liko iki pradzios 5val.
Mano paskaiciavimais turi prasidet 19h LT laiku, nes UK laiku 17h.Gal klystu,pataisykit.
na musu laiku gaunasi 19h fb fanams o 20h visiems
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 11 06, 13:22)
na musu laiku gaunasi 19h
jei kuri sedesit prie PC kai prasides nuolaidos, imeskit prasau nuoroda temoje.
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 11 06, 13:22)
na musu laiku gaunasi 19h fb fanams o 20h visiems
sale'as jau prasidėjęs
Tai kaip suprantu po svarą nieko nėra?
Siaubas, tiek baisiu batu vienoj vietoj nebuvau macius niekad
Papildyta:
na kas is to "po svara" ? uz svara niekas nieko gero neduos, man kur kas svarbiau buvo,kad bent pora normaliu batu butu sale, o ne tik batai skirti apie stulpa raitytis
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 11 06, 18:10)
Tai kaip suprantu po svarą nieko nėra?
na kas is to "po svara" ? uz svara niekas nieko gero neduos, man kur kas svarbiau buvo,kad bent pora normaliu batu butu sale, o ne tik batai skirti apie stulpa raitytis
pagal mane, tai pusvalandis dar likes
QUOTE(evelinki @ 2011 11 06, 18:25)
pagal mane, tai pusvalandis dar likes
iki sale'o pabaigos?
QUOTE(pupen @ 2011 11 06, 19:25)
Siaubas, tiek baisiu batu vienoj vietoj nebuvau macius niekad
Papildyta:
Papildyta:
Man svarbu pirkti,nesvarbu ką O batai gal ir nieko,bet man ir su nuolaida brangūs.
Na ne, sale tesis iki ryt ryto. Pusvalandis liko iki galimo pirkimo, o dabar yra isankstine prieiga, pirkejai gali detis i krepsius, bet negali pirkti iki 19h.Na bent as taip suprantu, pagal buvusius kitus sekmadienius.