Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(preta @ 2011 07 19, 13:37)
Pries pora dienu uzsakinejau, tai man irgi ta pati raso  g.gif  Na ziuresim, kaip cia bus, nebent jie zada batus atskirai po viena siust  lotuliukas.gif
Del Asos islaidu padengimo man jau irgi darosi principo reikalas vien del to, kad jie nieko konkretaus neatraso arba visai neatraso. Tai kokio velnio yra tas care@asos.com  doh.gif

per FB rasyti geriau, ten bent tikrai zmones atsakineja, o ne automatai smile.gif
Atsakyti

Tai care@asos.com irgi gyvi zmones atsakineja. Tik daznai siuncia standartinius atsakymus, nelabai gilindamiesi i laisko esme. As isivaizduoju kaip sudetinga yra isisgilinti i milijonus plaukianciu laisku kasdien. Isivaizduokitk, vien Soy jiems 50 laisku prirasius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 07 19, 13:44)
Tai care@asos.com irgi gyvi zmones atsakineja. Tik daznai siuncia standartinius atsakymus, nelabai gilindamiesi i laisko esme. As isivaizduoju kaip sudetinga yra isisgilinti i milijonus plaukianciu laisku kasdien. Isivaizduokitk, vien Soy jiems 50 laisku prirasius  biggrin.gif

dazniausiai automatinius atsakymus atrasineja, kaip sakei, nekreipdami i laisko turini. Del to ir sakau,kad geriausiai per FB rasyti biggrin.gif Nors ten maciau irgi zmones laukia atsakymu ilgokai smile.gif Dirbtu savo darba ir nereiketu po 50 atsakymu vienam zmogui siuntinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 07 19, 12:37)
Pries pora dienu uzsakinejau, tai man irgi ta pati raso  g.gif  Na ziuresim, kaip cia bus, nebent jie zada batus atskirai po viena siust  lotuliukas.gif

Laukiam smile.gif Neįsivaizduoju kaip galima išdalinti vieną prekę blink.gif Beje, kol buvo processing order, nurodyta viena prekė ir suma už vieną prekę, o vat, kai pasikeitė statutsas, pamačiau šitą cirką...
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2011 07 19, 12:48)
Laukiam  smile.gif  Neįsivaizduoju kaip galima išdalinti vieną prekę  blink.gif  Beje, kol buvo processing order, nurodyta viena prekė ir suma už vieną prekę, o vat, kai pasikeitė statutsas, pamačiau šitą cirką...

Na as kazkaip neatkreipiau demesio, kai buvo processing order, o gal net neziurejau. ax.gif Nuskaiciavo normaliai, tai gal patys prisigrybino.

P.S. jauciu reiks bandyti juos per Facebook sturmuoti ax.gif
Atsakyti
As irgi ASOS nusivyliau..
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 07 19, 12:44)
Tai care@asos.com irgi gyvi zmones atsakineja. Tik daznai siuncia standartinius atsakymus, nelabai gilindamiesi i laisko esme. As isivaizduoju kaip sudetinga yra isisgilinti i milijonus plaukianciu laisku kasdien. Isivaizduokitk, vien Soy jiems 50 laisku prirasius  biggrin.gif

Tai ir parodo ju darbo apgailetinuma, reikia desimtimis i diena rasineti ir visvien tas pats, visvien niekas nesigilina i problema, o siuncia sabloninius atsakymus (nors ir gyvi zmones atsakineja). Man paciai smagumo nera is to rasinejimo, nervas taip ima, kad staugt norisi. Sutaupytu laiko daugiau jei nuosekliai ir iskart sprestu problemas.
Plius man tai kas, jei nesusitvarko tegu samdo daugiau zmoniu, o jei nenori sitaip tegu nepriima tiek uzsakymu, zodziu man vienodai, as noriu kokybisku paslaugu. O ju ner.
Atsakyti
net nemalonu skaityti apie jūsų patirtis..... doh.gif kas jiems darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 16, 15:40)
Jau trečią kartą iš eilės įdeda ne tą prekę mad.gif kiek galima  doh.gif o tie gražinimai, tai išviso juoką kelią ir tiek: niekada Asos nepadengė išlaidas (nors rašė, jog padengs).
Aš nei vieno negavau čekio, nors laukiu jau maždaug du mėnesius. Iš tikrųjų jau nebetikiu, kad sulauksiu.

siaubas biggrin.gif doh.gif
Asos nenustoja stebint, pagaliau juos pasieke mano grazinamas siuntinys-skrybele(atsiunte ne tokia kaip uzsisakiau). Na ir gaunu laiska ,kad nera to lapelio grazinimo, tai jie nezino ka daryt, o as ji 100 proc idejau, tai reiskia jie ir pamete doh.gif dabar vel bus ta pati problema del siuntimo islaidu kompensavimo- kazkokius cekius siulys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pupen @ 2011 07 18, 20:15)
As tai gavau ta ceki, gal po kokiu dvieju menesiu laukimo. Bet iki siol neissigryninu niekaip neprisiruosiu iki banko. Tikiuos jis galiojimo neturi, nes jau koki menesi ji marinuoju smile.gif

o nera problemu su isgryninimu? betkuris bankas priimtu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 20 liepos 2011 - 01:20
Del ko as nenoriu cekio nes
a) jo isgryninimas priklausomai nuo banko kainuoja nuo 10 iki 25Lt (tai yra minimalus cekio gryninimo mokesciai, ty uz maziau negrynina).
b ) priklausomai nuo banko cekio isgryninimas trunka nuo 2 sav iki 1 menesio.

As laukiu tarkim to suknisto cekio uz savo pasto islaidas, kurios buvo ~14LT. Sumoku uz isgryninima 10Lt. Man lieka 4LT. Ir dar menesi laukiu tu 4Lt. Tai gal idiotizmas auksciausio lygio. Cia reiskia pasto islaidu grazinimas....Del to as ir kaluos n laiko, kad neimsiu jokiu cekiu. Kokio velnio man vargti tada isvis, man dar tuos likusius 4lt kainuos nuvaziavimas iki banko, jei ne daugiau biggrin.gif Tai zodziu jo, galima pavargti, pasivazineti del 0, gal linksma, nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 20 liepos 2011 - 06:11
savau antrą asos siuntinuką, taip pat atėjo per 7 kalendorines dienas, gavau tai, ką ir užsisakinėjau, tiko - patiko 4u.gif
esu rašiusi aš jiems irgi vienu klausimu, nes vienas užsakymas buvo ilgokai processinamas, tai pirma jie siunčia automatinį atsakymą, paskui vėliau - atsakymas konkrečiai į jūsų klausimą, man viskas patiko, buvo aišku, pinigėlius grąžino tvarkingai 4u.gif
šiaip jeigu tektų siųsti atgal, dėl jų klaidos, jaučiu nesukčiau sau galvos dėl tų siuntimo išlaidų, nes pagrinde niekas jų ir taip nekompensuoja iš viso, nepriklausomai nuo to, kieno klaida (kitos inetinės pardės, ebay), na klaidų pasitaiko visiems, be to jos nėra taisyklė, greičiau išimtis 4u.gif grąžina jie tą čekį, grįnintis ar ne čia jau mūsų asmeninis reikalas 4u.gif man patinka, kad už prekį pinigėlius grąžina ir to pakanka 4u.gif be to, jeigu nenoriu siųsti atgal pradžioje galima mėginti patiems parduoti 4u.gif
prekinantis internetinėje parduotuvėje, visada prisiimu tam tikrą riziką 4u.gif nenorėkime, kad būtų ir pigiau, ir siuntimas nemokamai, ir idealiai rūbeliai tiktų ir viską grąžintų, asos ir taip daug daro, duodami nemokamą siuntimą iki mūsų 4u.gif tikrai nėra dažnas reiškinys, tai leidžia pvz siųstis po vieną rūbelį, tikrintis dydžius, man asmeniškai vengti muito mokesčių ir t.t.
pirkdamas internetu visada tenka prisiimti riziką, nori, kad idealiai viskas iš karto tiktų, eini į parduotuvę ir moki brangiau 4u.gif

Papildyta:
PS laukiu dar 4 siuntinukų, pavyko pigiai nutverti Emporio Armani treningiukus namams, esu patenkinta, žiūrėsim kaip kas tiks 4u.gif už juos pardėj tikrai tektų paploti tris kart brangiau doh.gif dar vienų kelnyčių laukiu blush2.gif

man kažkada teko ebay grąžinti pekę, vieną kartą taip buvo, kad man nieko iš viso negrąžino, nei kitos prekės nei pinigėlių, klaidą padariau, kad parašiau teigiamą atisliepimą prieš tai doh.gif vyras neseniai grąžino batus sketchers ebay, tai irgi tempia gumą, pasakojo, kad negavo, teko tikrintis, registracijos numeriukus siųsti, tai vis tiek tempia, nes maždaug kažkas jiems užpildyme nepatinka doh.gif apie pinigėlių grąžinimą net nekalbam, norim tik batų be broko doh.gif nekalbu jau apie siuntimo išlaidas, nors batai atėjo nutrinti ir nubrozdinti, vienoje vietoje net lyg viniu pavaryta doh.gif o top rated seller doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 20, 06:08)
Del ko as nenoriu cekio nes
a) jo isgryninimas priklausomai nuo banko kainuoja nuo 10 iki 25Lt (tai yra minimalus cekio gryninimo mokesciai, ty uz maziau negrynina).
b ) priklausomai nuo banko cekio isgryninimas trunka nuo 2 sav iki 1 menesio.

As laukiu tarkim to suknisto cekio uz savo pasto islaidas, kurios buvo ~14LT. Sumoku uz isgryninima 10Lt. Man lieka 4LT. Ir dar menesi laukiu tu 4Lt. Tai  gal idiotizmas auksciausio lygio. Cia reiskia pasto islaidu grazinimas....Del to as ir kaluos n laiko, kad neimsiu jokiu cekiu. Kokio velnio man vargti tada isvis, man dar tuos likusius 4lt kainuos nuvaziavimas iki banko, jei ne daugiau biggrin.gif Tai zodziu jo, galima pavargti, pasivazineti del 0, gal linksma, nezinau.

Man viskas panašiai buvo, čekis atėjo gal po 4mėn, jo suma ~13Lt, o išgryninimas - 10 biggrin.gif Tai aš daugiau pinigų išleisčiau važiuodama iki to banko biggrin.gif
Atsakyti