[quote=Frezija13,2011 09 14, 14:38]
[quote=Svajone_25,2011 09 14, 12:25]
Sveiki,
Norėjau pasiklausti jūsų nuomonių. Jeigu išeis, kitais metais planuojame kelione į Egiptą. Žiūrėjau į kokį kurortą būtų geriau nuvykti, nes tikriausia rinksimės poilsinę kelionę, o ne pažintinę. Su vyru norim aplankyti Mozės kalną, piramides (Kairą), gal neblogai būtų ir į Jeruzalę. Tinkamiausias kurortas tikriausia būtų Taba. Aišku mano vyrui labai imponuoja ir nardymas, o aš tai bijau...
Kur geriausia išsipirkti keliones? Ten vietoje ar čia Lietuvoje per agentūras? Kokį viežbutį rinktis? Gal kur viskas įskaičiuota net neapsimoka, nes kokias 3 dienas iš 7 dienų mes viežbutyje net nebūsim. Nesu iš tų kuriems svarbu viežbučio aptarnavimas, superinis maistas, geras paplūdimis.
Keliones pirkti -iš vietinių ir stipriai derėtis. Viešbutį tokiam eEgipte tikrai geriau rinktis ne mažiau 4 žv., o turint All sistemą būsi ramus ,,kaip belgas", jeigu dar sakote, kad norite poilsinio pabuvimo, tai galėsite megautis maistu, gėrimais be jokių papildomų išlaidų.
[/quote]
Jeigu pirktume keliones (eskursijas) vietoje, t.y. Taboje, kur eskursijas siulo paciame viezbutyje ar Taboje (centre), nes nelabai isivaizduoju, i poilsine kelione nesu niekada vaziavusi, tik i pazintines... Tai del to skirtusi ir viezbucio vieta, arciau Tabos centro ar toliau. Ka manot?
QUOTE(Jofky @ 2011 09 13, 13:25)
spalis ir lapkritis
Aciu, paguodei. I pati rykliu sezono ikarsti varysim
QUOTE(Renaya @ 2011 09 13, 21:16)
Į Egiptą vyksiu pirmą kartą, rykliai ne taip gązdina, kaip nežinojimas, kaip iš šaltos Lietuvos keliauti apsirengus, kur nusirengti ar mašinoj drabužius palikti ir
Man si klausimas irgi rupi. Mastau visu dzinsais, maikutem kokiais lengvais batukais aprengti. MEgztuka ar kokia striukele uzdeti, na,kad ta pati lengva ruba butu galima ir ten vakare panaudoti. Visas striukes paltus, teks masinoje palikti Gaus vyras palakstyti, nunesti, parnesti grizus
As tai rengiausi dzinsus ir batelius bet batukus pasirenku storapadzius , geriausiai jei yra dengti storapadzei kedai. Na o apranga sluoksneis ant virsaus trumpa ziemine striuke nes kailinukus bijau palikti masinoje, kainuoja gi ne 100 lt. Nu as saltesius esu ir be striukes nedrysciau laukti lektuvo tikrai susalciau. Nes pati esu is klaipedos tai atvaziuoju i aerouosta anksti ir tris valandas saltyje brrrrrrrrrrr.
Nu bet tas 3 val juk ne lauke lauki. Orouoste gal jau ne brrrrr
QUOTE(Dovis @ 2011 09 14, 16:23)
Aciu, paguodei. I pati rykliu sezono ikarsti varysim
Man si klausimas irgi rupi. Mastau visu dzinsais, maikutem kokiais lengvais batukais aprengti. MEgztuka ar kokia striukele uzdeti, na,kad ta pati lengva ruba butu galima ir ten vakare panaudoti. Visas striukes paltus, teks masinoje palikti Gaus vyras palakstyti, nunesti, parnesti grizus
Bet gi nebūtina lakstyti ir nunešti, jis gi gali nuvežti Jus į išvykimo salę, išleisti su lagaminais ir tada paimti iš Jūsų strukes. Ir tik tada pastatyti mašiną.
Egipte nesu buvusi, tad idomu kaip ten oras lapkricio pradzioj arba gruodi? pasideginti kazkiek gautusi?
dvejoju tarp Egipto lapkricio pradzioj/ gruodzio gale (norisi pasisildyt kaulus po tokios baisios lietingos vasaros) ir Paryziaus gruodzio gale (ech, romantika visgi )
dvejoju tarp Egipto lapkricio pradzioj/ gruodzio gale (norisi pasisildyt kaulus po tokios baisios lietingos vasaros) ir Paryziaus gruodzio gale (ech, romantika visgi )
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 09 14, 21:59)
Egipte nesu buvusi, tad idomu kaip ten oras lapkricio pradzioj arba gruodi? pasideginti kazkiek gautusi?
Imkit lapkričio pradžią, bet jau ir tuo laiku gali pasitaikyti dienų, kad bus jūra banguota ir nerekomenduos maudytis ar vakare prireiks kažko lengvo ant pečių užsimesti Bet tikrai tai LT rudens neprimins
QUOTE(Jofky @ 2011 09 15, 07:46)
Imkit lapkričio pradžią, bet jau ir tuo laiku gali pasitaikyti dienų, kad bus jūra banguota ir nerekomenduos maudytis ar vakare prireiks kažko lengvo ant pečių užsimesti Bet tikrai tai LT rudens neprimins
Buvau Egipte 3 kartus lapkričio pradžioje, oras puikus- dieną būna apie 26-28 šilumos, maudytis ir degintis galima drąsiai, vakarais kartais prireikia megztuko. Vėjų nė karto neužtaikiau, pernai ilsėjomės 14 dienų, iš jų tik viena pasitaikė apniukusi, ir ta pati jau įpabaigą, link lapkričio vidurio
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 17, 10:20)
sakykit gal kas buvote seis metais rugsejo menesi sol y mar club makady. kai pirkau tai nei vieno blogo atsiliepimo nebuvo dabar ju kaip is gausybes rago pas rusus. Ar galejo viesbutis taip per kelis menesius sugesti, kaip ten istikro.
Kadangi pernai buvom šiame viešbutyje, paskaičiau įdomumo dėlei keliuose puslapiuose tuos naujus rusų komentarus - NEKREIPKIT DĖMESIO nesąmonės visiškos Ten rašo tie patys žmonės ( o gal ir vienas), atrodo, iš tos pačios kompanijos. Arba tai naujieji rusai pratę prie didžiulių prabangių 5*, arba išlindę iš rusijos kaimo gludūmos ir pasipiktinę neradę auksinių bliūdų Lovos metalinės ten visada buvo (toks stilius), stiklinės plastikinės tik bare (duok girtiems rusams stiklines ) , muilo ir šampūno, ką savo negali atsivežt (visada buvo tik dozatorius) ir visa kitą tik nereikšmingos smulkmenos. O labiausiai "patiko" komentaras, kad matote rusus apgyvendina baisiai painios ir ištęstos teritorijos gale, ir patamsy galima pasiklysti ir nerasti savo numerio... Kiek ten tos teritorijos - nuostabios parko alėjos , bet gerai prigėrus, aišku, gali paklysti ir tarp trijų palmių...
QUOTE(meggem @ 2011 09 17, 10:14)
duok girtiems rusams stiklines
bet gerai prigėrus, aišku, gali paklysti ir tarp trijų palmių...
bet gerai prigėrus, aišku, gali paklysti ir tarp trijų palmių...
kazkaip jums rusai tikri girtuokliai pasirode lyg kitu tautybes zmones,net neuoste alhoholiniu gerimu
O smulkmenos ar ne,bet juk uz viska susimokame,jei kaina gera,tai i smulkmenas demesio nekreipi,bet jei atitinkamai susimoki,tai ir smulkmenos reiksmingos patampa
O rusu komentarai man patinka,ten be roziniu akiniu ir objektyviai visas smulkmenas suraso nepasigedindami paraso,kad netinkama viesbuti atostogoms pasirinko ir kad jis nepateisino lukesciu.