Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 16, 22:10)
Sveikos, ar Kaledu - Nauju Metu laikas (oro prasme) tinkamas Egipte buti?  ax.gif

Egipte oras tinkamas visus metus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 08 16, 22:24)
Tai kokiam lapkricio-gruodzio menesiais,kada ten temsta? 4-5?????? Ka veikti? Idomiai cia.

Kokio oro tiketis lapkricio pradzioje?

Žiemą apie 18 val jau tamsu. Ką veikti priklauso nuo kiekvieno individualiai. Šiaip 19 val viešbutyje vakarienė, kartais vyksta kažkokie tai renginiai, galima išeiti į miestą (čia priklauso nuo viešbučio dislokacjos) ar šiaip pavakaroti bare...
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 08 16, 22:24)
Tai kokiam lapkricio-gruodzio menesiais,kada ten temsta? 4-5?????? Ka veikti? Idomiai cia.

Kokio oro tiketis lapkricio pradzioje?

Spalio galas, lapkričio pradžia tai mano mėgstamiausias laikas Egipte. Pirmoje dienos pusėje pakankamai karšta kad pležintis, jūroje vanduo jau vėsus bet dar ne labai šaltas 4u.gif Esu šilumos mėgėja, Baltijos jūra man per šalta ax.gif Antroje dienos pusėje jau nėra deginančio karščio, todėl iki vakarienės puikus oras pasivaikščioti po gražias vietas fotosesijoms kol dar šviesu 4u.gif Bet jau gali pasitaikyti vakarų kai prireiks plono megztuko jeigu sėdėsit kur bare, vaikštant tikrai yra šilta, ir jau gali pasitaikyti banguota jūra kai nerekomenduos joje maudytis 4u.gif Visi kiti mėnesiai nuo lapkričio galo iki pat gegužės (vasara pas mus nėra Egipto) man asmeniškai per šalta, nors vidurdienio saulė ir karšta bet vanduo ledinis, vakarai nemaloniai šalti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 16, 22:10)
Sveikos, ar Kaledu - Nauju Metu laikas (oro prasme) tinkamas Egipte buti?  ax.gif

Mes esam buve iskart po naujuju, susalau i raga ir grizinejau i LT u 38,5 tempa cool.gif
Diena buvo +19 ir stiprus vejas, vanduo +18 bet kol iki jo daeini iki juros pakilus nuo gulto su vejo apsauga jau susali...
Vakarai isvis labai salti, nzn, man nepatiko ir tokiu laiku tikrai nevaziuciau vel unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 17 rugpjūčio 2011 - 11:29
QUOTE(fuksė @ 2011 08 16, 18:21)
ir dabar 18 val. tamsu? mes buvome rugsejo pab. tai tuomet tokiu laiku buvo tamsu, maniau dabar bent iki 19 val. sviesu.... blink.gif

mes buvom nuo birželio 20. Apie 18 val. tamsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2011 08 17, 13:50)
mes buvom nuo birželio 20. Apie 18 val. tamsu 4u.gif

nu jau tamsu blink.gif maisot ka tai schmoll.gif as buvau liepos 11 - 18 dienomis, ir tikrai saule leistis pradedavo daug veliau
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 08 17, 12:59)
nu jau tamsu  blink.gif maisot ka tai  schmoll.gif  as buvau liepos 11 - 18 dienomis, ir tikrai saule leistis pradedavo daug veliau

kai mes buvom, tai +-17 val jau saulė pradėdavo leistis, o į vakarienę eidavom jau patamsi (+- 18-19 val.). Tegul buna ne 18 o 18,30 biggrin.gif
Į klausymą ką veikti - pamažu nueiti į restoraną vieną kitą, paskui prasidėda pramogos - vaikų disko šou ir veliau suaugusiųjų šou biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 08 17, 12:28)
Mes esam buve iskart po naujuju, susalau i raga ir grizinejau i LT u 38,5 tempa cool.gif
Diena buvo +19 ir stiprus vejas, vanduo +18 bet kol iki jo daeini iki juros pakilus nuo gulto su vejo apsauga jau susali...
Vakarai isvis labai salti, nzn, man nepatiko ir tokiu laiku tikrai nevaziuciau vel unsure.gif

Mes buvom šiemet Šarme sausio vidury, buvo pakankamai karšta - dieną apie 25 laipsnius, vanduo 20-21. Visas dienas deginomės ir maudėmės. Tik keletą dienų putė stipresnis vėjas. Vakare reikėjo ilgų rankovių, bet apie sušalimą nebuvo nei kalbos. Kiekvienais metais važiuojam žiemą, bet 19 laipsnių dieną dar neteko Egipte sutikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 08 17, 11:28)
man nepatiko ir tokiu laiku tikrai nevaziuciau vel unsure.gif

QUOTE(jola333 @ 2011 08 17, 15:12)
Kiekvienais metais važiuojam žiemą...

aciu abiems 4u.gif sumaistis galvoje, nes jau pradedu manyti, kad protingiau i Kanarus skristi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 17 rugpjūčio 2011 - 16:55
QUOTE(jola333 @ 2011 08 17, 16:12)
Mes buvom šiemet Šarme sausio vidury, buvo pakankamai karšta - dieną apie 25 laipsnius, vanduo 20-21. Visas dienas deginomės ir maudėmės. Tik keletą dienų putė stipresnis vėjas. Vakare reikėjo ilgų rankovių, bet apie sušalimą nebuvo nei kalbos. Kiekvienais metais važiuojam žiemą, bet 19 laipsnių dieną dar neteko Egipte sutikti g.gif

Tai linkiu kad ir nesutiktumet, nes musu visom dienom (9 dienas buvom buvo 18-20 laipsniu, dazniausiai 19)
Mes buvom Hurgadoj, Makadi kurorte.
Ilgu rankoviu vakare visiskai nepakako, man labai norejosi siltos striukes, jos neturejau tai dejau ka turejau kelias sluoksniais cool.gif
Mano tevukas daznai vaziuja vasari, sake silciau buna, na bet mums buvo kaip buvo, as daugiau nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 17 rugpjūčio 2011 - 21:48
Tezture žiemos kelionių išpardavimas, ar apsimoka pirkti ar dar palaukti?

Kokios maždaug kainos ekskursijų?
Ką vertėtų pamatyti Egipte, be piramidžių?smile.gif

Ir ar planavotės kas nors kelionę i Egiptą patys?

smile.gif
Atsakyti
O man stai tokis klausimas atejo, o kokio stiprumo krema nuo saules vezates? Mes pirma karta turejome 50+, tai ir grizome tokie kaip isvaziavome, na vos parudave. biggrin.gif
Koki rinktis dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 18, 13:29)
O man stai tokis klausimas atejo, o kokio stiprumo krema nuo saules vezates? Mes pirma karta turejome 50+, tai ir grizome tokie kaip isvaziavome, na vos parudave.  biggrin.gif
Koki rinktis dabar?  g.gif

aš paprastai iki 20, užtenka.
Atsakyti