Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 17, 20:39)
Nu man tai jautesi kaikuriuose  viesbuciuose ta diskriminacija ir dar kaip. As nesuprantu kodel vokiecius jie sutinka su duona ir druska ir kambariai tuctuojau ,aptarnavimas valgykloje irgi superinis du barmenai prie vieno staliuko o tu gali apsikaukti saukdmas vyno ar alaus. Turi pati eiti vyno ieskotis ir panasei. ir taip jau penki metai is eiles. SEe gale hurgadoje tai rusai buvo pagarboje tai mes kaip durnei  penkios lietuviu poros pralaukeme kol dvi rusu grupes apgyvendins mes  gale likom, nors rusai pusvalandziu veliau atvaziavo.

Pradėkim nuo to, kad vokiečiams tipsai - savaime suprantamas dalykas, kai tuo tarpu dalis lietuvių, suploję tūkstančius už AI, kelis dolerius banko sutaupyti mirksiukas.gif Smulkios dovanėlės sakyčiau stiprina draugystę ax.gif
Atsakyti
Ne nu bet sakykim kai atvaziavo vokieciu grupe jiems viesbutyje buvo pravesta eksursija kad neduok die vokieciai nepasiklystu tarp penki palmiu ir tai tikrai ne uz babkes.
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2011 09 18, 13:24)

Vaizdinės iliustracijos:

Tos vaizdinės iliustracijos man sukelia labai didelį norą vėl važiuoti į Egiptą ax.gif Ypač į Madinat makadi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 19, 17:54)
Ne nu bet sakykim kai atvaziavo vokieciu grupe jiems viesbutyje buvo pravesta eksursija kad  neduok die vokieciai  nepasiklystu tarp penki  palmiu ir tai tikrai ne uz babkes.

tai gal vokieciu gide pasistenge mirksiukas.gif
Mums paskutini karta pati gide visa viesbuti aprode mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mamairute @ 2011 09 19, 09:21)
Pradėkim nuo to, kad vokiečiams tipsai - savaime suprantamas dalykas, kai tuo tarpu dalis lietuvių, suploję tūkstančius už AI, kelis dolerius banko sutaupyti mirksiukas.gif Smulkios dovanėlės sakyčiau stiprina draugystę ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 17, 19:38)
O man dar nei karto nesutrukde,nei rusai,nei vokieciai,nei kiti salia poilsiaujantys zmones schmoll.gif Kiekvienas savaip atostogauja ir tik jo reikalas ar geria degtinyte nuo ryto,ar maisto kraunasi per daug,ar vaikai triuksmingi 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Anais metais Delfine buvom Turkojoj, tikrai rusu ten nemaciau nei kazkokiu gerianciu nei triuksmaujanciu 4u.gif
Netgi taip buvo, kad atsisdeo kompanija rusu prie musu, (o mes visad prie baseino be animacijos ir muzikos ejom vaikus migdyti vezime pietu miego) bet pamate kad vaikai miega - persedo atokiau 4u.gif
Labai gal ir nuo viesbucio priklauso kokie zmones gyvena ax.gif
Pylanciu lietuviu dazniausiai skrendant irgi pakankamai pasitaiko, tik kad mazai musu isvis, ne taip issiskiriame bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 09 19, 21:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Anais metais Delfine buvom Turkojoj, tikrai rusu ten nemaciau nei kazkokiu gerianciu nei triuksmaujanciu 4u.gif
Netgi taip buvo, kad atsisdeo kompanija rusu prie musu, (o mes visad prie baseino be animacijos ir muzikos ejom vaikus migdyti vezime pietu miego) bet pamate kad vaikai miega - persedo atokiau 4u.gif
Labai gal ir nuo viesbucio priklauso kokie zmones gyvena ax.gif
Pylanciu lietuviu dazniausiai skrendant irgi pakankamai pasitaiko, tik kad mazai musu isvis, ne taip issiskiriame bigsmile.gif

Delfine ir rusu kontingentas renkasi kitoks mirksiukas.gif
As esu buvusi visuose Delfinu viesbuciuose - tik Botanike nebuvome apsistoje,tik buvome uzeje apsizvalgyti.Buvome Deliuxe,Palace,Divoje ir visur rusai thumbup.gif

Atsakyti
Kadangi turejome galimybe keliones i Egipta pirkti gerokai pigiau ( bendradarbiavau su operatorium), kelis metus vaziavome i tikrai gerus viesbucius. Galiu pasakyti, kad viesbuciai,kuriuos pamege rusai, tai dazniausia su UAI, labai skiriaisi nuo taip pat prabangiu viesbuciu, kuriuos megsta uzsienieciai. Man netgi aplinka viesbuciu , kuriose poilsiauja vakarieciai, tokia kamerine pasirode, lyginant su rusu sulkeltu turgumi biggrin.gif ir aplamai stilius visiskai kitas 4u.gif todel iki dabar stengiuos vaziuoti i rusu nelabai mylimus viesbucius, nors egipte buvau jau senokai, pries 1,5 metu... o turkijoj tokiu sunku surasti doh.gif
Atsakyti
Gal kas jau susidūrėt?
http://www.lrytas.lt...i-piramides.htm
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 09 20, 11:21)

1. Tai naujovė nuo pirmadienio, taigi bent savaitę reik palaukti kol sugrįš polsiautojai 4u.gif
2. Koks man skirtumas kaip turistui popierinis bilietas ar plastikinis, vistiek viskuom rūpinasi gidas 4u.gif
Atsakyti
O koks panasiai Egipte oras spalio gale buna? Kiek ziurinejausi, tai agenturos siulo pagrinde du regionus - Hurgada ir Sharm El Sheihas. Ka rinktis, kai Egipta ruosiesi aplankyti pirma karta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglelė @ 2011 09 20, 18:06)
O koks panasiai Egipte oras spalio gale buna? Kiek ziurinejausi, tai agenturos siulo pagrinde du regionus - Hurgada ir Sharm El Sheihas. Ka rinktis, kai Egipta ruosiesi aplankyti pirma karta? ax.gif

Dieną bus karšta, o vakare šilta, megztinių nereiks 4u.gif O ką rinktis tik jus žinot. Čia pasidalinę esam į dvi stovyklas, vieni už Hurgadą, kiti už Šarmą. Aš už Šarmą, Hurdagos net kurortu vadint liežuvis neapsiverčia, eilinis daugiaukščių gyvenamųjų namų miestas, tai aš ir Lt nemokomai galiu prisižiūrėt. Bet tai tik mano nuomuonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 09 20, 07:07)
Man netgi aplinka viesbuciu , kuriose poilsiauja vakarieciai, tokia kamerine pasirode, lyginant su rusu sulkeltu turgumi biggrin.gif ir aplamai stilius visiskai kitas  4u.gif  todel iki dabar stengiuos vaziuoti i rusu nelabai mylimus viesbucius, nors egipte buvau jau senokai, pries 1,5 metu... o turkijoj tokiu sunku surasti doh.gif

tikrai yra ir Turkijoje viesbuciu,kuriuose ir rusu maziau ir ju kultura visiskai kitokia!
Atsakyti