Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 15, 16:07)
Tai, kad Asos paskutiniu metu nelabai kokybiškai dirba. Nesinori net užsisakinėti  verysad.gif

aha.
kai atsiuncia ne ta preke ir pan. siuntio islaidas apmoka jie.Tereikia jiem nusiust nuskanuota ceki ir uzpildyt tam tikra forma.Pinigus perveda i saskaita.
As viska del grazinimo seniausiai sutvarkius, bet pinigu saskaitoj taip ir nera.Parasiau jiems, su pacituota zinute (kartu prideti ir tie failai) ,o jie vel is naujo, atsiuskit ta , ta ir ta blink.gif doh.gif doh.gif

PAKARTOJAU trecia akrta ta pacia zinute biggrin.gif o atsakyma gavau, kad atsius man ceki kazkoki, kad sutikrinciau ar adresas geras
Tada parasiau jiem, kodel sius ceki, jei anksciau pinigus i saskaita pervesdavo, atsakyma gavau , kad cia saugiausias budas biggrin.gif blink.gif

Gal zinot koks ten cekis bus? nes iki siol nesu su tokiu dalyku susidurus, visad viska pervesdavo i saskaita, o dabar papildomai gaist laika su kazkokiu cekiu reiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 15 liepos 2011 - 20:12
Na, aš ASOS darbu irgi nelabai patenkinta... Užsakiau šampūną 06.23, išsiuntė tik 06.28! Ir aš jo dar iki šiol negavau, nes užlaikė muitinė... Kažkodėl nėra deklaracijos lapelio, už kiek siunčiama. doh.gif Nesuprantu, ar jie ten nemokšas kokius vasarai įdarbina?
Atsakyti
QUOTE(Elfe @ 2011 07 15, 21:52)
Aiškuma, dėkui už komentarą..
Tiesiog keista labai buvo.. kaina gera, o dar jeigu su nuolaidiniu koduku.. beveik visi dydžiai visų spalvų yra..
Tai iš karto pagalvojau, kad su jais kažkas labai baisiai negerai.. laugh.gif

Na, labai baisiai negerai nera, truputi tik biggrin.gif As ir zinodama kas ten jiems yra imciau, nes man patiko ax.gif jei ne vyro replikos del avalynes skaiciaus ir tai, jog ir kitu geidziamu batu turiu nuziurejusi, tai imciau ir kitos spalvos blush2.gif
Visoms, kurioms nesekasi su ASOS, uzuojauta 4u.gif Gavusi kiekviena siuntini vis atsikvepiu lengvai, kad pasiseke si karta biggrin.gif
Atsakyti
Mane labiausiai siutina, kad jau sekmadienį išvažiuoju trims savaitėms ir neaišku, koks to šampūno likimas... Jei įdės į dėžutę, gal nedings, o jei paliks pašte, tai per tokį laiką gali ir atgal išsiųsti nepasiėmus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 07 15, 21:31)
Nesuprantu, ar jie ten nemokšas kokius vasarai įdarbina?

laugh.gif laugh.gif
O tais gal dėl sale'o viskas. Patys pasiklydo tarp savo užsakymų ir savo prekių.
Pirkau prieš mėnesį, atėjo tvarkingai, greitai. Suknelės reikėjo atitinkamai datai, bet nepasišiukšlino.. biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 07 15, 21:35)
Na, labai baisiai negerai nera, truputi tik  biggrin.gif  As ir zinodama kas ten jiems yra imciau, nes man patiko  ax.gif jei ne vyro replikos del avalynes skaiciaus ir tai, jog ir kitu geidziamu batu turiu nuziurejusi, tai imciau ir kitos spalvos  blush2.gif

Žinokit įkalbėjot su "imčiau ir kitos spalvos" laugh.gif
Man tai jie gražučiai foto atrodo. Manau reikia priglausti pas save pilkus..
Atsakyti
QUOTE(Elfe @ 2011 07 15, 22:49)
laugh.gif  laugh.gif
O tais gal dėl sale'o viskas. Patys pasiklydo tarp savo užsakymų ir savo prekių.
Pirkau prieš mėnesį, atėjo tvarkingai, greitai. Suknelės reikėjo atitinkamai datai, bet nepasišiukšlino..  biggrin.gif
Žinokit įkalbėjot su "imčiau ir kitos spalvos"  laugh.gif
Man tai jie gražučiai foto atrodo. Manau reikia priglausti pas save pilkus..

Uz tokia kaina tai galvos nesukciau net irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 07 15, 16:42)
o kas nutiko?

Jau trečią kartą iš eilės įdeda ne tą prekę mad.gif kiek galima doh.gif o tie gražinimai, tai išviso juoką kelią ir tiek: niekada Asos nepadengė išlaidas (nors rašė, jog padengs).

QUOTE(miss.elle @ 2011 07 15, 21:11)
Gal zinot koks ten cekis bus? nes iki siol nesu su tokiu dalyku susidurus, visad viska pervesdavo i saskaita, o dabar papildomai gaist laika su kazkokiu cekiu reiks...

Aš nei vieno negavau čekio, nors laukiu jau maždaug du mėnesius. Iš tikrųjų jau nebetikiu, kad sulauksiu.
Atsakyti
šitą gavau http://www.asos.com/...spx?iid=1591499
labai fainuolis smile.gif
Atsakyti
Gal kuri netyčia yra pirkusi šią rankinę? Įdomu, kaip ji gyvai atrodo.

user posted image
Atsakyti
toms kurios perka UK, kiek laiko uztrunka gauti pakeista preke? ta prasme,gavau preke,netiko dydis,issiunciau kad pakeistu i kita g.gif visad uzsisakydavau is naujo, o si karta kazko ne taip galva dirbo ir issiunciau pakeitimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 07 15, 20:11)

Neaisku, ar is vis ta ceki gausite. Pavyzdziui, man turejo refund ceki issiusti kovo men. Balandi negavusi jokiu ziniu vel kreipiausi i juos, tai parase, jog luktereciau dar menesi, nes gali ilgiau keliauti ir t.t. doh.gif Na ir ka, praejo daugiau negu 3 menesiai ir nieko. Kazkaip visai buvau pamirsus apie ta ceki, bet uzmeciau aki i sia temute ir vel apie tai prisiminiau. Parasau as jiems laiska, uzklausdama, kodel tas cekis taip ilgai keliauja ir gaunu atsakyma, kad jis ne neissiustas blink.gif .Toliau jokiu atsakymu i laiskus jau pora dienu negaunu. doh.gif Zodziu esu nusivylusi ju darbu mad.gif.
Atsakyti
As tai gavau ta ceki, gal po kokiu dvieju menesiu laukimo. Bet iki siol neissigryninu niekaip neprisiruosiu iki banko. Tikiuos jis galiojimo neturi, nes jau koki menesi ji marinuoju smile.gif
Atsakyti