Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Renaya @ 2011 09 13, 13:05)
O kada rykliams sezonas???  biggrin.gif  biggrin.gif

spalis ir lapkritis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 09 13, 13:25)
spalis ir lapkritis  4u.gif

šiais metais buvo + sausis ir vasaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 09 13, 12:25)

O, tai pataikysiu į patį sezoną nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 09 13, 20:31)
O, tai pataikysiu į patį sezoną  nail.gif

Čia iš temos "dar pažiūrėsim kas čia iš mūsų ryklys"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 09 13, 13:25)

Skamba ne kaip, kai ruošiuosi lapkričio pradžioj keliauti cool.gif
o kur jie labiau mėgsta buriuotis biggrin.gif - hurgadoj ar šarme? Su keliavimo laiku nepataikiau, tai gal nors "teisingai" pasirinkau regioną? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2011 09 13, 20:49)
Skamba ne kaip, kai ruošiuosi lapkričio pradžioj keliauti cool.gif
o kur jie  labiau mėgsta buriuotis  biggrin.gif  - hurgadoj ar šarme? Su keliavimo laiku nepataikiau, tai gal nors "teisingai" pasirinkau regioną?  lotuliukas.gif

Jei žinotum kur nukrisi, pagalve pasidėtum biggrin.gif Jūra ta pati juk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 09 13, 20:52)
Jei žinotum kur nukrisi, pagalve pasidėtum biggrin.gif Jūra ta pati juk  4u.gif

Viską suprantu ir dar geriau skambėtų, jei bijai, iš vis namų kojos nekelk lotuliukas.gif Bet taip norisi išgirsti ką nors paguodžiančio - pvz. šiemet ne ryklių metas tongue.gif
Į Egiptą vyksiu pirmą kartą, rykliai ne taip gązdina, kaip nežinojimas, kaip iš šaltos Lietuvos keliauti apsirengus, kur nusirengti ar mašinoj drabužius palikti ir t.t.t
Mintys gana žemiškos. Aš su vandeniu ne labai draugauju, bet Egipte planuoju doh.gif nardyti, tad labiau neramina, kaip save nugalesiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2011 09 13, 21:16)
Viską suprantu ir dar geriau skambėtų, jei bijai, iš vis namų kojos nekelk lotuliukas.gif  Bet taip norisi išgirsti ką nors paguodžiančio - pvz. šiemet ne ryklių metas tongue.gif 
Į Egiptą vyksiu pirmą kartą, rykliai ne taip gązdina, kaip nežinojimas, kaip iš šaltos Lietuvos keliauti apsirengus, kur nusirengti ar mašinoj drabužius palikti ir t.t.t
Mintys gana žemiškos. Aš su vandeniu ne labai draugauju, bet Egipte planuoju  doh.gif  nardyti, tad labiau neramina, kaip save nugalesiu. 4u.gif

Aš keliauju apsirengusi džinsais, kedais arba kitais patogiais batais, maikute, megztuku ir plona striuke. Jeigu Lietuvoje gili žiema - mašinoje pasilieku kailinius ir ilgus žieminius batus, bet kartais jų neprireikia. Striukę ir megztuką nusirengiu lėktuve. Vaiką rengiu irgi panašiu principu. Kiek teko matyti, tai kiti keliauja dar kitaip - mačiau pagyvenusias moteriškes dar Vilniaus orouoste su basutėmis sausio mėn, kitos merginos skrido su kailiniais ilgaauliais, kuriuos persimovė gavę bagažą Šarme.
Atsakyti
[quote=Jofky,2011 09 13, 19:52]
[/quote

daugiau bobuciu partrenke gatveje nei rykliai zmones uzpuola
Atsakyti
[quote=Formule,2011 09 13, 22:11]
[quote=Jofky,2011 09 13, 19:52]
[/quote

daugiau bobuciu partrenke gatveje nei rykliai zmones uzpuola
[/quote]

Man ta frazė priminė straipsi, kuriame rašė apie padidėjusi ryklių užpuolimų skaičių ant žmonių, ryškinosi ryškinosi kažkokia komisija kodėl taip yra, keletą nepagristų priežąščių paminėjo, bet esminis pasisakymas buvo toks "kadangi autokatastrofuose ar panšiuose įvykiuose pasalyje statistiškai žusta daug daugiau žmonių ir 0,00X Proc nukentėjęs nuo ryklių yra labai mažas, jokių papildomų priemonių spręsti tai problemai nebus imtasi" 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau pasiklausti jūsų nuomonių. Jeigu išeis, kitais metais planuojame kelione į Egiptą. Žiūrėjau į kokį kurortą būtų geriau nuvykti, nes tikriausia rinksimės poilsinę kelionę, o ne pažintinę. Su vyru norim aplankyti Mozės kalną, piramides (Kairą), gal neblogai būtų ir į Jeruzalę. Tinkamiausias kurortas tikriausia būtų Taba. Aišku mano vyrui labai imponuoja ir nardymas, o aš tai bijau... biggrin.gif
Kur geriausia išsipirkti keliones? Ten vietoje ar čia Lietuvoje per agentūras? Kokį viežbutį rinktis? Gal kur viskas įskaičiuota net neapsimoka, nes kokias 3 dienas iš 7 dienų mes viežbutyje net nebūsim. Nesu iš tų kuriems svarbu viežbučio aptarnavimas, superinis maistas, geras paplūdimis.
Atsakyti
[quote=Svajone_25,2011 09 14, 12:25]
Sveiki,

Norėjau pasiklausti jūsų nuomonių. Jeigu išeis, kitais metais planuojame kelione į Egiptą. Žiūrėjau į kokį kurortą būtų geriau nuvykti, nes tikriausia rinksimės poilsinę kelionę, o ne pažintinę. Su vyru norim aplankyti Mozės kalną, piramides (Kairą), gal neblogai būtų ir į Jeruzalę. Tinkamiausias kurortas tikriausia būtų Taba. Aišku mano vyrui labai imponuoja ir nardymas, o aš tai bijau... biggrin.gif
Kur geriausia išsipirkti keliones? Ten vietoje ar čia Lietuvoje per agentūras? Kokį viežbutį rinktis? Gal kur viskas įskaičiuota net neapsimoka, nes kokias 3 dienas iš 7 dienų mes viežbutyje net nebūsim. Nesu iš tų kuriems svarbu viežbučio aptarnavimas, superinis maistas, geras paplūdimis.

Jeigu Taba, tai iš ten patogu aplankyti Jeruzalę. Mozės kalną ir spalvotajį kanjoną iš Šarmo, piramides- is bet kur.
Keliones pirkti -iš vietinių ir stipriai derėtis. Viešbutį tokiam eEgipte tikrai geriau rinktis ne mažiau 4 žv., o turint All sistemą būsi ramus ,,kaip belgas", jeigu dar sakote, kad norite poilsinio pabuvimo, tai galėsite megautis maistu, gėrimais be jokių papildomų išlaidų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija13: 14 rugsėjo 2011 - 13:39