QUOTE(fuksė @ 2011 08 12, 20:38)
o kuri rinktis?
ar girdejote kokiu atsiliepimu?
atsiliepimais nesidomėjau. bet visi veržiasi į meksikiečių. gal dėl to mums ten vietos jau nebeliko. jei gerai pamenu, į azijiečių buvo laisvų vietų. bet mes ten nenorėjom.
reziume, nesigailiu kad nepatekau. teko praeiti pro šalį, kažkaip nesužavėjo iš šono. man daug labiau patiko vakarieniauti prie scenos lauke, kur veiksmas vykdavo vakarais
išėjus iš viešbučio į gatvę ir pasukus į kairę pusę, už kokio puskilometrio yra parduotuvės. tai iškart patariu eiti tik ten, kur yra mini supermarketas. venkit vietinių parduotuvėlių. mums vienas idiotas sugadino visą dieną, tai yra mano vyrui. įsiviliojo į parduotuvę, tipo super kvepalų parduotuvėlė. tada uždaro duris, kad kiti klientai neateitų ir pradeda pudrinti smegenis. pasiūlė arbatos, neatsisakėm. reziumė, vyras vos spėjo grįžti į viešbučio kambarį, paleido vidurius jam.. kitą visą dieną prasikankino kambaryj.. lakstė į wc. gerai, kad aš tik porą gurkšnių gėriau.. anas iki pat dugno
tai visą dieną praleidau viena prie baseino su knyga
geriausiai tai Hurgadoj bandė mus apmaut. irgi kvepalų parduotuvėlėj. įsiviliojo, užsidarė duris. buteliukas 45 doleriai. sakėm, mums per brangu. norėjom išeiti, neišleidžia
mes siūlom 15 dolerių, ne daugiau. anas sapalioja, kad nėra tokių kainų, nebent vogtos prekės, imkit už 30. movėm mes per duris. kai gale gatvės apsisukom, teko vėl pro tą pačią parduotuvėlę praeit. tai pardavėjas šaukė, imkit už 15