QUOTE(Storm @ 2011 09 22, 10:39)
Niekas iš nieko nesityčioja. Kažkas paklausė kokių vaistų vežtis į Egiptą. Zaika taip surašė, kad pasijaučiau visiškai bloga mama, kad turiu tik vaistų nuo skausmo, temperatūros ir viduriavimo kelionėse. Jei ji būtų parašius, kad jos vaikas dažnai serga, kad jai visada kelionėse prireikia antibiotikų - aš gal išsirinkčiau ko man reikia iš to sąrašo. O dabar atrodo, kad nežiūrint į tai, kad mano vaikui neprireikė antibiotikų jau kokie 5 metai (pfu pfu pfu) aš vis tiek turiu eit į vaistinę ir jų kaulint parduot be recepto, nes jei nepasiimsiu - būsiu neatsakinga mama.
Ji surašė vaistus kurių reikia jos šeimai budingoms ligoms gydyti. Tas sarašas visiems neprivalomas O jūs imat tai ko jums reikia + bendros paskirties kaip nuo peršalimo, vuduriavimo ar atvirkščiai užkietėjimo (tai irgi dažnas reiškinys kelionėse nuo streso), pleistrukus ir ką nors dezinfekuojančio išorei ne vidui
Mano draugė net leidžiamus vežiojasi, nes kaip tyčia kas antroje kelionėje jų prireikia, kaip sakoma kiekvienam savo