arčiau. jei reikia jūros - gal būt BEACH ALBATROS RESORT HURGHADA , bet dabar šiek tiek bijočiau jį siūlyti, nes asidarė per daug kambarių, o ir paplūdymys ten mažas. Galima taip pat imti Dana beach, tikrai vertas dėmesio. Bet kaip ir sakiau būtų gerai pirma žvilgelti į biudžetą...

Dana ir Beach tikrai man daugoka abartos blue patinka neblogas smile.gif bet palyginus su anuo mano kur ziurejau kazkaip nezinu nejau ten ne tiesa surasyta?nes hotelis normalus uz normale kaina
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2011 07 22, 18:36)
Dana ir Beach tikrai man daugoka abartos blue patinka neblogas smile.gif bet palyginus su anuo mano kur ziurejau kazkaip nezinu nejau ten ne tiesa surasyta?nes hotelis normalus uz normale kaina

Na man tai nelabai, ką ir rašiau ankščiau kad ten vyksta kiekvieną vakarą 1000 ir 1 nakties šou, + toliau nuo centro...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 22, 14:51)
Na man tai nelabai, ką ir rašiau ankščiau kad ten vyksta kiekvieną vakarą 1000 ir 1 nakties šou, + toliau nuo centro...

ALBATROS AQUA BLUE RESORT siulo man sita drauge gal reikia ciupti teztour nors dar yra novaturo kur siulo bet nera atciliepimu kazin kaip cia padaryt
Atsakyti
Udrius matau cia patari.. ax.gif Ka galetum ka pasakyt apie si viesbuti : Arena Inn ( 3+ ) ( El Gūna ).. pasikaiciau gan neblogi atsiliepimai.. bet senoki blush2.gif
Medaus menesiui mums ji siulo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja30: 22 liepos 2011 - 17:33
QUOTE(Vėja30 @ 2011 07 22, 19:32)
Udrius matau cia patari..  ax.gif  Ka galetum ka pasakyt apie si viesbuti : Arena Inn ( 3+ ) ( El Gūna ).. pasikaiciau gan neblogi atsiliepimai.. bet senoki  blush2.gif
Medaus menesiui mums ji siulo   4u.gif

Taip bet ką ten veiksite ? Romantiškai praleisite laiką, ar vis tik vakarias norėsite kur nors į vakarėlius ?
Atsakyti
kuri siulote
http://teztour.etura...ll/airporst:143
ar http://teztour.etura...ll/airporst:143
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judita Lukosiene: 22 liepos 2011 - 17:49
QUOTE(Udrius @ 2011 07 22, 17:44)
Taip bet ką ten veiksite ? Romantiškai praleisite laiką, ar vis tik vakarias norėsite kur nors į vakarėlius ?

Romantiskai leist laika.. blush2.gif vakareliai - jei ju nera, tai nelabai ir domina blush2.gif
O kaina 3400 Promo kambarys , 3600 Standart dviems.. kaip kaina tokiam viesbuciui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja30: 22 liepos 2011 - 19:15
QUOTE(Vėja30 @ 2011 07 22, 18:32)
Udrius matau cia patari..  ax.gif  Ka galetum ka pasakyt apie si viesbuti : Arena Inn ( 3+ ) ( El Gūna ).. pasikaiciau gan neblogi atsiliepimai.. bet senoki  blush2.gif
Medaus menesiui mums ji siulo   4u.gif

pati savaite ilsejausi Sultan Bey, tai masitas, vieta patiko. Tikrai romantiska aplinka 4u.gif Tezai siulo berods nebloga kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusia21: 22 liepos 2011 - 19:17
QUOTE(liusia21 @ 2011 07 22, 21:15)
pati savaite ilsejausi Sultan Bey, tai masitas, vieta patiko. Tikrai romantiska aplinka  4u.gif  Tezai siulo berods nebloga kaina smile.gif

Tai kad čia ne tas viešbutis smile.gif
Atsakyti
Kaip sitas viesbutis: http://www.kelioniua..._5#hotel_header ?

Gal kas buvote? Nusipirkome UAI, gal zinote kokius gerimus duoda?
Atsakyti
Parašykite prašau kas žinote - kada Egipte yra "ramiai-maloniai-šiltas laikotarpis"? biggrin.gif toks, kaip Turkijoje būna geguž mėn. arba rugs/ mėn., o kaip Egipte? kad nebūtų daugiau kaio +30 biggrin.gif
Atsakyti