Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(doruta @ 2011 09 07, 14:56)
Tai jei dirbtu protingai ir arbatpinigiai butu geresni.. O kai nera tvarkos, nera ir pinigu..

Jų kita logika - pirmais pinigai, paskui paslauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 07, 10:24)
Buvome ir mes jau. Labai prastas viesbutis - NEREKOMENDUOJU.  schmoll.gif

QUOTE(fuksė @ 2011 09 07, 14:07)
Tikrai ne 5*, nors ir Egiptas, todel nevertas tokiu pinigu, Jungle geresnis tikrai. Na o minusu tiek, kad cia netilps, vieni is pagrindiniu - irankiai purvini, pvz. saukstai, kaip ir lekstes, WC popierius - deficitas, gultu negausite niekur, nes jie buna uzimti nuo 5 val. ryto, o vakarienes metu gali tekti valgyti stovint, nes stalo negausite, o pabaigai ,,dasimusti" - kasdien neveike duru kortele. Ir dar....jeigu ko reikia, tai teks gerokai kauleti ir sakyti po n-kartu, taciau ir tai ne garantas, kad gausite.
Nu zodziu, buvo geras viesbutis, bet pries 3 metus.

labai keista skaityti tokį postą, nes mes nepatyrėme nė vienos iš jūsų išvardintų problemų. Viskas buvo liuks. tik gultų tekdavo paieškoti prie baseinų, bet visada rasdavom 4u.gif aš rekomenduoju šį viešbutį 4u.gif jeigu kas leistų, mielai grįščiau ten.
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 09 07, 18:35)
labai keista skaityti tokį postą, nes mes nepatyrėme nė vienos iš jūsų išvardintų problemų. Viskas buvo liuks. tik gultų tekdavo paieškoti prie baseinų, bet visada rasdavom  4u.gif aš rekomenduoju šį viešbutį  4u.gif jeigu kas leistų, mielai grįščiau ten.

Pries metus ir mano drauge buvo tame viesbutyje, tai taip pat parsiveze tik gerus atsiliepimus, visiems rekomendavo ji. Gal stipriai suprastejo jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 09 07, 18:35)
labai keista skaityti tokį postą, nes mes nepatyrėme nė vienos iš jūsų išvardintų problemų. Viskas buvo liuks. tik gultų tekdavo paieškoti prie baseinų, bet visada rasdavom  4u.gif aš rekomenduoju šį viešbutį  4u.gif jeigu kas leistų, mielai grįščiau ten.

ir mums buvo keista... prisiskaiteme geru atsiliepimu, nekreipdami demesio i blogus, nusiteikeme puikiai ir ka gavome? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 07, 15:33)
Jungle nieko nereikejo kauleti, viskas buvo paduota ,,ant leksteles", be to jautemes kaip sveciai, o ne kaip inamiai bei dykaduoniai.
TOP: nuvareme su vyru greito maistelio i bara, gristame, o vietiniai arabciokai su chebra giminiu graziai sedi ant musu gultu, a lia vos ispraseme ir dzin, kad ranksluosciai ir daiktai ne ju.  ohmy.gif

As manau kad rinktis tinklo veisbuti daugumoj ateveju yra geras sprendimas. Daugiau tvarkos. Mes buvome Iberotel tinklo viesbutyje Egipte, irgi vsikas ten gerai buvo, tik nervuoja kad baruose pirma vyrus aptarnauja, per pusricius - pirma vyrui pasiulo kavos, nu visvien pagal savo kulturos ipatumus, nors ilsisi vien europieciai smile.gif Bet cia smulkmena... smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=49447206
gerai, kad sie pakeitimai negalios mums turistams
Atsakyti
kaip galima pamatyti abu simbelio sventykla. gyvensiu 30km nuo hurgados madinat makadyje viename is ten esanciu viesbuciu. Ar is tu kurortu galima pamatyti sia sventykla.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 09 10, 10:07)
kaip galima pamatyti abu simbelio sventykla. gyvensiu 30km nuo hurgados madinat makadyje viename is ten esanciu viesbuciu. Ar is tu kurortu galima pamatyti  sia sventykla.

Jums reikia i Asuana, o is ten jau veza ir i Abu Simbeli 4u.gif as pirkau 3 dienu kruiza gatveje Hurghadoj, iskart su Abu simbeliu .
Atsakyti
Kas cia per tyluma, negi niekas i Egipta nekeliauja blink.gif As pati gavau tooookiu komentaru is artimuju,kai suzinojo apie mano keliones planus. Nu i toooki neramu krasta doh.gif taip toliau ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 09 12, 21:42)
Kas cia per tyluma, negi niekas i Egipta nekeliauja blink.gif  As pati gavau tooookiu komentaru is artimuju,kai suzinojo apie mano keliones planus. Nu i toooki neramu krasta doh.gif  taip toliau ir panasiai.

Kurortuose ramu 4u.gif Ir rykliams dabar ne sezonas biggrin.gif
Atsakyti
Na rykliu fobija, tai cia mano asmenines bedos biggrin.gif Bet visi pirstu sukioja, del visu ivykiu ir neramumu Libijoje.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 09 12, 21:52)
Kurortuose ramu  4u.gif  Ir rykliams dabar ne sezonas  biggrin.gif

O kada rykliams sezonas??? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti