Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(miss.elle @ 2011 07 20, 01:09)
siaubas biggrin.gif  doh.gif

Papildyta:

o nera problemu su isgryninimu? betkuris bankas priimtu?  unsure.gif

Bet kuris bankas, bet geriau gryninti tame banke,kuriame turit atsidarius saskaita, priesingu atveju reikes ja tame banke atsidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 07 20, 10:26)

šiaip jeigu tektų siųsti atgal, dėl jų klaidos, jaučiu nesukčiau sau galvos dėl tų siuntimo išlaidų

man patinka, kad už prekį pinigėlius grąžina ir to pakanka  4u.gif

prekinantis internetinėje parduotuvėje, visada prisiimu tam tikrą riziką  4u.gif

nenorėkime, kad būtų ir pigiau, ir siuntimas nemokamai, ir idealiai rūbeliai tiktų ir viską grąžintų, asos ir taip daug daro, duodami nemokamą siuntimą iki mūsų  4u.gif

pirkdamas internetu visada tenka prisiimti riziką, nori, kad idealiai viskas iš karto tiktų, eini į parduotuvę ir moki brangiau  4u.gif

Ne tai jei jums patinka ismesti po 13-14Lt (jei kokie batai, tuomet dar daugiau), del pacius asos zioplumo tai prasom. As tai nenoriu.
Tuolab, kad klysta jie tikrai neretai, tuo galima isitinkint perskaicius temas.

Kaip jau ir rasiau su cekiais, is to jokios naudos, nes praktiskai visa suma ir sumokama uz isgryninima. Taip, jokiu pinigeliu jie negrazina uz pasto islaidas.

Noresiu. Ir noriu. Internetines parduotuves turi teikti kokybiskas paslaugas, antraip neverta ju ir zadeti. Man isties truputi juokingas toks poziuris. Jei internetu perku tai ir rubelio kokybe neturi blizgeti, ir uz siuntima lai negrazina ir tt biggrin.gif

Pirkdamas internetu, rizikuoji nes nesimatuoji rubo ir nezinai simtu proc. ar jis tiks. Jokios kitos rizikos e-parduotuvej buti neturi. Kaip pvz pinigu neatgavimas uz grazinta netikusi daikta ar pasto islaidu padengimas nes jie atsiuncia visiskai ka kita nei buvo uzsakyta.

Pagaliau, valio, po simtojo emailo parase, kad pinigai pagaliau pervesti i mano saskaita ir tureciau matyti juos po 5-10 dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 20 liepos 2011 - 13:51
QUOTE(Soy @ 2011 07 20, 14:50)
Pagaliau, valio, po simtojo emailo parase, kad pinigai pagaliau pervesti i mano saskaita ir tureciau matyti juos po 5-10 dienu.

Po tokiu istoriju bijociau ir dziaugtis, kol nepamatysiu ikritusiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 20, 14:50)

Aš po tokio jų laiško pinigų sulaukiau tik po dviejų mėnesių biggrin.gif Gal jums pasiseks ir tikrai padarė pavedimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 20, 14:09)
Po tokiu istoriju bijociau ir dziaugtis, kol nepamatysiu ikritusiu. rolleyes.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 20, 14:11)
Aš po tokio jų laiško pinigų sulaukiau tik po dviejų mėnesių  biggrin.gif Gal jums pasiseks ir tikrai padarė pavedimą  4u.gif

Eikit sau, o as jau galvojau ramu biggrin.gif Nu galgi jau kaip nors...net parase, diena kada pervede tipo - 07.19, ty vakar
Ziuresim....
Atsakyti
Jei parase, kad pervede tai gausit tuos pinigus. Ner cia ko bijot.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 20, 13:50)

Man irgi pagaliau atrase. Ir dabar jau kalba ne apie ceki, o apie pinigu pervedima. Sutikslinau korteles duomenis, na ziuresim kaip ten bus su tuo peredimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 20, 15:50)
Ne tai jei jums patinka ismesti po 13-14Lt (jei kokie batai, tuomet dar daugiau), del pacius asos zioplumo tai prasom. As tai nenoriu.
Tuolab, kad klysta jie tikrai neretai, tuo galima isitinkint perskaicius temas.

Kaip jau ir rasiau su cekiais, is to jokios naudos, nes praktiskai visa suma ir sumokama uz isgryninima. Taip, jokiu pinigeliu jie negrazina uz pasto islaidas.

Noresiu. Ir noriu. Internetines parduotuves turi teikti kokybiskas paslaugas, antraip neverta ju ir zadeti. Man isties truputi juokingas toks poziuris. Jei internetu perku tai ir rubelio kokybe neturi blizgeti, ir uz siuntima lai negrazina ir tt biggrin.gif

Pirkdamas internetu, rizikuoji nes nesimatuoji rubo ir nezinai simtu proc. ar jis tiks. Jokios kitos rizikos e-parduotuvej buti neturi. Kaip pvz pinigu neatgavimas uz grazinta netikusi daikta ar pasto islaidu padengimas nes jie atsiuncia visiskai ka kita nei buvo uzsakyta.

nesakiau, kad kokybė neturi tenkinti, kitaip kam pirkti? 4u.gif o klaidų darome visi 4u.gif be to, yra žmonių su įvairiu požiūriu, visokių ir reikia 4u.gif tiesiog pagalvojau, jeigu visi būtų tokie pretenzingi dėl 10Lt, kaip tamsta, tai ASOS užsidarytų labai greitai lotuliukas.gif todėl, džiaukimės, kad yra visokių biggrin.gif 4u.gif man mano laikas ir nervai brangesni biggrin.gif
man pirkimas internetu yra fun, yra problemos, kurias verta spręsti, yra tokios, dėl kurių nebelieka to fun, paskui dar piktintis, žinutes rašinėti ir nervuotis biggrin.gif darbintis emailų rašinėtojų dėl kapeikų tikrai nematau reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 21 liepos 2011 - 07:19
QUOTE(Euforija @ 2011 07 21, 07:14)
o klaidų darome visi  4u.gif be to, yra žmonių su įvairiu požiūriu, visokių ir reikia  4u.gif

tiesiog pagalvojau, jeigu visi būtų tokie pretenzingi dėl 10Lt, kaip tamsta, tai ASOS užsidarytų labai greitai  lotuliukas.gif todėl, džiaukimės, kad yra visokių  biggrin.gif  4u.gif man mano laikas ir nervai brangesni  biggrin.gif

man pirkimas internetu yra fun, yra problemos, kurias verta spręsti, yra tokios, dėl kurių nebelieka to fun, paskui dar piktintis, žinutes rašinėti ir nervuotis  biggrin.gif 

As jums dar karta rasau - klaidu asos daro daug, tema permeskit.
Kokiu poziuriu atsiprasau? Savo pinigus atgaut? biggrin.gif Na jo toks keistas bruozas ane?

As pretenzinga ne del 10Lt (kur tokia suma radote g.gif ) O del 14Lt grazinimo uz pasto islaidas + plius ~100LT uz grazinta jiems suknele. Taigi ~114Lt, o ne 10.

Man pirkimas fun, kai man kokybiskai suteikiamos paslaugos. Nu jus pati suprantat ka rasot? Anot jusu as tureciau numot ranka, nes pirkimas internetu yra juk fun, tai ka cia del tu daugiau nei simto lt gadintis fun? lotuliukas.gif Aisku gal jus labai turtinga ir jums buve nebuve, o man simto litu ismesti gaila kazkaip. Va tokia as pretenzinga suprantat...Bet suprantu...turbut tureciau padovanoti...na kad biznis geriau eitus, dar subankrutuos vargsai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 21 liepos 2011 - 07:46
QUOTE(Soy @ 2011 07 21, 07:43)
As jums dar karta rasau - klaidu asos daro daug, tema permeskit.
Kokiu poziuriu atsiprasau? Savo pinigus atgaut? biggrin.gif Na jo toks keistas bruozas ane?

As pretenzinga ne del 10Lt (kur tokia suma radote g.gif ) O del 14Lt grazinimo uz pasto islaidas + plius ~100LT uz grazinta jiems suknele. Taigi ~114Lt, o ne 10.

Man pirkimas fun, kai man kokybiskai suteikiamos paslaugos. Nu jus pati suprantat ka rasot? Anot jusu as tureciau numot ranka, nes pirkimas internetu yra juk fun, tai ka cia del tu daugiau nei simto lt gadintis fun? lotuliukas.gif Aisku gal jus labai turtinga ir jums buve nebuve, o man simto litu ismesti gaila kazkaip. Va tokia as pretenzinga suprantat...Bet suprantu...turbut tureciau padovanoti...na kad biznis geriau eitus, dar subankrutuos vargsai

Aptarnavimas turi buti tobulas, klientai turi buti patenkinti, kitaip jie nebegris ... ASOS turetu labiau pasistengti....
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 07 21, 08:14)
nesakiau, kad kokybė neturi tenkinti, kitaip kam pirkti?  4u.gif o klaidų darome visi  4u.gif be to, yra žmonių su įvairiu požiūriu, visokių ir reikia  4u.gif tiesiog pagalvojau, jeigu visi būtų tokie pretenzingi dėl 10Lt, kaip tamsta, tai ASOS užsidarytų labai greitai  lotuliukas.gif todėl, džiaukimės, kad yra visokių  biggrin.gif  4u.gif man mano laikas ir nervai brangesni  biggrin.gif
man pirkimas internetu yra fun, yra problemos, kurias verta spręsti, yra tokios, dėl kurių nebelieka to fun, paskui dar piktintis, žinutes rašinėti ir nervuotis  biggrin.gif  darbintis emailų rašinėtojų dėl kapeikų tikrai nematau reikalo  biggrin.gif

Man negražino 200 svarų apie du mėnesius, nors visą laiką rašė, kad pinigai išsiųsti: vieną kartą, kad į kortelę, kitą kartą, jog čekiu ir taip pasaka be galo. Dėl negrąžintų išlaidų niekas čia galvos nesuka, juk rašo, jog net nebetiki, kad tas čekis ateis.
Be to, kiekviena klaida gali reikšti kliento praradimą. O jei tų klaidų daroma nuolatos.
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 21, 09:35)
Man negražino 200 svarų apie du mėnesius, nors visą laiką rašė, kad pinigai išsiųsti: vieną kartą, kad į kortelę, kitą kartą, jog čekiu ir taip pasaka be galo. Dėl negrąžintų išlaidų niekas čia galvos nesuka, juk rašo, jog net nebetiki, kad tas čekis ateis.
Be to, kiekviena klaida gali reikšti kliento praradimą. O jei tų klaidų daroma nuolatos.

Pritariu.. As galvoju, kad jiems uztenka UK klienciu ir jie nelabai pergyvena del saujeles Lietuvos moteru nuomones...
Atsakyti