QUOTE(Soy @ 2011 07 20, 15:50)
Ne tai jei jums patinka ismesti po 13-14Lt (jei kokie batai, tuomet dar daugiau), del pacius asos zioplumo tai prasom. As tai nenoriu.
Tuolab, kad klysta jie tikrai neretai, tuo galima isitinkint perskaicius temas.
Kaip jau ir rasiau su cekiais, is to jokios naudos, nes praktiskai visa suma ir sumokama uz isgryninima. Taip, jokiu pinigeliu jie negrazina uz pasto islaidas.
Noresiu. Ir noriu. Internetines parduotuves turi teikti kokybiskas paslaugas, antraip neverta ju ir zadeti. Man isties truputi juokingas toks poziuris. Jei internetu perku tai ir rubelio kokybe neturi blizgeti, ir uz siuntima lai negrazina ir tt
Pirkdamas internetu, rizikuoji nes nesimatuoji rubo ir nezinai simtu proc. ar jis tiks. Jokios kitos rizikos e-parduotuvej buti neturi. Kaip pvz pinigu neatgavimas uz grazinta netikusi daikta ar pasto islaidu padengimas nes jie atsiuncia visiskai ka kita nei buvo uzsakyta.
Pagaliau, valio, po simtojo emailo parase, kad pinigai pagaliau pervesti i mano saskaita ir tureciau matyti juos po 5-10 dienu.
nesakiau, kad kokybė neturi tenkinti, kitaip kam pirkti?
o klaidų darome visi
be to, yra žmonių su įvairiu požiūriu, visokių ir reikia
tiesiog pagalvojau, jeigu visi būtų tokie pretenzingi dėl 10Lt, kaip tamsta, tai ASOS užsidarytų labai greitai
todėl, džiaukimės, kad yra visokių
man mano laikas ir nervai brangesni
man pirkimas internetu yra fun, yra problemos, kurias verta spręsti, yra tokios, dėl kurių nebelieka to fun, paskui dar piktintis, žinutes rašinėti ir nervuotis
darbintis emailų rašinėtojų dėl kapeikų tikrai nematau reikalo