Skubu pasidžiaugti ir nuraminti visas, kurios dar negavo savo siuntinių. Užsakiau liepos 7, išsiuntė liepos 8, pirmadienį gavau lapelį iš pašto Mano siuntinukas. Jie nuostabūs!!! Žiūrėsim ar atlaikys vakarėlį, tiksliau ar mano kojos atlaikys Šiaip gana patogūs (kiek patogūs gali būti aukštakulniai), labai lengvučiai, spalva tiksliai tokia, kokia pavaizduota, dydis irgi atitinka (ėmiau 5, nešioju 37-38). Žodžiu, dabar mokinuosi vaikščiot, nes tokių aukštų kulnų nesu turėjusi. Šiaip aukštakulnių mėgėjoms tai čia juokas tas kulnelis, nes platforma labai padeda.
Kokia apmirus ASOS tema...Atostogos matyt.
Nuolaidu kodukas FINALCALL
Nuolaidu kodukas FINALCALL
QUOTE(migle111 @ 2011 07 15, 14:54)
aš irgi taip pagalvojau
peržiūrėjau beveik visus skyrius, tai tik gal juicy tašiukai verti dėmesio, daugiau net nežinau......
QUOTE(migle111 @ 2011 07 15, 14:54)
gal zinot, kiek procentu nuolaida ir iki kada galioja?
Tai, kad Asos paskutiniu metu nelabai kokybiškai dirba. Nesinori net užsisakinėti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 15, 16:07)
Tai, kad Asos paskutiniu metu nelabai kokybiškai dirba. Nesinori net užsisakinėti
o kas nutiko?
iki kada galioja nezinau, atrodo iki sekmadienio, nuolaida 10 proc., bet perverciau 235 psl ieskodama sukneles ir bateliu ir nieko neradau....prastai.
Sakykit o kur tas kodukas irasomas ? niekaip nerandu
QUOTE(musik @ 2011 07 15, 17:00)
Sakykit o kur tas kodukas irasomas ? niekaip nerandu
Kai einat apmokėti yra eilutė "Promo code or NUS Extra student number", tai čia ir reikia vesti.
o sakykit gal kas turit šiuos batukus? ar verta pirkti? patogūs?
QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 15, 17:07)
O man kol kas viskas be problemu keliauja. As irgi gavau per pasta per 11 dienu nuo issiuntimo. Didesni siuntinuka gavau anksciau ir per kurjeriu tarnyba.
QUOTE(Elfe @ 2011 07 15, 21:19)
As turiu. Man patogus, lengvi, stabilus, kliju ant maniskiu niekur nera matyt, visur viskas gerai isskyrus ta detale, kur raistukai veriasi, tai ties pirstukais kazkaip negraziai padaryta, taip pokreiviai. I akis nekrenta, kasdienai gerai, tai nesiunciau atgal. Ant kojos dailiai, peda mazyte su jais atrodo. Mano dydis 37, bet ne i didesne puse, peda siaura, tai man atitiko. Jei ne tas nedailus uzbaigimas, kur raistukai veriasi, tai sakyciau, kad ant kojos atrodo puikiau, nei tikejausi is fotkes. Kaip uz tokia kaina tai sunesiosiu be problemu, o reiklesnem kokybei tai gal verciau susilaikyti.
Suknyte dukrai.
http://www.asos.com/...f...s with Bell
Romantiska, daili, plonyte, bet berods nepersisviecia. viskas lyg ir atitinka Patiko.
Tusas irgi dukriukui, tai ir atsiliepimai is antru lupu, pati neismeginau
http://www.asos.com/.....ating Mascara
sake geras, pats per blastienas perbega besisukdamas reiks paciai kada isbandyti ta technika burzgiancia
QUOTE(Cobre @ 2011 07 15, 20:44)
As turiu. Man patogus, lengvi, stabilus, kliju ant maniskiu niekur nera matyt, visur viskas gerai isskyrus ta detale, kur raistukai veriasi, tai ties pirstukais kazkaip negraziai padaryta, taip pokreiviai. I akis nekrenta, kasdienai gerai, tai nesiunciau atgal. Ant kojos dailiai, peda mazyte su jais atrodo. Mano dydis 37, bet ne i didesne puse, peda siaura, tai man atitiko. Jei ne tas nedailus uzbaigimas, kur raistukai veriasi, tai sakyciau, kad ant kojos atrodo puikiau, nei tikejausi is fotkes. Kaip uz tokia kaina tai sunesiosiu be problemu, o reiklesnem kokybei tai gal verciau susilaikyti.
Aiškuma, dėkui už komentarą..
Tiesiog keista labai buvo.. kaina gera, o dar jeigu su nuolaidiniu koduku.. beveik visi dydžiai visų spalvų yra..
Tai iš karto pagalvojau, kad su jais kažkas labai baisiai negerai..