Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Susimoviau:
http://tar.tic.lt/De...C4-267421578B22 doh.gif
Papildyta:
Didelis dėkui,dabar jau galime pradėti dairytis kelionės 4u.gif
Atsakyti
ziurinejau alf leila va laila, nu per google maps ziurint man atrodo, kad jura nuo jo ziauriai toli. Ar gali pasakyt tas kas jau buves? kokiubudu nusigaut? ir ar toli ziauriai? Ten nuveza maciau, bet man neptinka but priklausomai nuo laiko, kad dabar jau veza i jura. Tai jauciu sitas variantas atkris.
Atsakyti
Laba diena,esu naujoke sitam forume,bet radau idomiu minciu ir geru patarimu,Taciau is viso to nesusidarau efektyvaus vaizdo,tad noreciau jusu patarimu..Kazkaip Egipte dar neteko lankytis,bet yra zmoniu kuriems pasaulio stebuklai patinka ir gali patarti kas kaip kur kame,sito ir tikeciausi O mano situacija yra tokia...Tiesa sakant keliauti ruosiuosi nepati,gal todel viska sudelioti ir apsispresti sunkiau. Kelione noreciau padovanot seneliams,na ju amzius jau sakyciau toks netoli 60 4u.gif Keliones tikslas butu pamatyti kuo daugiau lankomu-zymiu vietu,gyventi gerame viesbutyje su normaliu aptarnavimu ir panasiai. Keliones kaina nera labai aktuali,svarbiausia,kad jie griztu is keliones pilni ispudziu ir su gera nuotaika... Tad noreciau pasiteirauti jau ten buvusiu kokiu metu laiku geriausia vaziuoti augusio amziaus zmonems,kad nebutu didziulio karscio diskomforto,taciau,kad butu rengiama pakankamai ekskursiju i zyias vietas,kuriuos viesbucius rekomneduotumet? Dekuj is anksto...

Dar uzsiskaiciau,kad lankomiausios vietos yra kelios,googlinau truputi,bet pati nebuvus nelabai galiu susidaryti realu vazida,tai ka patartumet?Noretusi kuo daugiau??
1. Luksoras
2.Abu Simbelas
3.Cheopso Piramide
4.Didysis Sfinksas
5.Giza
6.Sivos oaze
7.Kairas
8.Karaliu slenis
Atsakyti
Dar uzmirsau paklausti kaip yra del palydovu,gidu ir panasiai? Nes tokio amziaus zmones nelabai kalba anglu kalba,tik rusu siuo atveju butu kazkoks mazytis pliusas. Dar man butu aktualu ar neitu visu kelioniu-ekskursiju-isvyku uzsisakyti is anksto,nes manau nevienas supras,kad tokio amziaus zmones neturi labai dideliu pajamu ir jiems viskas yra brangu,tad mano atveju jei butu tokia galimybe,kad uzsakyt viska vienu metu,kad jiems nereiketu niekuom rupintis tik keliauti ir grozetis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-mazule @ 2011 08 21, 16:40)
Dar uzmirsau paklausti kaip yra del palydovu,gidu ir panasiai? Nes tokio amziaus zmones nelabai kalba anglu kalba,tik rusu siuo atveju butu kazkoks mazytis pliusas. Dar man butu aktualu ar neitu visu kelioniu-ekskursiju-isvyku uzsisakyti is anksto,nes manau nevienas supras,kad tokio amziaus zmones neturi labai dideliu pajamu ir jiems viskas yra brangu,tad mano atveju jei butu tokia galimybe,kad uzsakyt viska vienu metu,kad jiems nereiketu niekuom rupintis tik keliauti ir grozetis... 4u.gif

http://verslas.delfi...?id=48784987Man atrodo rytoj usilaikis skyris i Egypta.Nes ten Small Planet Airlines“ tokios nesamones vyksta tai kokias 2 dienas neisikapstis.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2011 08 21, 15:18)
ziurinejau alf leila va laila, nu per google maps ziurint man atrodo, kad jura nuo jo ziauriai toli. Ar gali pasakyt tas kas jau buves? kokiubudu nusigaut? ir ar toli ziauriai? Ten nuveza maciau, bet man neptinka but priklausomai nuo laiko, kad dabar jau veza i jura. Tai jauciu sitas variantas atkris.

mes buvom alfl leiloj. kas 20 min autobusiukas, jei pestute tai per aleja praeini, jei atsumu matuoti tai kaip vilniuje vokieciu gatve gal. ir per viesbucio teritorija tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(uk-mazule @ 2011 08 21, 16:40)

Geriausia būtų užsakyti kruizą Nilu iš Lietuvos. Galima sumokėti už ekskursijas ir šalia visad bus lietuvis gidas. Pamatys tikrai labai daug. Esam keliavę ir šią kelionę prisimenam kaip itin patikusią.
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2011 08 21, 17:20)
http://verslas.delfi...?id=48784987Man atrodo  rytoj usilaikis skyris i Egypta.Nes ten Small Planet Airlines“  tokios nesamones vyksta tai kokias 2 dienas neisikapstis.

nekelkite panikos, viskas bus oki-doki. mirksiukas.gif tenainas i Antalija, todel ne toje temoje parasete. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 08 21, 11:50)
http://hurghada-suns...ex/ehks...Š“Š°" galima tartis is anksto arba tiesiog pasiskambinti kai busite vietoje smile.gif thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 22 rugpjūčio 2011 - 00:12
QUOTE(fuksė @ 2011 08 20, 05:26)
Ar patiko Rojaus saloje? Kas iejo i kaina ir kokia trukme?

kaip jau minėjo kitos mergynos ekskursija visa diena, pietus saloje. Mes nardėm su kauke, nemokamai. Kažkas kitas su akvalangu, greičiausiai buvo kitas organizatorius. Mes važiavom su Tez tour. Patiko labai. Atvežiau net tos salos smėlį, nes labai jau įpatingas biggrin.gif
P.S. Dėl atstumo iki piramidžių - 5 val. su autobusu skaitosi netoli? g.gif Mes kadangi buvom su vaikas tai nerizikavom 4u.gif
Atsakyti
4u.gif gal kas buvote Marsa Alamos kurorte? Kokiame viešbutyje? Kokie įspūdžiai? Gal kas nardėte paviršiuje ir gilumoje? ax.gif ar apsimoka ekskursijas imti iš kelionių agentūrų ar vietoje žiūrėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 22 rugpjūčio 2011 - 14:09
QUOTE(Alri @ 2011 08 21, 18:47)
Geriausia būtų užsakyti kruizą Nilu iš Lietuvos. Galima sumokėti už ekskursijas ir šalia visad bus lietuvis gidas. Pamatys tikrai labai daug. Esam keliavę ir šią kelionę prisimenam kaip itin patikusią.

Laba diena dar karteli labai dekuj...Kaip tik vat ziurejau ta Jusu siuloma kruiza,galbut visai nieko variatas butu,labai dekuj uz pasiulyma.Bet ziuriu i vienos kompanijos internetini psl ir ten kaip anksciau minejau nebus labai sunku ka suprast,gal padetumete ir placiau...Kuri kruiza butu geriausiai rinktis...

http://www.ambertura...e=1071&kalba=LT
Atsakyti
QUOTE(uk-mazule @ 2011 08 22, 16:23)
Laba diena dar karteli labai dekuj...Kaip tik vat ziurejau ta Jusu siuloma kruiza,galbut visai nieko variatas butu,labai dekuj uz pasiulyma.Bet  ziuriu i vienos kompanijos internetini psl ir ten kaip anksciau minejau nebus labai sunku ka suprast,gal padetumete ir placiau...Kuri kruiza butu geriausiai rinktis...
http://www.ambertura...e=1071&kalba=LT

Normaliausias laikas viską pamatyti ir pailsėt būtų 10naktų. Mes tiek naktų ėmėm ir pilnai užteko pirmam kartui. Programa buvo tokia pati, tik kitaip išdėliota (buvom prieš 4metus) Mes dar matėm ir piramides. Įspūdžių pilnai užteks ir praktiškai pamatys labai daug įžymių vietų. Hurgadoj patarčiau imti La Pacha viešbutį. Tikrai geras, ramus, itin tinkamas vyresnio amžiaus žmonėms. Labai geras maistas, labai graži aplinka ir randasi pačiame centre. Galės vakarais pasivaikščiot po miestą. Jei dar kils klausimų, drąsiai klauskit, nes esu panašaus amžiaus kaip jūsų seneliai hihihi.gif Egipte buvau jau 4kartus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 22 rugpjūčio 2011 - 20:52