QUOTE(Citadele @ 2011 07 19, 12:30)
O mes išvykstame liepos 25 d. į Hurgadą. Kadangi, kaip ne tipinė lietuvė esu pauvojusi visur, bet ne Turkijoje ir Egipte, apie pastarąjį turiu nemažai klausimų, tad jei kas atsakytų, būtų labai smagu:)
1. Visi gąsdina dėl karščio, neva tik viešbutyje prie vandens galėsiu būti, o apie ekskursijas tik svajok... Negi tikrai? Rodo Graikijoje taip pat buvo apie +35 ir daugiau, bet buvo pakenčiama...
2. Dėl saulės. Žinoma, prisiėmiau priemonių su SPF 50 , tačiau, ji tokia pat pavojinga, kaip šiais metais Lietuvoje? Tai yra, aš kaip niekad šiais metais ir daugelis mano draugų, ne įrundame, o nurausviname odą! Kaip verta tuomet rengtis į kokią ekskursiją, pvz. Luksorą? Dengti kūną kuo daugiau? Pasidalinkit merginos patirtimi, kokie rūbai ten patogiausi?
3. Labiausiai baiminuosi dėl maisto. Tikrai neketinu apsivalgyti:), bet ko patartumėte nevalgyti? Kokius vaistus pasiimti, jei, neduokdie, būtų blogai su virškinimu?
4. Ką rekomenduotumėte aplankyti, kokias vietines ekskursijas imti (nes visko vienu metu neapžiūrėsime).
5. Kas dar kokių patarimų?
Ačiū labai, kurie atsakys.
1. Visi gąsdina dėl karščio, neva tik viešbutyje prie vandens galėsiu būti, o apie ekskursijas tik svajok... Negi tikrai? Rodo Graikijoje taip pat buvo apie +35 ir daugiau, bet buvo pakenčiama...
2. Dėl saulės. Žinoma, prisiėmiau priemonių su SPF 50 , tačiau, ji tokia pat pavojinga, kaip šiais metais Lietuvoje? Tai yra, aš kaip niekad šiais metais ir daugelis mano draugų, ne įrundame, o nurausviname odą! Kaip verta tuomet rengtis į kokią ekskursiją, pvz. Luksorą? Dengti kūną kuo daugiau? Pasidalinkit merginos patirtimi, kokie rūbai ten patogiausi?
3. Labiausiai baiminuosi dėl maisto. Tikrai neketinu apsivalgyti:), bet ko patartumėte nevalgyti? Kokius vaistus pasiimti, jei, neduokdie, būtų blogai su virškinimu?
4. Ką rekomenduotumėte aplankyti, kokias vietines ekskursijas imti (nes visko vienu metu neapžiūrėsime).
5. Kas dar kokių patarimų?
Ačiū labai, kurie atsakys.
1. as rinkciausi jusu vietoje nardyma ir kitas su vandeniu susijusias pramogas, dar galima kelione idykuma. bet au ne luksorai ir kairas.. mirsite jus tam autobuse ir prie piramidziu... jokio malonumo. nebent jau laaabai pernesate karsti.
2. is vaistu pasiimame visada smecta ir imodiuma, taip pat paracetramoli ir nuo skausmo vaistu, cia butiniausi. vos tik atvazioujame kas dien geriame jogurto kapsules, ne karto dar nebuvo bedu su skadziu, aisku ir nevalgome viskas kas papuola ir kiek papuola dug kas priklauso nuo viesbucio lygo.
4. per tokius karscius rekomenduociau rojaus sala ir nardymas ir dar 3 kartus rojaus sala ) ekskursijas pirkite cia o ne per tezu ar novatura http://hurghada-suns...ex/ehks...Š“Š°" nebent nuspresite vis delto pasirinkti tolima kelione, tai tuomet tik per agenturas, taip saugiau. pasirupinkite avalyne, kad koju nesusizeisti plaukiojant ( mes visada su crocsais keliaujame) turekite su savimi lektuve tusinuka, kad uzpildyti anketa ( nereikes prasyti kaimynu)
na rodos ir viskas is mano puses