Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Alri @ 2011 08 25, 09:35)
Ten labai ramuma g.gif Kas nori visą laiką būt viešbutyj, tada OK. Viešbučiai ten geri, bet, kad norisi pamatyt miestus, miestelius, pajust jų gyvenimą, judesį. Todėl ir nelabai kas ten važiuoja, nebent nardytojai

kodėl ten tada taip brangu? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2011 08 25, 08:57)
Puikus reportažas. Kur buvot apsistoję, gal Makadi? Supratau, kad prie viešbučio turėjote gražų rifą. Mane domina prie kokių viešbučių Hurgadoje yra gražūs koraliniai rifai?

Dėkoju,

Taip, buvome Serenity Makadi. Tik prie mūsų viešbučio tebuvo toks rifas, aplinkiniai sakė, kad prie jų nebuvo. Dėl rifo - šis viešbutis nuostabus! Daugiau ekslursijų nardymui net neverta imtis.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 08 25, 07:02)
Nežiūrėk tu į tą lentelę, nes niekad neatitinka.  Sausis taip, šaltokas būna. Pernai metais kai atvažiavom, buvo vasario 5d, buvo tikrai šaltoka, rytojaus dieną jau normalu buvo ir pradėjo šilti normaliai.  Jokio tikslo neturiu meluoti. Sakau, kad buvau tris kartus ir visad buvo šilta. Mes visad žiūrim ne lenteles, o rusų prognozes, niekad nesuklydo. O spalio mėnuo, Egipte vadinas aukso laiku užtai ir kelionių kainos būna aukštesnės

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif mes taip pat triskart buvom sausio gale-vasario vidury ir visuomet buvo silta tiek lauke ,tiek jura.tik is pastebejimu galiu pasakyt,kad vesiau ir vejuota buna sausio gale ir visuomet atsildavo nuo vasario 1.galiu daryt tokias isvadas,nes vaziuojam mes daugiau nei 2sav.,tai visuomet jautesi tos oro permainos smile.gif
ne karta teko skaityti,kad kazkas susalo ziema egipte,tai man vienintelis paaiskinimas ,kad gal ju viesbutis buvo uz miesto ribu,nes dykumoj vejas gerokai stipresnis,mieste vis tiek pastatai sulaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 08 21, 19:47)
Geriausia būtų užsakyti kruizą Nilu iš Lietuvos. Galima sumokėti už ekskursijas ir šalia visad bus lietuvis gidas. Pamatys tikrai labai daug. Esam keliavę ir šią kelionę prisimenam kaip itin patikusią.

šiemet kruizai už tą pačią kainą, bet be Kairo cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

šiais metais pirmą kartą nusprendėm keliauti į Egiptą pailsėti žiemąsmile.gif sunku išsirinkti...
Gal kasnors buvot Sunrise Select Diamond Beach Resort 5* (Šarm El Šeichas) viešbutyje ir galėtų pasidalinti įspūdžiais? Būsiu baisiai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Sveikos Egipto mylĖtojos mirksiukas.gif , gal kas nors jau grįžote iš Albatros Aqua Blue ? rolleyes.gif
Kiek pamenu kazkas zadejo vykti ir pasidalinti įspūdžiais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2011 08 25, 08:57)
Mane domina prie kokių viešbučių Hurgadoje yra gražūs koraliniai rifai?

Hilton Long Beach Resort - man patiko

QUOTE(mildred_ @ 2011 08 25, 16:17)
šiais metais pirmą kartą nusprendėm keliauti į Egiptą pailsėti žiemąsmile.gif sunku išsirinkti...
Gal kasnors buvot Sunrise Select Diamond Beach Resort 5* (Šarm El Šeichas) viešbutyje ir galėtų pasidalinti įspūdžiais? Būsiu baisiai dėkinga ax.gif

Aš buvau šiemet kovo mėnesį. Koralinis rifas gražus, bet nėra atbrado, tuo metu buvo labai daug uodų. Klausk kas domina, mielai atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 08 25, 10:26)
kodėl ten tada taip brangu?  biggrin.gif  g.gif

Ten brangu todėl, kad tai rojus tiek paviršutinio, tiek giluminio nardymo mėgėjams ir profesionalams. O ir viešbučiai 4-5*, prabangesni
Vis dėlto, koraliniai rifai daug gražesni Šarm El Šeiche ir jei norit gražių rifų, reik važiuot į Šarmą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 25 rugpjūčio 2011 - 19:50
QUOTE(Alri @ 2011 08 25, 18:47)
Ten brangu todėl, kad tai rojus tiek paviršutinio, tiek giluminio nardymo mėgėjams ir profesionalams. O ir viešbučiai 4-5*, prabangesni
Vis dėlto, koraliniai rifai daug gražesni Šarm El Šeiche ir jei norit gražių rifų, reik važiuot į Šarmą g.gif

ir tie rifai ne tokie " apziureti"
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 08 25, 22:08)
ir tie rifai ne tokie " apziureti"

Kurie ne tokie apžiūrėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 08 25, 20:47)

dėkui už patarimą drinks_cheers.gif o sakykite, aš kiek žiūrėjau ir domėjausi, Mars Alamoj ir paviršutinis ir gilimunis nardymas yra mokama, kaip ekskursijos. O įmanoma panardyti Šarme tiesiog for free, kažkur prie viešbučio? Koks viešbutis tam tiktų? Prie kurių yra koralų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 26 rugpjūčio 2011 - 08:49
QUOTE(Frezija13 @ 2011 08 25, 17:19)
Sveikos Egipto mylĖtojos mirksiukas.gif , gal kas nors jau grįžote iš Albatros Aqua Blue ? rolleyes.gif
Kiek pamenu kazkas zadejo vykti ir pasidalinti įspūdžiais. smile.gif

aš, spalio mėn. ax.gif
Atsakyti