Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Storm @ 2011 09 22, 10:39)
Niekas iš nieko nesityčioja. Kažkas paklausė kokių vaistų vežtis į Egiptą. Zaika taip surašė, kad pasijaučiau visiškai bloga mama, kad turiu tik vaistų nuo skausmo, temperatūros ir viduriavimo kelionėse. Jei ji būtų parašius, kad jos vaikas dažnai serga, kad jai visada kelionėse prireikia antibiotikų - aš gal išsirinkčiau ko man reikia iš to sąrašo. O dabar atrodo, kad nežiūrint į tai, kad mano vaikui neprireikė antibiotikų jau kokie 5 metai (pfu pfu pfu) aš vis tiek turiu eit į vaistinę ir jų kaulint parduot be recepto, nes jei nepasiimsiu - būsiu neatsakinga mama.

Ji surašė vaistus kurių reikia jos šeimai budingoms ligoms gydyti. Tas sarašas visiems neprivalomas biggrin.gif O jūs imat tai ko jums reikia + bendros paskirties kaip nuo peršalimo, vuduriavimo ar atvirkščiai užkietėjimo (tai irgi dažnas reiškinys kelionėse nuo streso), pleistrukus ir ką nors dezinfekuojančio išorei ne vidui biggrin.gif
Mano draugė net leidžiamus vežiojasi, nes kaip tyčia kas antroje kelionėje jų prireikia, kaip sakoma kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 09 22, 10:35)
Na nepykit - pasižiūrėjau vaistų sąrarą - antibiotikai parduodami tik pagal receptą, jų negalima vartoti bet kada ir bet kur.

Iš kitos pusės - šerdami vaiką tokiu kiekiu vaistų ne tik kad nepadedate vaikui, bet ir žudote jo imunitetą. Aš jau nekalbu apie tai kad bakterijos pripranta prie pastoviai šeriamų antibiotikų ir pasidaro jiems atsparios. Be to, antibiotikai visiškai neveikia virusų, juos veikia tik imunitetas, kurį beje vėl numušinėjate šerdami vaistais nuo karščio. Beje, nuo per daug šeriamų vaistų labai pukiai išsivysto alergija - ją turi šių eilučių autorius - tiems patiems antibiotikams ir analgetikams. Taip kad dar kartą pagalvokite prieš šerdami vaikus vaistais ar tikrai jiems darome gerą paslaugą.

O dabar grįžtame į Egipto temą...

seriami yra gyvuliai, o ne vaikai... doh.gif

kiekvieno situacija yra skirtinga, moteris juk parase, kad vaikas ypac silpnos imunines sistemos... tad ir vaistu kiekis kitoks. zmogus parase komentara, ka pats ima, o jau kam reikia teigu brauko nereikalingus vaistus doh.gif

kas per mada pulti zmogu?!
Atsakyti
http://www.teztour.l...amp;region=5735
Gal kas yra buves sitame viesbutyje? Mane kiek suglumino, kad i papludimi veza autobuselis. Gal ir visai cia netrukumas, kad viesbutis ne ant juros kranto? Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglelė @ 2011 09 22, 11:04)
http://www.teztour.l...amp;region=5735
Gal kas yra buves sitame viesbutyje? Mane kiek suglumino, kad i papludimi veza autobuselis. Gal ir visai cia netrukumas, kad viesbutis ne ant juros kranto? Kaip manot? g.gif

Man tai niekada nebuvo trūkumas. Tai bus pagal grafiką važiuojantis autobusiukas. Jeigu kartais būna kad netelpa visi norintys, visada daro papildoma reisą 4u.gif Aš kalbu apie v/b 3* kuris turėjo net 2 autobusiukus, o jūsų pasirinktas 4*, taigi manau servisas nebus prastesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2011 09 22, 09:39)
Niekas iš nieko nesityčioja. Kažkas paklausė kokių vaistų vežtis į Egiptą. Zaika taip surašė, kad pasijaučiau visiškai bloga mama, kad turiu tik vaistų nuo skausmo, temperatūros ir viduriavimo kelionėse. Jei ji būtų parašius, kad jos vaikas dažnai serga, kad jai visada kelionėse prireikia antibiotikų - aš gal išsirinkčiau ko man reikia iš to sąrašo. O dabar atrodo, kad nežiūrint į tai, kad mano vaikui neprireikė antibiotikų jau kokie 5 metai (pfu pfu pfu) aš vis tiek turiu eit į vaistinę ir jų kaulint parduot be recepto, nes jei nepasiimsiu - būsiu neatsakinga mama.

Manau vaziuojant su 13 metu vaiku tai negresia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 22, 08:14)
mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif
Papildyta:

pala,gal dar sarasiukas nebaigtas biggrin.gif
nuo temepraturos,nuo skausmo ir angliuku isimetu viskas.Na dar isimetu ausu lasu,nors niekada nereikejo,bet del atsargumo biggrin.gif

dar nuo viduriavimo ir alergijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 09 22, 10:22)
dar nuo viduriavimo ir alergijos ax.gif

nuo viduriavimo angliukai.
O nuo alergijos neisimetu,nes tokiu nei turime,nei mums reikia mirksiukas.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 09 22, 08:53)
seriami yra gyvuliai, o ne vaikai... doh.gif

kiekvieno situacija yra skirtinga, moteris juk parase, kad vaikas ypac silpnos imunines sistemos... tad ir vaistu kiekis kitoks. zmogus parase komentara, ka pats ima, o jau kam reikia teigu brauko nereikalingus vaistus  doh.gif

kas per mada pulti zmogu?!

cia ne zmogaus puolimas,o tiesiog nuomones isreiskimas.Tik ta nuomone kitokia 4u.gif Juk negali visos nuomones ir atsiliepimai sutapti su vienu komentatoriumi.
O Udriaus pasisakymas buvo itin taiklus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 22, 13:28)
nuo viduriavimo angliukai.
O nuo alergijos neisimetu,nes tokiu nei turime,nei mums reikia mirksiukas.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

cia ne zmogaus puolimas,o tiesiog nuomones isreiskimas.Tik ta nuomone kitokia  4u.gif Juk negali visos nuomones ir atsiliepimai sutapti su vienu komentatoriumi.
O Udriaus pasisakymas buvo itin taiklus drinks_cheers.gif

bet kaip ta nuomone isreiskiama?! apoe operacines ir dar velnias zino ka kalbate.. juk neesame 8-tokai, kad taip kalbetume... doh.gif
Atsakyti
Sakykit, o sausio 2-9 d irgi yra mokiniu atostogos? Jauciu geru paskutiniu minuciu nelabai gali ir but g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 22 rugsėjo 2011 - 13:22
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 09 22, 14:21)
Sakykit, o sausio 2-9 d irgi yra mokiniu atostogos? Jauciu geru paskutiniu minuciu nelabai gali ir but  g.gif

Moksleicių atostogos:
spalio 31-lapkričio 06
gruodžio 24-sausio 09
balandžio 09-balandžio 13
vasario 20- vasario 24

tais laikotarpiais kainos visada aukštesnės ir gana viskas išperkama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 09 22, 14:35)
Moksleicių atostogos:
spalio 31-lapkričio 06
gruodžio 24-sausio 09
balandžio 09-balandžio 13
vasario 20- vasario 24

tais laikotarpiais kainos visada aukštesnės ir gana viskas išperkama  4u.gif

Aciu, vadinasi galiu nieko gero nelaukt doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 22, 13:28)
*nuo viduriavimo angliukai.
**O nuo alergijos neisimetu,nes tokiu nei turime,nei mums reikia mirksiukas.gif  rolleyes.gif

*va 2ia tai man naujiena g.gif
**aš tai dėl viso pikto pasiimu tavegilo, nes man pačiai buvo alerginis šokas LT įkandus kažkokiam musiukui
Atsakyti