Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2011 11 04, 09:26)
aš niekada nesiunčiu jiems to čekio smile.gif dėl kažkokių 15-20 litų tingiu vargintis smile.gif

As is principo idesiu, paziuresiu, ka jie darys su tuo cekiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 04, 10:04)
As is principo idesiu, paziuresiu, ka jie darys su tuo cekiu  smile.gif

kur įdėsi? smile.gif
Manęs tai jie prašo nuskanuoti ir atsiųsti jiems cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2011 11 03, 19:52)
Pasirodo kortelej pritruko keliu litu, atsauke uzsakyma, o antra karta darant uzsakyma nebeduoda nuolaidos sad.gif

Nepasiseke, man irgi taip yra buve tik su asmeniniu kodu. tada persivedziau dar pinigu, parasiau Asos,kad nepavyko pasinaudoti kodu ir jie atsiunte man nauja smile.gif

QUOTE(Sunreja @ 2011 11 04, 09:00)
O as esu patenkinta ASOS. Nesenai pirkau is ju bliuskute, kai sugalvojau ja detis, nusprendziau, jog reikia islyginti. Pasiziurejau etikete, ziuriu galima lyginti su silpnai ikaitusiu lygintuvu. Na ir ka, "issilyginau" - su dyyyyyydele skyle ant krutines.... Buvau apakus, kaip taip gali klaidinti etiketes?!?!  blink.gif  Na galvoju nieks nebus, reikia rasyti ASOS. Ir ka galvojat, koki atsakyma gavau? Ogi jie labai atsiprase, paprase atsiusti bliuskute atgal, kad galetu grazinti pinigus ir dar paprase cekio uz persiuntima, kad galetu grazinti ir tuos pinigelius. Tikrai nesitikejau tokio atsakymo, cia, Lietuvoj, gyvenime tokiu dalyku nesulauksi! Va tik galvoju, kaip jie kursa paskaiciuos to cekio uz persiuntima? Gal yra kam nors taip buve?  4u.gif

As irgi esu patenkinta Asos. Turbut paskaiciuos tos dienos kursu.

Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 04, 10:04)
As is principo idesiu, paziuresiu, ka jie darys su tuo cekiu  smile.gif

Niekur nereikia deti to cekio, ji reikia arba atskanuoti, arba su telefonu nufokint ir prisegt, bet kad aiskiai suma matytusi.
O ka jie darys aisku - grazins jujms pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 04 lapkričio 2011 - 10:37
QUOTE(Tylene @ 2011 11 04, 10:33)
kur įdėsi? smile.gif
Manęs tai jie prašo nuskanuoti ir atsiųsti jiems  cool.gif

QUOTE(pupen @ 2011 11 04, 10:37)
Niekur nereikia deti to cekio, ji reikia arba atskanuoti, arba su telefonu nufokint ir prisegt, bet kad aiskiai suma matytusi.
O ka jie darys aisku - grazins jujms pinigus.

Nu ne taip issireiskiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 11 04, 09:34)
Nu bet du kart grazinant jau 30-40lt, man tai neatrodo numojama ranka suma, nu bet cia kaip kam biggrin.gif

As tai irgi nemoju ranka ant tokiu sumu smile.gif
Atsakyti
Ar normalu, kad išsiųstas siuntinys spalio 10d dar nepasiekė manęs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2011 11 04, 14:36)
Ar normalu, kad išsiųstas siuntinys spalio 10d dar nepasiekė manęs? g.gif

nenormalu turbut,nes mano 10.17 atejo 24d.
Atsakyti
Gavau savo sekamdieninio ispardavimo siuntinuka. Atnese kurjeris vel,nors rinkausi nemokama siuntima bigsmile.gif

Sis http://www.asos.com/...spx?iid=1702098 patiko net labai, tik kazkaip isivaizdavau ji ilgesni, na bet cia smulkmena smile.gif

O sis http://www.asos.com/...spx?iid=1856352 man asmeniskai nelabai patiko, tas audinys kazkoks... net nezinau, merlinis, neperduoda to foto. Sesei labai patiko - pasieme smile.gif

Dar sesuo eme si http://www.asos.com/...spx?iid=1788525 malonus audinys, na bet visai jau ne mano skonio modelis jo.Ilgas toks, nezinociau kaip ji nesiot.
Atsakyti
Sveikutes,

Pavelavau su tuo BONUS 15, siandien dar duoda? Ir kur ji reikia suvesti, kai korteles duomenis suvedi, ar anksciau?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 11 04, 15:48)
Gavau savo sekamdieninio ispardavimo siuntinuka. Atnese kurjeris vel,nors rinkausi nemokama siuntima  bigsmile.gif

kaip fainiai jums,as dar negavau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,skaičiau,kad asos sukneles buvo po svarą išmetus.Ar gali dar pasitaikyti panašių akcijų? blush2.gif
Atsakyti
Si savaitgali 50 proc nuolaida vyriskiem dzinsams ir party batelimas. Gaila,kad ne batams sad.gif
Po svara gali ismesti vel,nes jau du savaitgalius is eiles buvo kazkas po 1 svara.
Atsakyti