Įkraunama...
Įkraunama...

Podžiai iš skirtingų pusių

nematau problemu, kad tevai kviecia is skirtingu seimu krikstatevius, aisku jeigu pries tai yra duodama laiko apsvarstyti ta klausima kvieciamuju seimoje ir ju antros puses yra kvieciamos i krikstynas. Ir aisku tada jau jokiu pasakymu, kad krikstateviai susglaude turi sedeti ar dar panasiai.
Pati visiskai nepriestarauciau, jeigu kas vyra krikstateviu pakviestu, tik labai idomu butu pamatyti kaip tas realiai atrodytu ir ar dziaugtusi po to tevai tokiu krikstateviu pasirinkimu ( nemegsta mb planuoti, nei dovanu ( o ir gimtadienius primirsta), nei staigemu, nei dar kazko, tai ir butu daugiau toksai popierinis krikstatevis).
Atsakyti
Nesuprantu tokios "problemos". Tai - tėvų pasirinkimas. Aš esu tik už krikštatėvius iš abiejų pusių, jei įmanoma, šeimos narius, giminaičius (ne draugus). Pvz., mano vyras turi krikštadukrą (krikštamotė buvo iš kitos pusės, ištekėjusi moteris), mes saviškiui taip pat iš anksto numatėme krikštatėvius - mano seserį ir vyro brolį, nors abu antras puses turi. Jei turėsime antrą atžalą, bus tas pats variantas. Kaip sakoma, brolių, seserų (ar pusbrolių) antros pusės gali būti tik laikinos, o norisi, kad krikštatėvius vaikai turėtų ne tik popieriuose.
Atsakyti