Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Udrius @ 2011 07 24, 19:51)
taipm, bet reikia žinoti tai, kad kruizai vyksta ne kiekvieną dieną, glai būti kad pataikysi taip, kad kruizai bus prasidėję..

bent jau tezture kiekviena treciadieni buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 07 24, 23:04)
bent jau tezture kiekviena treciadieni buna smile.gif

Buvo , ne būna smile.gif neaišku kaip šiemet.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 07 24, 13:44)
Žinau, kad galima vietoj, bet mano vaikas angliškai nesupranta, o vien dėl varyčiau unsure.gif

rasiau jau ne kart, pirkau kruiza su Abu Simbeliu, mokejau 270 uz vienviete kajute, pirkau gatvej smile.gif tikrai nebijokit, vaziuokit ir vietoj nusipirksit 4u.gif
Papildyta:
rusu kalba pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 07 24, 22:51)
rasiau jau ne kart, pirkau kruiza su Abu Simbeliu, mokejau 270 uz vienviete kajute, pirkau gatvej smile.gif tikrai nebijokit, vaziuokit ir vietoj nusipirksit  4u.gif
Papildyta:

tolima kelione rinktis is vietiniu, ne pats geriausias variantas...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 07 24, 18:59)
Nesupratau kam Tau paso galiojimo reikia ?

O Tu pažiūrėk tezų užsakymo formą, ten reikia uždėti varnelę, kad nuo sugrižimo pasas galioja ilgiau kaip šešis mėnesius, neuždėjus varnelės toliau neleidžia bookinti, rašo - neteisingi duomenys cool.gif
Papildyta:
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 07 24, 19:02)
kruiza apsimoka pirkti vietoje, t.y pirkti cia pigesni viesbuti  ir ten uz 320$ jei neklystu toka suma kruiza per tuos pacius tezus.

O ką aš tam pigesniam viešbutyje veiksiu, kai nesikruizinsiu? Eisiu ant išgyvenimo?cool.gif Pasikartosiu, vietinis kruizas man netinka, vaikas angliškai nesupranta. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2011 07 24, 22:51)
rasiau jau ne kart, pirkau kruiza su Abu Simbeliu, mokejau 270 uz vienviete kajute, pirkau gatvej smile.gif tikrai nebijokit, vaziuokit ir vietoj nusipirksit  4u.gif
Papildyta:

Ir rusų suprantam tik kačiu, nikačiu biggrin.gif

Papildyta:
Sprendimas jau padarytas - važiuoju su abiem vaikais ir imsiu kelionę į Kairą - Aleksandriją, kadangi ,,vinis" mažiui yra sfinksas ir piramidės, o vyresnėlis nieko prieš AI pasilervinti bigsmile.gif
Grižtu prie viešbučių, renkuosi iš penkių, būčiau dėkinga už komentarus 4u.gif :
MINAMARK
ALF LEILA WA LEILA
BEACH ALBATROS GARDEN
ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA
ALBATROS AQUA BLUE RESORT
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 07 23, 18:44)
Kaip sitas viesbutis: http://www.kelioniua..._5#hotel_header ?

Gal kas buvote? Nusipirkome UAI, gal zinote kokius gerimus duoda?

Atsakyti
Jau užsakinėju ALBATROS AQUA BLUE RESORT ax.gif
Per agentūras šiandien pagerintos kainos - šešiais šimtais litų pigiau, negu internete rodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2011 07 25, 11:39)

Galiu pakartoti, ką man ką tik sakė profai: viešbutis nevertas daugiau kaip 4 žv., pasiėmus standartinį kambarį, gauni kambarį korpusę, kuris yra kitoje gatvės pusėje, ir daug turistų grįžta nepatenkinti, plius, jeigu norėsite nuvažiuoti į miestą, taksas min 10 USD ir tai po gerų derybų cool.gif
Atsakyti
Grižtu prie viešbučių, renkuosi iš penkių, būčiau dėkinga už komentarus 4u.gif :
MINAMARK
ALF LEILA WA LEILA
BEACH ALBATROS GARDEN
[/quote]

Ir as blaskausi tarp situ lotuliukas.gif
Kodel nugalejo ALBATROS AQUA BLUE RESORT?
Atsakyti
[quote=Renaya,2011 07 25, 12:59]
MINAMARK
ALF LEILA WA LEILA
BEACH ALBATROS GARDEN
[/quote]

Ir as blaskausi tarp situ lotuliukas.gif
Kodel nugalejo ALBATROS AQUA BLUE RESORT?
[/quote]
Apsispręsti padėjo mergaitė, kuri rūpinasi mano atostogomis. Taigi - Minamarkas skylė, tempia max 3 žv., o iš trijų albatrosų jos nuomone geriausias aqua blue, maitinimas jame geriausias. Kodėl ne leila? Kalniukų neturi, kas yra didelis gėris vaikui? Kodėl vienas iš Albatrosį? Todėl, kad visų trijų albatrosų teritorijose galima pramogauti. ax.gif Reiks gi kažkuo užsiimti nuo Kairo ir Aleksandrijos atlikusiomis dienomis biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar: kaip gerai, kad negalėjau užsakyti internetu tezai šiandien duoda 2+1 spalio mėnesiui kainą 5462 Lt, o agentūroms duoda 4850,00 LTL biggrin.gif Va ir sutaupiau 600 lituoklių clap.gif yahoo.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 07 25, 11:28)
Apsispręsti padėjo mergaitė, kuri rūpinasi mano atostogomis. Taigi - Minamarkas skylė, tempia max 3 žv., o iš trijų albatrosų jos nuomone geriausias aqua blue, maitinimas jame geriausias. Kodėl ne leila? Kalniukų neturi, kas yra didelis gėris vaikui? Kodėl vienas iš Albatrosį? Todėl, kad visų trijų albatrosų teritorijose galima pramogauti. ax.gif Reiks gi kažkuo užsiimti nuo Kairo ir Aleksandrijos atlikusiomis dienomis biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar: kaip gerai, kad negalėjau užsakyti internetu tezai šiandien duoda 2+1 spalio mėnesiui kainą 5462 Lt, o agentūroms duoda 4850,00 LTL biggrin.gif Va ir sutaupiau 600 lituoklių clap.gif  yahoo.gif  clap.gif

geriausias pasirinkimas is imestu mirksiukas.gif
O tuos 600 litukus galesi panaudoti ekskursijoms thumbup.gif
Savaitei isvyksit?kelinto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 07 25, 14:09)
geriausias pasirinkimas is imestu mirksiukas.gif
O tuos 600 litukus galesi panaudoti ekskursijoms thumbup.gif
Savaitei isvyksit?kelinto bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif Spalio mėnesį varom, per moksleivių atostogas ax.gif Neužteks ekskursijoms, brangus turas Kairas - Aleksandrija, bet skaityk dėl jo ir varom ax.gif Norėjau kainas ekskursijos pažiūrėt, nu **** - tezai neveža į Aleksandriją unsure.gif Kaži, o novaturas, nes jie turi Kairą - Aleksandriją, man parduotų ekskursiją, jei ne per juos važiuoju? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 25 liepos 2011 - 13:18
Nu va, turiu dar vieną galvasopį - mano albatrose šiuo metu uždarytas restoranas ir poilsiautojai maitinasi greta esančiamekitame albatrose, yra tikimybė, kad spalio mėnesį bus tas pats, tai kaip suprantu du viešbučiai maitinsis viename g.gif Ar nebus eilių kaip senais gerais tarybiniais laikais g.gif galiu pasikeist į kokį leila va leila, bet tada neturėsim trijų teritoijų su kalniukais g.gif Nežinau, neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti