Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Merginos, aš baiminausi vasarą keliauti į Egiptąsmile.gif

Visi mano įspūdžiai plačiai aprašyti su nuotraukomis čia - http://www.anonsas.l...i-egipta-vasara
Atsakyti
Man db visiskai galva susisuko del keliones i Egipta laiko, tai sausio - vasario men., ten keliauti nelabai tinkamas? Oro atzivilgiu.... g.gif
Gal patartumete i koki kurorta vertetu vaziuoti pirma karta susiruosus i Egipta, man kazkaip Sarm el Seichas istrigo, nes labaiusiai tai Gizos piramides pamatyti noretusi, jos man atrodo butu arciau nuo sito kurorto nei nuo Hurgados?
Daugiau tai neisivaizduoju ka vertetu aplankyti... blink.gif ax.gif

Gal kas patartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareluka @ 2011 08 24, 21:01)
Man db visiskai galva susisuko del keliones i Egipta laiko, tai sausio - vasario men., ten keliauti nelabai tinkamas? Oro atzivilgiu....  g.gif
Gal patartumete i koki kurorta vertetu vaziuoti pirma karta susiruosus i Egipta, man kazkaip Sarm el Seichas istrigo, nes labaiusiai tai Gizos piramides pamatyti noretusi, jos man atrodo butu arciau nuo sito kurorto nei nuo Hurgados?
Daugiau tai neisivaizduoju ka vertetu aplankyti... blink.gif  ax.gif

Gal kas patartu  4u.gif

Atstumas beveik vienodas tiek nuo Šarmo tiek nuo Hurgados 4u.gif O kurį kurortą pasirinkti priklausomai nuo to ko tikitės. Šarmas tai erdvus kurortas iš mažaukščių pastatų, Hurgada prigrūsta daugiaukščių ir begalinės statybos.
Matatyti verta ne tik piramides, bet ir Luksorą, Petrą (Jordanija), Izraelį, spalvotą kanjoną, pasitikti saulę dykumoj su keturačiais ir t.t... 4u.gif
Atsakyti
Man db visiskai galva susisuko del keliones i Egipta laiko, tai sausio - vasario men., ten keliauti nelabai tinkamas? Oro atzivilgiu....  g.gif

Gal kas patartu  4u.gif

sveika,
Na nezinau kaip sausio - vasario men del silumos, bet mano pussesere sak kad vakarais saltoka buvo Hurgadoj. taip kad pati nebuvau nieko negaliu teigti. na uzsisakiau kovo pradziai i Sarma kelione, tai va kai grisiu galesiu pakomentuoti kas kur ir kaipp. Kodel pasirinkau Sarma? del to kad noriu i Jeruzale, o is ten arciau nei is Hurgados. ir be to kiek kas sake kad Sarmas grazesnis nei Hurgada... cia tik kitu nuomones pati nezinau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Visada važiuoju į Egiptą vasario 5-6d, niekad nebuvo šalta(tris kartus buvau). Temperatūra perkopdavo per 30laipsnių, vanduo šiltutėlis. Šiemet važiuosiu vasario 19d. Visai nepergyvenu, žinau, kad bus šilta biggrin.gif
Atsakyti
Na va o as nebevaziuoju i Egipta, ji atidedam saltesniam metu laikui, dabar maunam i Marmari, nes gavom gera pasiulyma smile.gif Sekmes ieskantiems smile.gif O as butinai cia sugrisiu vaziuodama i egipta
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 08 24, 22:39)
Visada važiuoju į Egiptą vasario 5-6d, niekad nebuvo šalta(tris kartus buvau). Temperatūra perkopdavo per 30laipsnių, vanduo šiltutėlis. Šiemet važiuosiu vasario 19d. Visai nepergyvenu, žinau, kad bus šilta biggrin.gif

Na vidutine oro temperatura toli garzu ne 30laipsniu vasari mirksiukas.gif
Oro ir vandens temperatūra Hurgadoje:

Mėnuo Vidutinė oro temperatūra dieną °C Vandens temperatūra °C

Sausis 19 19
Vasaris 21 20
Kovas 24 21
Balandis 27 22
Gegužė 30 24
Birželis 32 25
Liepa 34 26
Rugpjūtis 35 27
Rugsėjis 32 25
Spalis 27 23
Lapkritis 24 21
Gruodis 21 20

Pagal ta lentele musu sausis buvo toks, koks ir turejo buti smile.gif
As jau pradedu galvoti kad galejo vaziuti ir anksciau kaip spalio 15, riekejo bent spalio pradziai kelione uzsakinet cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 24 rugpjūčio 2011 - 23:33
QUOTE(pukepuke @ 2011 08 25, 00:31)
Na vidutine oro temperatura toli garzu ne 30laipsniu vasari mirksiukas.gif
Oro ir vandens temperatūra Hurgadoje:

Mėnuo Vidutinė oro temperatūra dieną °C Vandens temperatūra °C

Sausis 19 19
Vasaris 21 20
Kovas 24 21
Balandis 27 22
Gegužė 30 24
Birželis 32 25
Liepa 34 26
Rugpjūtis 35 27
Rugsėjis 32 25
Spalis 27 23
Lapkritis 24 21
Gruodis 21 20

Pagal ta lentele musu sausis buvo toks, koks ir turejo buti smile.gif
As jau pradedu galvoti kad galejo vaziuti ir anksciau kaip spalio 15, riekejo bent spalio pradziai kelione uzsakinet cool.gif

Nežiūrėk tu į tą lentelę, nes niekad neatitinka. Sausis taip, šaltokas būna. Pernai metais kai atvažiavom, buvo vasario 5d, buvo tikrai šaltoka, rytojaus dieną jau normalu buvo ir pradėjo šilti normaliai. Jokio tikslo neturiu meluoti. Sakau, kad buvau tris kartus ir visad buvo šilta. Mes visad žiūrim ne lenteles, o rusų prognozes, niekad nesuklydo. O spalio mėnuo, Egipte vadinas aukso laiku užtai ir kelionių kainos būna aukštesnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 25 rugpjūčio 2011 - 06:19
QUOTE(Citadele @ 2011 08 24, 11:40)
Merginos, aš baiminausi vasarą keliauti į Egiptąsmile.gif

Visi mano įspūdžiai plačiai aprašyti su nuotraukomis čia - http://www.anonsas.l...i-egipta-vasara

Puikus reportažas. Kur buvot apsistoję, gal Makadi? Supratau, kad prie viešbučio turėjote gražų rifą. Mane domina prie kokių viešbučių Hurgadoje yra gražūs koraliniai rifai?
Atsakyti

Gal kas patartu  4u.gif

del menesio negaliu nieko patarti, kaip ir del kurorto. Cia kiekvieno pasirinkimas.
As pirma kart gyvenime aplamai keliavau taip toli, ir pirma kelione buvo musu Egiptas. Dauguma atkalbinejo, kad kaip pirma kelione tai labai jau ne koks pasirinkimas schmoll.gif , bet tikrai nesiruosiau tuo patiketi, ir pasirinkau Egipta. Kelione buvo nupirkta liepos 11 - 18 d. i Hurgada, Beach Albatros Garden, viskas iskaiciuota.
Emem keturias keliones is Tez Tour : koraliniai rifai, Luksoras, Safari, ir Hurgada. Emem, kad butu gidai Lietuviai, nes vykom su dviem vaikais. Matem graziu vaizdu, ir niuriu, susipazinom su kultura, paprociais. Buvo nuostabu. Ir tikrai priklauso tik nuo paties kaip tu nusiteiki atvykus i ta sali, ka nori pamatyti.
Likom visi patenkinti tuo ka pamatem, ka patyrem. Buvo nuostabu, ir tikrai planuojam ne karta aplankyti Egipta, nes vino karto negana. Ir aisku imsime daugiau dieneliu, nes septyniu buvo per mazai.

Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 08 22, 15:09)
4u.gif gal kas buvote Marsa Alamos kurorte? Kokiame viešbutyje? Kokie įspūdžiai? Gal kas nardėte paviršiuje ir gilumoje?  ax.gif ar apsimoka ekskursijas imti iš kelionių agentūrų ar vietoje žiūrėti?

nejaugi niekas nebuvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 08 25, 09:04)
nejaugi niekas nebuvo?  ax.gif

Ten labai ramuma g.gif Kas nori visą laiką būt viešbutyj, tada OK. Viešbučiai ten geri, bet, kad norisi pamatyt miestus, miestelius, pajust jų gyvenimą, judesį. Todėl ir nelabai kas ten važiuoja, nebent nardytojai
Atsakyti