Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveiki, kazkur jau buvo kalbeta, bet nebepamenu, ar galima i viena siuntini sudeti du skirtingus uzsakymus kai grazini?
Atsakyti
Taip,galima
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 07 19, 08:33)
Taip,galima

Aciu smile.gif Pirma karta grazinsiu tai nelabai drasu...Siusiu registruotu.O ant pacio siuntinio tik uzklijuoti ta ju lipuka bet kurio grazintino uzsakymo bei savo rekvizitus ir viskas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 07 18, 19:15)
As tai gavau ta ceki, gal po kokiu dvieju menesiu laukimo. Bet iki siol neissigryninu niekaip neprisiruosiu iki banko. Tikiuos jis galiojimo neturi, nes jau koki menesi ji marinuoju smile.gif

Ooo, tai vis delto gavote biggrin.gif Registruotu pastu siunte? ax.gif
Atsakyti
Laba, užsisakiau vieną sijoną ir ASOS mano užsakymą padalino į dvi dalis g.gif Nuo kreditinės nuskaičiuota už vieną sijoną, bet vat rodo, kad part 1 ir part2 shipped. Kodėl čia taip? Gal kam teko susidurti, kad vieną prekę "išdalina"?
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 07 18, 16:48)
Neaisku, ar is vis ta ceki gausite. Pavyzdziui, man turejo refund ceki issiusti kovo men. Balandi negavusi jokiu ziniu vel kreipiausi i juos, tai parase, jog luktereciau dar menesi, nes gali ilgiau keliauti ir t.t.  doh.gif  Na ir ka, praejo daugiau negu 3 menesiai ir nieko. Kazkaip visai buvau pamirsus apie ta ceki, bet uzmeciau aki i sia temute ir vel apie tai prisiminiau. Parasau as jiems laiska, uzklausdama, kodel tas cekis taip ilgai keliauja ir gaunu atsakyma, kad jis ne neissiustas  blink.gif .Toliau jokiu atsakymu i laiskus jau pora dienu negaunu.  doh.gif  Zodziu esu nusivylusi ju darbu  mad.gif.

Man tas pats, ne tik kad negrazino siuntimo islaidu bet dar nepervede uz grazinta suknele. Patvirtinima kad gavo atsiunte o pinigu nera.
Susirasinejom ilgai ir nuobodziai, man jau kantrybe buvo trukus, eme paistyt kad atsius ceki ir uz grazinta suknele, parasiau kad nereik jokio cekio, neimsiu ir tegu nebando siust, noriu pinigu i kortele. Parasiau kokius 50 emailu. Neperdedant. Kol eme isvis nebeatrasinet. Po kiek laiko parasiau vel toki jau staugianti laiska su daug sauktuku ir boldu, parase kad lyg perves. Cia buvo ketvirtadieni. Kol kas ner.
Nekenciu asos. Nu rimtai, nieko is ju nebepirksiu. Negana to kad nuolat atsiuncia ne ta preke tai dar ir turi per kraujus kovot kad atgaut savo pinigus. Absurdas
Atsakyti
As skaitau ir negaliu patiketi kad tokie dalykai daros blink.gif As jau kokius 3metus,jei ne daugiau, is ASOS uzsisakineju ir nera nieko panasaus buve blink.gif nera buve kad atsiustu netinkama preke. tik vienas minusas,kad nevisada moka teisingai isversti batu dydzius is US i UK. Atrodo,kad apie kita parduotuve skaityciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 07 19, 10:10)
Man tas pats, ne tik kad negrazino siuntimo islaidu bet dar nepervede uz grazinta suknele. Patvirtinima kad gavo atsiunte o pinigu nera.
Susirasinejom ilgai ir nuobodziai, man jau kantrybe buvo trukus, eme paistyt kad atsius ceki ir uz grazinta suknele, parasiau kad nereik jokio cekio, neimsiu ir tegu nebando siust, noriu pinigu i kortele. Parasiau kokius 50 emailu. Neperdedant. Kol eme isvis nebeatrasinet. Po kiek laiko parasiau vel toki jau staugianti laiska su daug sauktuku ir boldu, parase kad lyg perves. Cia buvo ketvirtadieni. Kol kas ner.
Nekenciu asos. Nu rimtai, nieko is ju nebepirksiu. Negana to kad nuolat atsiuncia ne ta preke tai dar ir turi per kraujus kovot kad atgaut savo pinigus. Absurdas

o jus pabandykit facebooke parasyt jiem,manau labiau atkreips demesi ir ant sienos o ne taip kur.as buvau uzpykus ant vienos uk parduotuves,nes savaite laiko neissiunte pirktu auskaru ,is pradziu maloniai rasiau,bet ziuriu nieko,tada pagrasinau kad facebooke parasysiu tai issiunte kita diena doh.gif nors parduotuve zinoma ir kiek teko skaityt atsiliepimai tik geri doh.gif suprasciau dar pora dienu neissiustu ar pan doh.gif reikia grasint viesumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 07 19, 10:46)
As skaitau ir negaliu patiketi kad tokie dalykai daros  blink.gif As jau kokius 3metus,jei ne daugiau, is ASOS uzsisakineju ir nera nieko panasaus buve  blink.gif  nera buve kad atsiustu netinkama preke. tik vienas minusas,kad nevisada moka teisingai isversti batu dydzius is US i UK. Atrodo,kad apie kita parduotuve skaityciau  g.gif

As negalejau patiket anksciau cia skaitydama prastus atsiliepimus, nes pirmus kartus viskas vyko sklandziai kol neprasidejo ir man nesamones. Uzpykus tai per lengvai pasakyta as ant ju absoliuciai persiutus esu mad.gif Visiskas nesiskaitymas, atrodo, kad ten tiems care@asos atrasinetojams giliai vienodai
Paziuresiu jei dar per kelias dienas pinigai neatsidurs saskaitoj as nebesiterliosiu emailais, parasysiu ir fb ir paskambinsiu jiems ir dar nezinau ka. Is principo as taip nepaliksiu. Tas pasto islaidas kur grazinau jiems nes atsiunte ne ta ruba tai jau nurasiau, nors irgi bjauru. Bet kitas rubas grazintas tai ne 14lt...
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2011 07 19, 08:32)
Aciu smile.gif Pirma karta grazinsiu tai nelabai drasu...Siusiu registruotu.O ant pacio siuntinio tik uzklijuoti ta ju lipuka bet kurio grazintino uzsakymo bei savo rekvizitus ir viskas?  blush2.gif

taip tik ta lipduka su ju adresu (nuo bet kurio uzsakymo) ir savo rekvizitus.

QUOTE(preta @ 2011 07 19, 08:40)
Ooo, tai vis delto gavote  biggrin.gif  Registruotu pastu siunte?  ax.gif

Ne, neregistruotu. Uztai pirma karta kai issiunte negavau, siunte antra karta tada jau sulaukiau.

QUOTE(miaumiukas @ 2011 07 19, 09:44)
Laba, užsisakiau vieną sijoną ir ASOS mano užsakymą padalino į dvi dalis  g.gif  Nuo kreditinės nuskaičiuota už vieną sijoną, bet vat rodo, kad part 1 ir part2 shipped. Kodėl čia taip? Gal kam teko susidurti, kad vieną prekę "išdalina"?

Nesamone, kaip gi gali viena preke isdalinti? smile.gif

QUOTE(Soy @ 2011 07 19, 10:10)

Kad negrazino islaidu tai suprantama, cia gincas vyksta, jie cekiu nori siust, jus atsisakot. Bet nesuprantu kodel dar negrazino uz grazinta suknele pinigu?
Man su asos irgi yra buve tu nesklandumu, bet kai jie viska puikiai uzglaisto tai neturiu kuo skustis. Beje geru, vykusiu prikiniu buvo tikrai daugiau nei nesklandumu is ju puses.O nesklandumu pasitaiko visose parduotuvese, Asos cia ne isimtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 19 liepos 2011 - 12:31
QUOTE(Soy @ 2011 07 19, 13:27)
As negalejau patiket anksciau cia skaitydama prastus atsiliepimus, nes pirmus kartus viskas vyko sklandziai kol neprasidejo ir man nesamones. Uzpykus tai per lengvai pasakyta as ant ju absoliuciai persiutus esu mad.gif Visiskas nesiskaitymas, atrodo, kad ten tiems care@asos atrasinetojams giliai vienodai
Paziuresiu jei dar per kelias dienas pinigai neatsidurs saskaitoj as nebesiterliosiu emailais, parasysiu ir fb ir paskambinsiu jiems ir dar nezinau ka. Is principo as taip nepaliksiu. Tas pasto islaidas kur grazinau jiems nes atsiunte ne ta ruba tai jau nurasiau, nors irgi bjauru. Bet kitas rubas grazintas tai ne 14lt...

Rasykit FB ASOS Here to Help ir Asos puslapy. nelaukit dar kazko, jau prilauket pakankamai. Nesamones kazkokios. Cia anglai pasiute kaip reikiant butu,jei tokius dalykus darytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2011 07 19, 09:44)
Laba, užsisakiau vieną sijoną ir ASOS mano užsakymą padalino į dvi dalis  g.gif  Nuo kreditinės nuskaičiuota už vieną sijoną, bet vat rodo, kad part 1 ir part2 shipped. Kodėl čia taip? Gal kam teko susidurti, kad vieną prekę "išdalina"?

Pries pora dienu uzsakinejau, tai man irgi ta pati raso g.gif Na ziuresim, kaip cia bus, nebent jie zada batus atskirai po viena siust lotuliukas.gif

Del Asos islaidu padengimo man jau irgi darosi principo reikalas vien del to, kad jie nieko konkretaus neatraso arba visai neatraso. Tai kokio velnio yra tas care@asos.com doh.gif
Atsakyti