Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Citadele @ 2011 07 19, 12:30)
O mes išvykstame liepos 25 d. į Hurgadą. Kadangi, kaip ne tipinė lietuvė esu pauvojusi visur, bet ne Turkijoje ir Egipte, apie pastarąjį turiu nemažai klausimų, tad jei kas atsakytų, būtų labai smagu:)

1. Visi gąsdina dėl karščio, neva tik viešbutyje prie vandens galėsiu būti, o apie ekskursijas tik svajok... Negi tikrai? Rodo Graikijoje taip pat buvo apie +35 ir daugiau, bet buvo pakenčiama...

2. Dėl saulės. Žinoma, prisiėmiau priemonių su SPF 50 smile.gif, tačiau, ji tokia pat pavojinga, kaip šiais metais Lietuvoje? Tai yra, aš kaip niekad šiais metais ir daugelis mano draugų, ne įrundame, o nurausviname odą!:) Kaip verta tuomet rengtis į kokią ekskursiją, pvz. Luksorą? Dengti kūną kuo daugiau? smile.gif Pasidalinkit merginos patirtimi, kokie rūbai ten patogiausi?

3. Labiausiai baiminuosi dėl maisto. Tikrai neketinu apsivalgyti:), bet ko patartumėte nevalgyti? Kokius vaistus pasiimti, jei, neduokdie, būtų blogai su virškinimu?

4. Ką rekomenduotumėte aplankyti, kokias vietines ekskursijas imti (nes visko vienu metu neapžiūrėsime).

5. Kas dar kokių patarimų? smile.gif

Ačiū labai, kurie atsakys.

1. as rinkciausi jusu vietoje nardyma ir kitas su vandeniu susijusias pramogas, dar galima kelione idykuma. bet au ne luksorai ir kairas.. mirsite jus tam autobuse ir prie piramidziu... jokio malonumo. nebent jau laaabai pernesate karsti.
2. is vaistu pasiimame visada smecta ir imodiuma, taip pat paracetramoli ir nuo skausmo vaistu, cia butiniausi. vos tik atvazioujame kas dien geriame jogurto kapsules, ne karto dar nebuvo bedu su skadziu, aisku ir nevalgome viskas kas papuola ir kiek papuola smile.gif dug kas priklauso nuo viesbucio lygo.
4. per tokius karscius rekomenduociau rojaus sala ir nardymas smile.gif ir dar 3 kartus rojaus sala smile.gif) ekskursijas pirkite cia o ne per tezu ar novatura http://hurghada-suns...ex/ehks...Š“Š°" nebent nuspresite vis delto pasirinkti tolima kelione, tai tuomet tik per agenturas, taip saugiau. pasirupinkite avalyne, kad koju nesusizeisti plaukiojant ( mes visada su crocsais keliaujame) turekite su savimi lektuve tusinuka, kad uzpildyti anketa ( nereikes prasyti kaimynu)

na rodos ir viskas is mano puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2011 07 17, 20:38)
Ir mane domina tas pats klausimas smile.gif
O kaip viežbučiai Aladin ,Jasmin - jų teritorija taip pat bendra?
Ar verta juos žiūrinėti?

Tikrai nesirinkciau, nei Aladino, nei Jasmino, kai siemet ju kainos pakankamai aukstos. Albatroso grandines viesbuciai kainu poziuriu labiau patrauklesni , naujasni, labiau isvystyta infrastruktura, nesvarbu kad kitoje gatves puseje.... Jei vadovautis kainos ir kokybes santykiu tai tik Albatros. thumbup.gif
Atsakyti
Pasirinkome šitą SERENITY MAKADI HEIGHTS 5 *
Kaip gaila, kad visos atsako, jog nesirinkčiau jokių tolimų kelionių, bet iki šiol visur lėkdavau tik į pažintines, norisi dar ir fotoreportažiuką padaryt... bet ir baugu dėl to karščio...
Lialiauskiene, labai ačiū už patarimus, tokių vaistukų ir nusipirksiu. Vengsiu tada daržovių ir vaisių makalynių... Kaži kas čia beliks man valgyt, mėsos atsisakiusiai lotuliukas.gif
O sakykit, jei ne croksiukai, tai ten kažkokią spec. avalynę galima įsigyt, skaičiau kažkur čia forume...

Atsakyti
QUOTE(Citadele @ 2011 07 19, 19:14)
Pasirinkome šitą SERENITY MAKADI HEIGHTS 5 *
Kaip gaila, kad visos atsako, jog nesirinkčiau jokių tolimų kelionių, bet iki šiol visur lėkdavau tik į pažintines, norisi dar ir fotoreportažiuką padaryt... bet ir baugu dėl to karščio...
Lialiauskiene, labai ačiū už patarimus, tokių vaistukų ir nusipirksiu. Vengsiu tada daržovių ir vaisių makalynių... Kaži kas čia beliks man valgyt, mėsos atsisakiusiai lotuliukas.gif
O sakykit, jei ne croksiukai, tai ten kažkokią spec. avalynę galima įsigyt, skaičiau kažkur čia forume...

Dėl maisto. Daržovių yra ir ne tik salotų pavidalu. Būna tiesiog supjaustytos daržovės atskirai ir pjaustytų daržovių asorti be jokio jogurto. Su vaisiais situacija ta pati 4u.gif
Žuvies taip pat būna beveik kasdien.
Dėl kelionių. Galite bandyti važiuoti į ekskursijas, bent į vieną, gal jums bus visai nieko. Mano pažystama važiavo ir nenumirė - sakė, kad visai nieko. Čia nuo kiekvieno žmogaus priklauso individualiai....
Yra ten pirkti spec. avalynės ant kiekvieno kampo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 19 liepos 2011 - 18:33
Jeigu žinote, jog spec. avalyne ten bus būtina, tai geriausia nusiperki cia ir ramu. O tokiu kaip ,,kaliošiukų" yra kiekvienoje sporto prekių parduotuvėje.

Į Luxorą mes vykome ( tiksliau skridome, kad būtų trumpiau) prie +50, jeigu ne daugiau. Buvo tikrai sunki kelionė. O ten prie kapaviečių dar tokios smėlio audros sukosi blink.gif
Turėti daug vandens !!!
Atsakyti
Sveiki Egipto myletojai smile.gif

Paaaklinta isankstiniu kelioniu nuolaidu pamasciau kad gal ir man viena karta reiketu isbandytu Egipta. O kadangi kovo men nelabai ka agenturos siulo kur butu silta ir nebrangu pamasciaugal reiktu ir mar man isbandyt Egipto malonumus mirksiukas.gif Taigi bandau rintis tarp dvieju viesbuciu Sarme
http://www.novaturas.../EGSROSETT/apie

ir
http://www.novaturas.../EGSFANARA/apie

neapsisprendziu kuris geriau ar nabavejui ar habadaboj?

gal kas buve galetu patarti ax.gif kap tas hadaba miestelis? kazkaip jis mane labiau traukia ax.gif kiek suprantu pasilinksminimo ten uztenka blush2.gif
Atsakyti
Vienareiksmiskai Fanara thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bendradarbe buvo pernai liko suzaveta, kur anksciau i Egipta ziurejo labai itariai. Labai gerai salia viesbucio yra geras koralinis rifas prie kuri atveza is kitu viesbuciu kaip i nardymo ekskursija. Buvo gruodzio pirmoje puseje, tai tik viena diena pasitaike saltoka, ir ta pacia buvo prie piramidziu. Sitam viesbutyje ribojamas rusu turistu skaicius (sake pats menedzeris).
O ir pati visada atiduodu pirmenybe tinklo viesbuciams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2011 07 19, 14:45)
Tikrai nesirinkciau, nei Aladino, nei Jasmino, kai  siemet ju kainos pakankamai aukstos. Albatroso grandines viesbuciai kainu poziuriu labiau patrauklesni , naujasni, labiau isvystyta infrastruktura, nesvarbu kad kitoje gatves puseje.... Jei vadovautis kainos ir kokybes santykiu tai tik Albatros. thumbup.gif

Dekui dekui 4u.gif As taip pat, kai kazkas rase,netipine lietuve Egipto tema, pirma karta i sia sali planuoju nuvykti. biggrin.gif
Noriu pirma karta naudotis isankstiniais pardavimais, nes vyksta didesne kompanija, tai kaineles tikrai didokos, todel nuleidau kartele iki 4* ar net 3* viezbucio.
Gal galit kas patarti didesnes teritorijos viezbuti 4*, neblogu maistu, pageidautina ant juros kranto.
dekui 4u.gif
Atsakyti
[viezbucio.
Gal galit kas patarti didesnes teritorijos viezbuti 4*, neblogu maistu, pageidautina ant juros kranto.
dekui 4u.gif
Šį pranešimą redagavo Frezija13: 20 liepos 2011 - 15:32
QUOTE(Frezija13 @ 2011 07 20, 16:32)
[viezbucio.
dekui 4u.gif

aciux 4u.gif Festival Riviera esu ziurinejus, bet jis man kazkodel panasus i Calimera, o sis viezbutis nesuzavejo biggrin.gif nu bet tai tik diletanto nuomone tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2011 07 20, 19:15)
aciux 4u.gif Festival Riviera esu ziurinejus, bet jis man kazkodel panasus i Calimera, o sis viezbutis nesuzavejo biggrin.gif nu bet tai tik diletanto nuomone tongue.gif

man irgi jis toks ne stebuklai, pastoviai ant jo eina spec pasiūlymai...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 20, 18:19)
man irgi jis toks ne stebuklai, pastoviai ant jo eina  spec pasiūlymai...

Kai rinkomĖs tarp Calimeros ir FestivalRivieros, tai rekomendavo pastarįjį. Taip jis nėra stebuklas biggrin.gif , nes stebuklo 4 * gal nelabai surasi.
Kiekvienam skirtingi norai ir atostogauti žmonės sugeba su skirtingais pasirinkimais, bei požiūriais.

Pritarčiau Fanaros viešbučio pasirinkimui Šarme. mirksiukas.gif
Atsakyti