Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Frezija13 @ 2011 07 20, 20:01)
Kai rinkomĖs tarp Calimeros ir FestivalRivieros, tai rekomendavo pastarįjį. Taip jis nėra stebuklas  biggrin.gif , nes stebuklo 4 * gal nelabai surasi.
Kiekvienam skirtingi norai ir atostogauti žmonės sugeba su skirtingais pasirinkimais, bei požiūriais.

Pritarčiau Fanaros viešbučio pasirinkimui Šarme.  mirksiukas.gif

Tai aciu uz nuomone ax.gif mirksiukas.gif man jis irgi arciau sirdies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2011 07 19, 20:41)
Sveiki Egipto myletojai smile.gif

Paaaklinta isankstiniu kelioniu nuolaidu pamasciau  kad gal ir man viena karta reiketu isbandytu Egipta. O kadangi kovo men nelabai ka agenturos siulo kur butu silta ir nebrangu pamasciaugal reiktu ir mar man isbandyt Egipto malonumus mirksiukas.gif  Taigi bandau rintis tarp dvieju viesbuciu Sarme
http://www.novaturas.../EGSROSETT/apie

ir
http://www.novaturas.../EGSFANARA/apie

neapsisprendziu kuris geriau ar nabavejui ar habadaboj?

gal kas buve galetu patarti ax.gif  kap tas hadaba  miestelis? kazkaip jis mane labiau traukia ax.gif  kiek suprantu pasilinksminimo ten uztenka blush2.gif

tavo vietoje tokiam metu laikui laukciau paskutines minutes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 07 21, 00:22)
tavo vietoje tokiam metu laikui laukciau paskutines minutes  rolleyes.gif

Na matai noriu 10 n ir noriu buti tikra kad turesiu geras atostogas (darausi sau dovana) ax.gif ax.gif nebenoriu nervotis:) kaip va siemet kainos tai kosmines rudeniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitvil @ 2011 07 21, 04:20)
Na matai noriu 10 n ir  noriu buti tikra kad turesiu geras atostogas (darausi sau dovana) ax.gif  ax.gif  nebenoriu nervotis:) kaip va siemet kainos tai kosmines rudeniui ax.gif

tai rudeniui kosmines kaip ir visada,bet pavasari buna tikrai geru pasiulymu ir del trukmes kiek ziurejau buvo geri pasirinkimai net 14 naktu buvo pilna mirksiukas.gif
Todel as asmeniskai laukciau paskutines minutes ir uz ta kaina kur ziuri galetum drasiai gauti 5 zv mirksiukas.gif
As analogiskai praeitais metais buvau nusprendusi i Egipta pavasari lekti pailseti,rinkausi viesbucius irgi liepos menesi pavasariui biggrin.gif ,norejau Taboje,tai irgi kainos buvo doh.gif poto planai pasikeite isskridome rudeni atostogauti,bet kainas Egipto sekiau,nes vistiek man nors ir vel ne si rudeni aktualu(skrisim i kita sali),bet gal kitiems metams biggrin.gif tai tu pasiulymu buvo tikrai nemazai ir geru.
Aisku jei ramiau nusipirkti ir laukti atostogu tai taip,kiekvienam skirtingai reikia.Man anksciau irgi buvo geriausia is anksto planuotis biggrin.gif blush2.gif bet dabar nebeatmenu nei vieno kitokio varianto biggrin.gif
O dovana daraisi superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 21 liepos 2011 - 06:46
Gal kas turi atsiliepimu is Happy life village Sharme ?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 07 21, 07:45)
tai rudeniui kosmines kaip ir visada,bet pavasari buna tikrai geru pasiulymu ir del trukmes kiek ziurejau buvo geri pasirinkimai net 14 naktu buvo pilna mirksiukas.gif
Todel as asmeniskai laukciau paskutines minutes ir uz ta kaina kur ziuri galetum drasiai gauti 5 zv mirksiukas.gif
As analogiskai praeitais metais buvau nusprendusi i Egipta pavasari lekti pailseti,rinkausi viesbucius irgi liepos menesi pavasariui biggrin.gif ,norejau Taboje,tai irgi kainos buvo doh.gif poto planai pasikeite isskridome rudeni atostogauti,bet kainas Egipto sekiau,nes vistiek man nors ir vel ne si rudeni aktualu(skrisim i kita sali),bet gal kitiems metams biggrin.gif tai tu pasiulymu buvo tikrai nemazai ir geru.
Aisku jei ramiau nusipirkti ir laukti atostogu tai taip,kiekvienam skirtingai reikia.Man anksciau irgi buvo geriausia is anksto planuotis biggrin.gif  blush2.gif bet dabar nebeatmenu nei vieno kitokio varianto biggrin.gif
O dovana daraisi superine thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sakiau kiek gali baliavot ax.gif reik viena kart ir del save skazka pasidaryt, o ne del kitu blush2.gif o be to juk neeilinis gimtadienis blush2.gif ax.gif tai va i Taba ir as norejau bet kainos tai dideles ten, ir tik 7 ir 14 n, o man uztenka ir 10 n. na vien zodziu dar vis sprendziu... juk kaip sakant isankstiniai tai iki rugpjucio 10 d. o per Novatura juk tereikia imoket 199 lituku... tai vis dar svarstymuose su ax.gif
Atsakyti
sveiki na ka praita met buvau Hurgadoje siemet vel ketinu lankyt Egipta turbut shame nes teztour shame saika ir furgada tesiulo mastau i shame sheika kas patarsite koki hoteliuka ar ir nenusvilsiu ,kad neskrendu i hurgada kuris graziu hurgada ar shame ?hurgada man paliko nepakartoja ispudy ieksua keliones spali arba lapkriti smile.gif sveikas Udriau turi gal pasiulymu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 07 21, 00:22)
tavo vietoje tokiam metu laikui laukciau paskutines minutes  rolleyes.gif

Apie paskutine minute galiu pasakyt tik apie konkretu viesbuti. Nes sekiau pernai kainu pokyti. Iberotel Club Fanara isankstine kaina 12-08 buvo 1800 Lt (standart). Kuo arciau planuojamo laiko tuo kaina kilo i didziaja puse, ir paskutines minutes pasiulyme 11 men kaina buvo 2400. Pries pat gruodzio pradzia lektuve nebeliko vietu doh.gif

Niekada dar nesu pralosusi su isankstinem kelionem, ir jei tik yra galimybe visada renkuosi tik isankstine. Tuo labiau kad galioja" maziausios kainos"garantija.

Paskutine min galima nebent jei nesvarbu i koki viebuti vaziuoji, bet po to ir atsiranda neigiami atsiliepimai apie viesbucius, nes zmogus savo laiku "neatliko namu darbu", ir lukesciai pranoko realybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2011 07 21, 07:32)
sveiki na ka praita met buvau Hurgadoje siemet vel ketinu lankyt Egipta turbut shame nes teztour shame saika ir furgada tesiulo mastau i shame sheika kas patarsite koki hoteliuka ar ir nenusvilsiu ,kad neskrendu i hurgada kuris graziu hurgada ar shame ?hurgada man paliko nepakartoja ispudy ieksua keliones spali arba lapkriti smile.gif sveikas Udriau turi gal pasiulymu smile.gif drinks_cheers.gif

tiesa paskutines minutes nesinori nes ne lirtuvoje gyvenu reikia suplanuoti,kaip gryzti i ja dar keliones ziuriu 2 asmenim smile.gif
Atsakyti
Oho, pasitikrinau kainas, ir jau pabrango viskas Teztoure blink.gif
Mes siandien dienai butume sumokeje 800lt daugiau cool.gif
Kalbant apie paskutine minute, as nelaukciau. Anais metais laukiau Turkijos, nu ir sulaukiau siaip ne taip 20% nuolaidos, ir tai gerai kad sulaiukiau, nes i sezono pabaiga ir tokiu nuolaidu nebebuvo. O dabar Egiptui gavau net 33% ax.gif
Superine kaina man paskutines minutes gavosi tik 2009 kriziniais metais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 liepos 2011 - 13:19
QUOTE(pukepuke @ 2011 07 21, 11:15)
Kalbant apie paskutine minute, as nelaukciau. Anais metais laukiau Turkijos, nu ir sulaukiau siaip ne taip 20% nuolaidos, ir tai gerai kad sulaiukiau, nes i sezono pabaiga ir tokiu nuolaidu nebebuvo. O dabar Egiptui gavau net 33% ax.gif
Superine kaina man paskutines minutes gavosi tik 2009 kriziniais metais cool.gif

taip kainos sukilo tikrai kaip cia gavai nuolaida mmm ?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 07 21, 15:15)

Na gavai 33 % nuolaidą, bet rezultate sumokėjai 300 - 500 ltl daugiau nei prieškriziniais metais... Ir ko verta ši nuolaida ? Tik Tavo akim pamuilinti...
Atsakyti