Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 08 12, 09:57)
nepykite, bet kiek paranojiskas poziuris ( reklaminis triukas ir pan.)
kiek teko vazineti su vietiniais, tai ne patys maloniausi ispudziai... ypac taksi, tad nerizikuosiu ir geriau sumokesiu 30$ daugiau bet ramiau jausiuos...  juk ne tokius pinigus mokame uz kelialapius... doh.gif

Nezinau kodel mane pacitavote, bet as su jumis sutinku, geriau ir as permokesiu ir ramiau vaziuosiu biggrin.gif jei jau radau kelionei pinigu, tai rasiu ir ekskursijoms brangesnems kelis dolerius daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2011 08 12, 10:22)
Nezinau kodel mane pacitavote, bet as su jumis sutinku, geriau ir as permokesiu ir ramiau vaziuosiu biggrin.gif jei jau radau kelionei pinigu, tai rasiu ir ekskursijoms brangesnems kelis dolerius daugiau smile.gif

oj sorry, nesigavo pratesti jusu laisko kuri Jus citavot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 08 12, 08:29)
buvom mamlouke prieš mėnesį. jeigu kas domina daugiau, klauskit per až  4u.gif

Aciu 4u.gif
bet jau issirinkom kita viesbuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 08 12, 09:29)
buvom mamlouke prieš mėnesį. jeigu kas domina daugiau, klauskit per až  4u.gif

o a lia carte mokami?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 12, 15:39)
o a lia carte mokami?

ne, nemokami. tik reikia pačią pirmą dieną kai atvyksti, užsirezervuoti vietas, priešingu atveju nebepateksi. mes atvykom pirmadienį, ketvirtadienį prisiminėm, bet jau kompiuteris išmetė užrašą, kad nėra vietų iki mūsų išskridimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 08 12, 16:09)
ne, nemokami. tik reikia pačią pirmą dieną kai atvyksti, užsirezervuoti vietas, priešingu atveju nebepateksi. mes atvykom pirmadienį, ketvirtadienį prisiminėm, bet jau kompiuteris išmetė užrašą, kad nėra vietų iki mūsų išskridimo.  4u.gif

o kuri rinktis? blush2.gif ar girdejote kokiu atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 12, 20:38)
o kuri rinktis?  blush2.gif ar girdejote kokiu atsiliepimu? 4u.gif

atsiliepimais nesidomėjau. bet visi veržiasi į meksikiečių. gal dėl to mums ten vietos jau nebeliko. jei gerai pamenu, į azijiečių buvo laisvų vietų. bet mes ten nenorėjom.
reziume, nesigailiu kad nepatekau. teko praeiti pro šalį, kažkaip nesužavėjo iš šono. man daug labiau patiko vakarieniauti prie scenos lauke, kur veiksmas vykdavo vakarais wub.gif

išėjus iš viešbučio į gatvę ir pasukus į kairę pusę, už kokio puskilometrio yra parduotuvės. tai iškart patariu eiti tik ten, kur yra mini supermarketas. venkit vietinių parduotuvėlių. mums vienas idiotas sugadino visą dieną, tai yra mano vyrui. įsiviliojo į parduotuvę, tipo super kvepalų parduotuvėlė. tada uždaro duris, kad kiti klientai neateitų ir pradeda pudrinti smegenis. pasiūlė arbatos, neatsisakėm. reziumė, vyras vos spėjo grįžti į viešbučio kambarį, paleido vidurius jam.. kitą visą dieną prasikankino kambaryj.. lakstė į wc. gerai, kad aš tik porą gurkšnių gėriau.. anas iki pat dugno doh.gif tai visą dieną praleidau viena prie baseino su knyga blush2.gif

geriausiai tai Hurgadoj bandė mus apmaut. irgi kvepalų parduotuvėlėj. įsiviliojo, užsidarė duris. buteliukas 45 doleriai. sakėm, mums per brangu. norėjom išeiti, neišleidžia lotuliukas.gif mes siūlom 15 dolerių, ne daugiau. anas sapalioja, kad nėra tokių kainų, nebent vogtos prekės, imkit už 30. movėm mes per duris. kai gale gatvės apsisukom, teko vėl pro tą pačią parduotuvėlę praeit. tai pardavėjas šaukė, imkit už 15 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 12 rugpjūčio 2011 - 21:13
QUOTE(Gomerta @ 2011 08 12, 03:48)
Panašu į gidės reklaminį triuką, kad atbaidyti turistus pirkti ekskursijas gatvėje irnesakyk.gif. Dar norėčiau priminti, kad per paskutinius garsiai nuskambėjusius autoįvykius, į avarijas pateko būtent agentūrų vairuotojai. Mano nuomone, visų jų- tiek eilinių, tiek specialiai turistus vežiojančių, vairavimas yra nelabai koks g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 08 12, 22:07)
atsiliepimais nesidomėjau. bet visi veržiasi į meksikiečių. gal dėl to mums ten vietos jau nebeliko. jei gerai pamenu, į azijiečių buvo laisvų vietų. bet mes ten nenorėjom.
reziume, nesigailiu kad nepatekau. teko praeiti pro šalį, kažkaip nesužavėjo iš šono. man daug labiau patiko vakarieniauti prie scenos lauke, kur veiksmas vykdavo vakarais  wub.gif

išėjus iš viešbučio į gatvę ir pasukus į kairę pusę, už kokio puskilometrio yra parduotuvės. tai iškart patariu eiti  tik ten, kur yra mini supermarketas. venkit vietinių parduotuvėlių. mums vienas idiotas sugadino visą dieną, tai yra mano vyrui. įsiviliojo  į parduotuvę, tipo super kvepalų parduotuvėlė. tada uždaro duris, kad kiti klientai neateitų ir pradeda pudrinti smegenis. pasiūlė arbatos, neatsisakėm. reziumė, vyras vos spėjo grįžti į viešbučio kambarį, paleido vidurius jam.. kitą visą dieną prasikankino kambaryj.. lakstė į wc.  gerai, kad aš tik porą gurkšnių gėriau.. anas iki pat dugno  doh.gif tai visą dieną praleidau viena prie baseino su knyga  blush2.gif

geriausiai tai Hurgadoj bandė mus apmaut. irgi kvepalų parduotuvėlėj. įsiviliojo, užsidarė duris. buteliukas 45 doleriai. sakėm, mums per brangu. norėjom išeiti, neišleidžia  lotuliukas.gif mes siūlom 15 dolerių, ne daugiau. anas sapalioja, kad nėra tokių kainų, nebent vogtos prekės, imkit už 30. movėm mes per duris. kai gale gatvės apsisukom, teko vėl pro tą pačią parduotuvėlę praeit. tai pardavėjas šaukė, imkit už 15  doh.gif  lotuliukas.gif

aciu, labai naudinga info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2011 08 09, 23:02)
Na ka as si irgi buvau pasirinkus bet visi perkalbejo i kita smile.gif

Gaila ax.gif

QUOTE(Gomerta @ 2011 08 10, 06:44)
Mes vykstam ten pat lapkricio 5 vacation4.gif

Kaip smagu thumbup.gif mes lapkricio 3d busime ALF LEILA WA LEILA, gal pries isvykstant apsikeisime telf nr biggrin.gif
Jus vieni keliaujate ar su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2011 08 13, 10:20)

Kaip smagu  thumbup.gif  mes lapkricio 3d busime ALF LEILA WA LEILA, gal pries isvykstant apsikeisime telf nr  biggrin.gif
Jus vieni keliaujate ar su vaikais?

Sveikos, atradau laiko daugiau pasiknisineti po viesbuciu atsiliepimus ir dabar pradedu gailetis biggrin.gif Kazkaip praleidau si viesbuti ir tik siandien sugalvojau pasizvalgyti doh.gif Nu ir nooooriu ten, dzin ta jura,kad toliau doh.gif Bet ir Jungl aqua traukia ir nusiziuretas Beach resort doh.gif Nukvaksiu besirinkdama. Nebezinau ko noret doh.gif Bet va garantuota,kad lapkricio pradzioje ir lietuviu Alfa Leila..... bus thumbup.gifO jus su vaikais skrendat ax.gif Kokio amziaus?
O kazin kiek kainuoja iejimas i Jungl aqua parka? Mastau imti ALF LEILA WA LEILA, o Aqua siaip kada nuvarytii g.gif Taip ir cia,ir cia pabuvosim biggrin.gif
O gal apsiraminti ir i Beach resort varyti, vis gi jura bus cia pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2011 08 11, 21:41)
drinks_cheers.gif Gide pasakojo, kaip tie paprasti vairuotojai gauna teises doh.gif kosmaras doh.gif
O va tie, kurie vezioja turistus, vargsta ilgai doh.gif Eina net pas psichologus, teorijos ir praktikos mokinasi belekiek ir t.t. Gave teises gauna is pradziu pavezioti koki valdininkeli ir tik tik tada gali sestis uz vairo, kur vezami turistai biggrin.gif

Idomu kas čia per gidė, leidžianti sau tokias nesamones skleisti g.gif Kiek susidūriau su "gidėmis", dauguma jų tik vištos sugebančios surinkti turistus nuvežimui iš taško A į tašką B. Ko paklausi to negausi iš jų, arba veptels kokia nesamonę tai nors griūk vietoj cool.gif Jos ten negyvena ir todėl daugumas nieko nesidomi cool.gif Vienetai kurios tikrai domisi plačiau nei priklauso pagal darbą 4u.gif
Atsakyti