Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 17, 13:42)
O rusu komentarai man patinka,ten be roziniu akiniu ir objektyviai visas smulkmenas suraso tongue.gif nepasigedindami paraso,kad netinkama viesbuti atostogoms pasirinko ir kad jis nepateisino lukesciu.

Rusų komentarai irgi būna kelių rūšių: vieniems viskas nuostabu, antriems - viskas blogai (ir tame tarpe vienas pagrindiniu nusiskundimų "ten nemyli rusų", nes vokiečius pirma aptarnauja, geresnius kambarius duoda, o svarbiausia- personalas rusiškai nekalba biggrin.gif ) ir tečia rūšis komentarų kur viskas išvardinta nuo A iki Z - tie man labiausiai patinka smile.gif Tik jie kartais būna tokie smulkmeniški, kad jau darosi juokinga rolleyes.gif
Kai mes buvome Sol Y Mar Club Makadi, rusų buvo nedaug, pagrinde vokiečiai. Todėl ir animacija vokiečių kalba (dėl to tuose komentaruose rusai labai pyko).
Jokios diskriminacijos nejautėm (nei kada nors jokiame kitame viešbutyje)
Sutinku tik su vienu dalyku - kad kaina į Club Makadi dažniausiai yra tikrai aukštoka, nors mano supratimu tai tikrai puikus 4*, viešbutis nuostabioje vietoje wub.gif
mes 14 dienu sumokejome 8.300 lt cia 2+1. .Susigundziau akvaparku
Man atrodo visai normali kaina kaip 14 dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2011 09 17, 18:46)
Rusų komentarai irgi būna kelių rūšių: vieniems viskas nuostabu, antriems - viskas blogai (ir tame tarpe vienas pagrindiniu nusiskundimų "ten nemyli rusų", nes vokiečius pirma aptarnauja, geresnius kambarius duoda, o svarbiausia- personalas rusiškai nekalba  biggrin.gif ) ir tečia rūšis komentarų kur viskas išvardinta nuo A iki Z -  tie man labiausiai patinka  smile.gif Tik jie kartais būna tokie smulkmeniški, kad jau darosi juokinga  rolleyes.gif
Kai mes buvome Sol Y Mar Club Makadi, rusų buvo nedaug, pagrinde vokiečiai. Todėl ir animacija vokiečių kalba (dėl to tuose komentaruose rusai labai pyko).
Sutinku tik su vienu dalyku - kad kaina į Club Makadi dažniausiai yra tikrai aukštoka, nors mano supratimu tai tikrai puikus 4*, viešbutis nuostabioje vietoje  wub.gif
Man atrodo visai normali kaina kaip 14 dienų  g.gif

Oi kaip noreciau i viesbuti, kur ruskiu nebutu.. Tikriausiai mazai tokiu vietu..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 09 17, 19:26)
Oi kaip noreciau i viesbuti, kur ruskiu nebutu.. Tikriausiai mazai tokiu vietu..

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 17 rugsėjo 2011 - 18:32
QUOTE(meggem @ 2011 09 17, 16:46)
Rusų komentarai irgi būna kelių rūšių: vieniems viskas nuostabu, antriems - viskas blogai (ir tame tarpe vienas pagrindiniu nusiskundimų "ten nemyli rusų", nes vokiečius pirma aptarnauja, geresnius kambarius duoda, o svarbiausia- personalas rusiškai nekalba  biggrin.gif ) ir tečia rūšis komentarų kur viskas išvardinta nuo A iki Z -  tie man labiausiai patinka  smile.gif Tik jie kartais būna tokie smulkmeniški, kad jau darosi juokinga  rolleyes.gif
Sutinku tik su vienu dalyku - kad kaina į Club Makadi dažniausiai yra tikrai aukštoka, nors mano supratimu tai tikrai puikus 4*, viešbutis nuostabioje vietoje  wub.gif

tai kiekvienuose komentaruose reikia atsirinkti kas ir kaip.
Bet faktas tas kad rusu komentaruose buna viskas smulkiai ir be roziniu akiniu aprasyta.
Na del vokieciu animacijos tai irgi specifiskai,ne visiems tikrai patinka.Ir jei jus nediskriminavo,tai nereiskia,kad kitiems to nebuvo. mirksiukas.gif
As irgi niekada nejauciau jokios diskriminacijos,bet ka ten jausti,mes tokia maza salis ir kiek ten musu vyksta ilsetis palyginus su kokiais rusais,vokieciais ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2011 09 17, 17:26)

norai norams,bet jie ne ruskiai,o rusai,kaip ir lietuviai yra lietuviai,o ne kokie litovcai cool.gif

O man dar nei karto nesutrukde,nei rusai,nei vokieciai,nei kiti salia poilsiaujantys zmones schmoll.gif Kiekvienas savaip atostogauja ir tik jo reikalas ar geria degtinyte nuo ryto,ar maisto kraunasi per daug,ar vaikai triuksmingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 17, 18:38)
O man dar nei karto nesutrukde,nei rusai,nei vokieciai,nei kiti salia poilsiaujantys zmones schmoll.gif

drinks_cheers.gif , bet ka besakytum, vis tiek rusai yra rusai biggrin.gif Egipte buvom, rusai ''pyle'' nuo ryto iki vakaro, Turkijoje tas pats. Na, galvoju, Tenerifeje, rusu nebus, nereiks ziureti ju pasirodymu vakarais... Kur tau, visame viesbutyje, buvo dvi poreles rusu su vakariniais pasirodymais biggrin.gif Smagi liaudis, kad mustusi, nemaciau nei vienoje salyje, bet, kad girti linksminasi, tai jau is sirdies lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man tai jautesi kaikuriuose viesbuciuose ta diskriminacija ir dar kaip. As nesuprantu kodel vokiecius jie sutinka su duona ir druska ir kambariai tuctuojau ,aptarnavimas valgykloje irgi superinis du barmenai prie vieno staliuko o tu gali apsikaukti saukdmas vyno ar alaus. Turi pati eiti vyno ieskotis ir panasei. ir taip jau penki metai is eiles. SEe gale hurgadoje tai rusai buvo pagarboje tai mes kaip durnei penkios lietuviu poros pralaukeme kol dvi rusu grupes apgyvendins mes gale likom, nors rusai pusvalandziu veliau atvaziavo.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 09 17, 17:53)
drinks_cheers.gif , bet ka besakytum, vis tiek rusai yra rusai  biggrin.gif Egipte buvom, rusai ''pyle'' nuo ryto iki vakaro, Turkijoje tas pats. Na, galvoju, Tenerifeje, rusu nebus, nereiks ziureti ju pasirodymu vakarais... Kur tau, visame viesbutyje, buvo dvi poreles rusu su vakariniais pasirodymais  biggrin.gif Smagi liaudis, kad mustusi, nemaciau nei vienoje salyje, bet, kad girti linksminasi, tai jau is sirdies  lotuliukas.gif

na as tokiu istisai " pilanciu" nemaciau rolleyes.gif daug ju sutikome,su kai kuriais smagiai susibendraudavome.Tiesa Turkijoje buvo viena porele,bet linksma is sirdies,viena vakara smagiai pabendravome dideleje kompanijoje biggrin.gif apie salies padeti,darbus pasakojo.Bet gerieciai thumbup.gif Vis geriau nei nuolatos dauguma susiraukusiu tautieciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 17, 18:39)
Nu man tai jautesi kaikuriuose  viesbuciuose ta diskriminacija ir dar kaip. As nesuprantu kodel vokiecius jie sutinka su duona ir druska ir kambariai tuctuojau ,aptarnavimas valgykloje irgi superinis du barmenai prie vieno staliuko o tu gali apsikaukti saukdmas vyno ar alaus. Turi pati eiti vyno ieskotis ir panasei. ir taip jau penki metai is eiles. SEe gale hurgadoje tai rusai buvo pagarboje tai mes kaip durnei  penkios lietuviu poros pralaukeme kol dvi rusu grupes apgyvendins mes  gale likom, nors rusai pusvalandziu veliau atvaziavo.

na va visko buna drinks_cheers.gif matem ir mes kaip didele vokieciu kompanija aptarnauja gerai( bet cia buvo paprastame ekonominiame 5 zv viesbutyje),na geriau nei kitus,laksto,per vakariene patarnauja,bet tai nenuostabu baksiso vyriausiam iduoda normaliai ir laksto visi biggrin.gif
Bet dideles diskriminacijos niekur nejauteme,atvirksciai esame buve ir kitoje barikadu puseje,kai su viesbucio vip kortele aptarnauja greiciau,geriau,pirmiau ir t.t. visi pageidavimai vykdomi,apyrankes kitokios,kad personalas atkreiptu demesi ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 17 rugsėjo 2011 - 20:55
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 17, 20:39)
Nu man tai jautesi kaikuriuose  viesbuciuose ta diskriminacija ir dar kaip. As nesuprantu kodel vokiecius jie sutinka su duona ir druska ir kambariai tuctuojau ,aptarnavimas valgykloje irgi superinis du barmenai prie vieno staliuko o tu gali apsikaukti saukdmas vyno ar alaus. Turi pati eiti vyno ieskotis ir panasei. ir taip jau penki metai is eiles. SEe gale hurgadoje tai rusai buvo pagarboje tai mes kaip durnei  penkios lietuviu poros pralaukeme kol dvi rusu grupes apgyvendins mes  gale likom, nors rusai pusvalandziu veliau atvaziavo.

Dėl skirtingo apgyvendinimo, tai ne kartą teko girdėti, kad kad kelionių organizatorių būna rezervuoti skirtingo lygio ar skirtinguose korpusuose kambariai (atitinkama, matyt ir kaina), todėl ir gyvena vokiečiai vienur, rusai kitur ir t.t. Jei viešbutis nepilnas, pagal pageidavimą (ar pakištuko dydį) kambarį gali ir pakeisti. Bet taip toli gražu nevisur. Kituose viešbučiuose iš anksto būna paskirti kambariai, todėl tenka laukti "savojo" kol sutvarkys ir vėliau atvažiavę gali būti apgyvendinti greičiau, jei jų kambariai jau paruošti.
Kodėl padavėjai greičiau laksto prie vokiečių staliukų, manau aišku- dėl arbatpinigių, kurių rusai dažniausiai gaili. Taigi patys kalti.
O grįžtant prie Sol Y Mar Club Makadi viešbučio, mes be jokių pakištukų (niekada neduodam) iškart gavom didžiulį puikų kambarį labai geroje vietoje :visai šalia jūros, su vaizdu į baseiną ir galima sakyti į jūrą (jei palmė nebūtų truputį užstojusi biggrin.gif ) nors jau buvau nusiteikusi, kad teks gyventi parko gale, kur, anot rusų , "gali pasiklysti kol nueisi" lotuliukas.gif
Vaizdinės iliustracijos:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meggem: 18 rugsėjo 2011 - 12:52
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 17, 17:00)
mes 14 dienu sumokejome 8.300 lt cia 2+1. .Susigundziau akvaparku

kada važiuosit ax.gif mes irgi pasirinkom šį viešbutį
Atsakyti
[quote=meggem,2011 09 18, 12:24]
super vaizdai, pasiilgau egipto wub.gif
o del tipu, tai patys kalti, kad jusu nepastebi ar neaptarnauja, jei niekuo neatsidekojate ... tai normalu visame pasaulyje, tik musiskiai ant to pataupo... tongue.gif
Atsakyti
2011 03 18 14 dienu+ sake kad tas viesbutis populiarus tarp lietuviu sekanceme viesbutyje galime vaika novaturo klube palikti. Maniske labai bendraujati jai be vaiku buti 14 dienu peilis, taip kad buti viesbutyje nepritaikytame vaikams nerizikavau. O kada jus vaziuosite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 18 rugsėjo 2011 - 20:50
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 18, 20:46)
2011 03 18 14 dienu+ sake kad tas viesbutis populiarus tarp lietuviu sekanceme viesbutyje galime vaika novaturo klube palikti. Maniske labai bendraujati jai be vaiku buti 14 dienu peilis, taip kad buti viesbutyje nepritaikytame vaikams nerizikavau. O kada jus vaziuosite.

mas spalio pradžioj, tai jūs dar spėsit prisirinkt atsiliepimų mirksiukas.gif grįžusi ir aš brūkštelsiu kas per viešbutis ax.gif
Atsakyti