Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(rasyte_ @ 2011 07 29, 15:45)
Ateinu pasidziaugti, kad 12.01 vel vykstam i egipta yahoo.gif Jau dabar pradedu laukti ziemos hihihi.gif
Pernai buvom miesto centre esanciam v/b, siemet jau rinkaus uz miesto. Nugalejo Albatros aqua blue resort thumbup.gif
Gal dar yra kas vysktanciu ta data bigsmile.gif Noretusi kompanijos, nes is savu ratu niekas nevyksta doh.gif

Ir aš džiaugiuosi, į tą patį viešbutį važiuosim thumbup.gif tik mes pavasarį-kovo 24 d verysad.gif Gruodžio 1 d jau visai čia pat, o kur dar kovo mėn verysad.gif
Bet guodžiu save tuo, kad rugpjūčio 10 d. važiuosiu į Kroatiją, tai šių metų atostogų kelionė dar prieš akis, o jau turiu ir kitų metų kelionę lotuliukas.gif Žiūrėsiu kaip bus su kainom pavasariop, tada žinosiu ar tikrai reikia labai džiaugtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 29 liepos 2011 - 20:37
Gruodzio 3 d. skrendam i Hurgada i Sea Gull viesbuti gal kas buvo?gal kas irgi sita viesbuti pasirinko?
Atsakyti
[quote=kipass,2011 08 02, 00:11]
Gruodzio 3 d. skrendam i Hurgada i Sea Gull viesbuti gal kas buvo?gal kas irgi sita viesbuti pasirinko?

Pernai norėjau pasinaudoti paskut.min. į ši viešbutį, bet agentė atkalbėjo, nors iš aprašymų ir mano draugų atsiliepimų atrodė pakankamai geras, bet ji sakė, kad tikrai neverta, kad mums nepatiks unsure.gif , taip kad nežinia...
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2011 08 02, 00:11)
Gruodzio 3 d. skrendam i Hurgada i Sea Gull viesbuti gal kas buvo?gal kas irgi sita  viesbuti pasirinko?

Pernai metais buvom siam v/b smile.gif Na kaip pirma karta lankantis egipte, tai gal ir nieko buvo, bet sugrizti ten jau nebenorejom. Maistas normalus, kambariai irgi nieko biggrin.gif Patiko, kad buvo miesto centre, tai pirmam susipazinimui su egiptu buvo super, vakarais iseidavom pasivaikscioti. Bet siemet jau centro nebenorejom, todel rinkomes uz miesto v/b.
Atsakyti
Geguzes menesi buvau Le Pacha viesbutyje ,o pries tai Minamark ir Waves resort viesbuciuose tai kazkaip nesinori uz miesto.Pirma kart kai buvom Egipte tai buvom viesbutyje uz miesto Reemyvera.Kazkaip nesinori su tais taksi vazineti i miesta
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2011 08 02, 12:20)
Geguzes menesi buvau Le Pacha viesbutyje ,o pries tai Minamark ir Waves resort viesbuciuose tai kazkaip nesinori uz miesto.Pirma kart kai buvom Egipte tai buvom viesbutyje uz miesto Reemyvera.Kazkaip nesinori su tais taksi vazineti i miesta

Tai, kad as jau kaip ir nebematau tikslo vaziuot i ta miesta biggrin.gif Pirma karta viska issniukstinejom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 07 24, 13:22)
Ateinu pasiskųsti: sugalvojau su mažium kruizą plaukti, pažiūriu programą - ogi Kairo nebėra blink.gif Ir dar kaina padidinta. Matyt stosiu į Jūsų gretas ir eisiu ieškoti viešbučio. Kažkaip nerandu, kad be novaturo kas nors dar organizuotų kruizus. cool.gif

paskelbė kruizą Nilu ir In Lt rugsėjo pabaigai. Gal bus ir kitom datom. Yra ir Kairas.
Atsakyti
QUOTE(Beduinas @ 2011 08 02, 12:34)
paskelbė kruizą Nilu ir In Lt rugsėjo pabaigai. Gal bus ir kitom datom. Yra ir Kairas.

g.gif ten visai gal geras. nėra tipo jokių mokesčių, įskaičiuotos išlaidos. aš aišku jau kitu kruizu gyvenu tongue.gif mažesniu aišku, tik po Baltija - ir beje pas juos pirkau jį už 389 lt.
Ką jūs iš vis apie šį organizatorių žinot? nelabai jis man girdėtas, bet kad kaina gera - tai ir važiuoju. Draugė su jais į Baltarusiją važiavo - tai sakė super.
Atsakyti
[quote=guruguru,2011 07 06, 10:52]
Mes vykstam liepos 25 dieną. Grįžti turim rugpjūčio 1 dieną. Viešbutis Iberotel Aquamarine Resort Hurgadoje.

Mes vykstam i šį viešbutį rugpjūčio 8 dieną, būtų labai idomu sužinoti, kas Jums jame patiko, ka reikėtų žinoti, ar ne per karšta buvo?
Atsakyti
Gal kas gali plačiau papasakoti apie tą Rojaus salą ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2011 08 03, 09:28)
Gal kas gali plačiau papasakoti apie tą Rojaus salą ? 4u.gif

Smelio sala su keliom palmem, aplink koralinis rifas, buriuojasi laiveliai ir turistai plaukioja pavirsiuje su akvalangais ir apziurineja.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 08 03, 10:36)
Smelio sala su keliom palmem, aplink koralinis rifas, buriuojasi laiveliai ir turistai plaukioja pavirsiuje su akvalangais ir apziurineja.

tik ne su akvalangais smile.gif o su kaukem i vamzdeliais smile.gif
Atsakyti