Taja,o as jau tikejausi simto pasisakymu,kokie mes durni mes lapkricio 5 norim.o jus kada? su visais vaikiais? Gal kartu bandom
QUOTE(Dovis @ 2011 08 10, 17:44)
Taja,o as jau tikejausi simto pasisakymu,kokie mes durni mes lapkricio 5 norim.o jus kada? su visais vaikiais? Gal kartu bandom
mes jau nusipirkę kelionę važiuosim spalio pradžioj visa šeimyna
QUOTE(Dovis @ 2011 08 10, 14:08)
As jau susimaisiau su tais Albatrosais tai kuri is ju geriausiai rinktis?
Kai suprantu tas kur su kalneliais Beach Albatros Garden , ne prie juros ir juo gali naudotis sio tinklo kt viesbuciu gyventojai?
O sitas jau prie juros? BEACH ALBATROS RESORT HURGHADA
Bet zemelapyje ji rodo toliau nuo juros
Udriau apsireisk
Kai suprantu tas kur su kalneliais Beach Albatros Garden , ne prie juros ir juo gali naudotis sio tinklo kt viesbuciu gyventojai?
O sitas jau prie juros? BEACH ALBATROS RESORT HURGHADA
Bet zemelapyje ji rodo toliau nuo juros
Udriau apsireisk
Dovis, kiek pamenu prie jūros yra Albatros Palace ir Beach Albatros. Į Albatros Palace kažkodėl pas mus negalima pirkt 2+2, o į Beach Albatros galima. Pastarajam buvom prieš 3 metus. Kiek žinau dabar jame atnaujinti kalneliai, pastatyta vaikų vandens aikštelė čia yra naujų nuotraukų .... Kažkodėl visai ne tas viešbutis gaunas, nžn. Gal čia matysis normaliai http://www.tripadvis...i.html#32635699
Taip, tai tas viešbutis.
Ups, neteisingai parašiau, seni kalneliai kaip buvo taip ir yra, tiesiog pastatyta nauja aikštelė vaikams
Jurina, aciu uz info. Si karta neturiu laiko knistis po atsiliepimus, tai tik si ta apgraibom pasiskaitineju.
Ka rinktis: Jungl, aqua( vaikai jau nusisvaige) ar beach resort?
Ka rinktis: Jungl, aqua( vaikai jau nusisvaige) ar beach resort?
Jums spresti ka rinktis, bet as visad renkuos viesbuti ant juros kranto. Tuo labiau Jusu du vaikuciai mazi, kam Jums reik to autobuso o eit pesciom su vaikais sunku ( o kur dar amzini pamirsimai kabary to ar ano), bet tai tik mano subjektyvi nuomone.
Papildyta:
Pagal atsiliepimus visi Albatros tinklo viesbuciai geri, tai kad ka bepasirinksit, bus gerai
Papildyta:
Pagal atsiliepimus visi Albatros tinklo viesbuciai geri, tai kad ka bepasirinksit, bus gerai
Jurina, as taip ir mastau, bet didzke zizia. Tai norejau,kad kas paprotintu is sono. Man kartais uzeina silpnumas del savo vaiku
QUOTE(Dovis @ 2011 08 10, 18:53)
Taja,kur?busiu praleidus.
sol y mar club makadi ten, beje, yra visas vandens parkas
QUOTE(Jurina @ 2011 08 10, 19:48)
Dovis, kiek pamenu prie jūros yra Albatros Palace ir Beach Albatros. Į Albatros Palace kažkodėl pas mus negalima pirkt 2+2, o į Beach Albatros galima. Pastarajam buvom prieš 3 metus. Kiek žinau dabar jame atnaujinti kalneliai, pastatyta vaikų vandens aikštelė čia yra naujų nuotraukų .... Kažkodėl visai ne tas viešbutis gaunas, nžn. Gal čia matysis normaliai http://www.tripadvis...i.html#32635699
Taip, tai tas viešbutis.
Taip, tai tas viešbutis.
Beach Albatros resort hurgada yra ant juros kranto. tas matos puikiai is nuotrauku ir is bet kurio saltinio zemelapio, tik Tezai sugrybavo ir isupainiojo zemelapi
QUOTE(pukepuke @ 2011 08 10, 21:44)
Beach Albatros resort hurgada yra ant juros kranto. tas matos puikiai is nuotrauku ir is bet kurio saltinio zemelapio, tik Tezai sugrybavo ir isupainiojo zemelapi
Uztai ir nesupratau kaip cia kas. Bet kt psl daug daugiau foto,kad ir tos vaikisko ciuozynes. Man su vaikais, tai tas labai aktualu, o popieriniam variante to nebutu ir man jis butu atkrites
Gavau pasiulyma lukterti kainu is Rygos, kazin galima tiketis bent jau nebrangiau nei is LT?
QUOTE(Dovis @ 2011 08 10, 11:49)
O kokie orai lapkriti? Labai skiriasi orai menesio pradzioje ir gale?
Papildyta:
Beda,kad mano 11metei ner ka veikti be kalneliu net i lietuviska pajuri nenori, nebent po basanafke pasivaiksciot gulet, tai jau neeeee.
Uzrodykit koki padoru varianta prie juros ir su kalneliais?
Papildyta:
O sulankscius sketuka irgi be sansu?
Papildyta:
Beda,kad mano 11metei ner ka veikti be kalneliu net i lietuviska pajuri nenori, nebent po basanafke pasivaiksciot gulet, tai jau neeeee.
Uzrodykit koki padoru varianta prie juros ir su kalneliais?
Papildyta:
O sulankscius sketuka irgi be sansu?
Jau maciau, kad atsake SM, kad tiplsite, o as abejoju, budavo, kad i pirma auta netilpdavome, na tai buvo 2009m., gal dabar viskas pasikeite.