sveikutes
nusprendziau cia parasyti ir paklausti jusu nuomones,stai situacija:
gyvenu su draugu,jo viena giminaite pastojo ir pareiske MB jis bus ju vaiko kriksto tetis,o pode bus is jos vyro puses(ta panele buvo jau seneiai pasakius kad pirmagimis bus jos kriksto vaikas,plius MB ir ji kazkur pries 4metus buvo persami,bet MB nepasidave tam)paklausiau kodel podziai is skiringu pusiu,tai pareikse jog imtu mane su draugu,bet mes nesusituoke tj nenori kad vaikas litu be podes(atsibuskit juk ir susituokus ne visada lieka zmones kartu) ,o ir tai kvaila buvo tai sakyti kai jau buvo ir taip aisku kad bus to vaiko pode..
tai va ka monot apie tai?
QUOTE(Montekrista @ 2011 07 02, 19:37)
aš irgi neimčiau šiaip poros-čia draugauja, čia nebe.
taip pat ir susituokus tai dar nereiskia kad neissiskirs
pavydas cia matyt, kad nelaiko galbut poros seima... bet is tikro, juk tevu reikalas ka imti i kriksto tevus... nera cia del ko pykti....
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 02, 19:41)
taip pat ir susituokus tai dar nereiskia kad neissiskirs
bent jau šansų daugiau. Be to, išsiskyrus pora, paprastai turi vaikų, taigi bendrauja. O jūs? kaip vėjas.
nieko nematau smerktino. Palaikau idėją krikšto tėvus imti vieną iš mamos giminės, kitą - iš tėčio, pabrėžiu - giminės.Man tai atrodo logiškiausias ir teisingiausias sprendimas
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 02, 18:42)
tai va ka monot apie tai?
O aš paklausiu kitaip. O jūs sakykim esate tvirtai įsitikinusi, nupręndusi, tiksliai žinote, kad jei sakykim po krikštynų, kad ir greitu laiku išsiskirtų jūsų ir MB keliai, ar jūs visą likusį (jau ištekėjusi už kito) savo gyvenimą mielai dalyvautumete to vaiko gyvenime- aplankymai, dovanėlės švenčių, gimtadienio kt. progom, pati mielai lauktumete, kad jis jus lankytų ir t.t. Apie tai verta pagalvoti.
Jusu draugo giminaite.Bet pries 4 metus buvo persama su juo .Kazkaip galai nesueina,kaip gali but persami giminaiciai
QUOTE(due drops @ 2011 07 02, 23:26)
Jusu draugo giminaite.Bet pries 4 metus buvo persama su juo .Kazkaip galai nesueina,kaip gali but persami giminaiciai
Ta piršta panelė yra iš vaiko tėvo pusės.
Aš tai nematau reikalo ko čia reikėtų pykti...Juk tėvų reikalas parinkti vaikui krikšto tėvus.Aš irgi nekviečiau tuometinės brolio panelės krikštyt mano vaiko.Juk ji man svetimas žmogu,kaip ir Jūs tam vaikiukui.
QUOTE(TSB @ 2011 07 03, 02:33)
Ta piršta panelė yra iš vaiko tėvo pusės.
Aš tai nematau reikalo ko čia reikėtų pykti...Juk tėvų reikalas parinkti vaikui krikšto tėvus.Aš irgi nekviečiau tuometinės brolio panelės krikštyt mano vaiko.Juk ji man svetimas žmogu,kaip ir Jūs tam vaikiukui.
Savo vaikams kvieciau kriksto tevais buti gimines is mano ir vyro puses. Nors jie turejo poras, tai yra buvo vede, bet nepriestaravo, kad vienas is ju krikstys vaika. Beje i krikstynas kvieciau ir antras puses. Idomu ar temos autore kvieciama i krykstinas? Jei taip, tai nematau problemos.