Sveikos. Visai netycia radau sia tema ir negalejau sulaikyti asaru... Nepateisinu visai tos vadinamos mamytes ir galiu pasakyti kodel, na tiksliau savo istorija papasakosiu ir manau visos suprasite,kodel as jos visiskai nepateisinu. kai man buvo 20metu,pasijutau,kad laukiuosi. vaikelis buvo neplanuotas,nes su draugu dar tik puse metu tedraugavom. na bet jai jau dievas dave, tai zmogus te neisima!
Buvom devintam dangui, labai dziaugemes ir kiekviena diena buvom vis laimingesni, vis stipriau prie mazosios prisirisdavom.atrode viskas kaip ir gerai,bet va Atejo laikas pirmam skanui. Daktares reakcija nezadejo nieko gero, o ir vyro akyse pastebejusi asara visiskai pasimeciau. Gyvenu uzsieni,tad nesupratau,ka daktare ten pasakojo, o vyras man to ir neisverte,matyt giliai sirdi tikejo,kad daktare klysta. Priejo daugybe daktaru, visa laika nelabai supratau kas vyksta,nes visi gazdinanciai aikciojo. Galu gale, atejo laikas man viska suzinoti. Mano nestumas buvo labai komplikuotas, vaikelis blogai vystesi,mazai vandenuku, iskarto siule rasyti prasyma,kad galetu padaryti valyma, nes pasake,kad kogero iki galo neisnesiosiu, gimdymo metu galiu mirti as arba mano mazyte, o jei liks gyva bus apsigimusi. Kokie mes butume tevai,jei butume galeje leisti nuzudyti vaikeli,kuris jau spurda,jauciu as ja savo pilveli,nuolat kalbuosi,seku jai pasakas ir jauciu,kad labai stiprus rysys tarp musu yra!!?? Net negalvodama sutikau su visomis pasekmemis,kad tik ja galeciau laikyti ant ranku.. daktarai nuleido rankas ir praktiskai nieko nedare,lauke kas bus. 25 nestumo savaite prasidejo skausmai, isveze mane i ligonine. Prasidejo gimdymas,kurio sustabdyti nejo,nors bande. Gime mergyte, tikra tevelio kopija. Daktarai greitai ja isnese is mano palatos, nesulaukusi kol atnes,ejau ieskoti(visgi mamos sirdis nenori pripazinti,kad kazkas negerai gali buti).... radau ja,visa mazyte lelyte gulejo inkubatoriui, pajungta ant aparatu.. daktare pasake,kad dare viska ka tik galejo,kad ji isgyventu,nes atrode visiskai normalus vaikutis ir palei savo savaites didele,bet... plauciukai nefunkcionavo ir jos gyvybe laike tik aparatas... Paemiau i rankas savo mazyte ir paklause,ar noriu laukti kol ji pati uzges ar nebekankinti mazytes ir isjungti aparata. paprasiau,kad isjungtu aparata ir nebekankintu mazytes,juk ir taip ji tokia ilga kelione turejo kol gime,ir taip labai pavargo.. nei vienai mamai nelinkeciau to patirti ka patyriau as,kai mano mazasis angelelis mire man ant ranku. va ir dabar, rasau ir nelabai matau ekrano, nes asaros bega upeliais,sunku prisiminti viska is naujo, atleiskit jei mintys tapo padrikos... nebijojau jokiu sunkumu(turiu sesute su negalia,zinau kaip sunku buna), is visos sirdies norejau,kad ji gyventu.. kad ir kokia ji butu buvusi, bet man ji butu pati nuostabiausia.. na bet dabar, turiu antra dukryte kuriai 1men2sav. vis pagalvoju,kad jau turiu dvi dukrytes,tik viena danguj, saugo savo mazaja sesyte.. Taigi, jau supratote kodel as nepateisinu tos moters... ir aciu dievui,kad Dievulis paeme jos mazaji angeliuka pas save, nes ta moteris isvis neverta mamos vardo, jei sugebejo atsisakyti savo kudikelio. Dabar tikiu,ji ir pati savimi baisisi,jei dar turi sirdi,(kas labai abejotina)....