QUOTE(Kristepala @ 2011 11 03, 19:52)
Pasirodo kortelej pritruko keliu litu, atsauke uzsakyma, o antra karta darant uzsakyma nebeduoda nuolaidos
Nepasiseke, man irgi taip yra buve tik su asmeniniu kodu. tada persivedziau dar pinigu, parasiau Asos,kad nepavyko pasinaudoti kodu ir jie atsiunte man nauja
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 04, 09:00)
O as esu patenkinta ASOS. Nesenai pirkau is ju bliuskute, kai sugalvojau ja detis, nusprendziau, jog reikia islyginti. Pasiziurejau etikete, ziuriu galima lyginti su silpnai ikaitusiu lygintuvu. Na ir ka, "issilyginau" - su dyyyyyydele skyle ant krutines.... Buvau apakus, kaip taip gali klaidinti etiketes?!?!
Na galvoju nieks nebus, reikia rasyti ASOS. Ir ka galvojat, koki atsakyma gavau? Ogi jie labai atsiprase, paprase atsiusti bliuskute atgal, kad galetu grazinti pinigus ir dar paprase cekio uz persiuntima, kad galetu grazinti ir tuos pinigelius. Tikrai nesitikejau tokio atsakymo, cia, Lietuvoj, gyvenime tokiu dalyku nesulauksi! Va tik galvoju, kaip jie kursa paskaiciuos to cekio uz persiuntima? Gal yra kam nors taip buve?
As irgi esu patenkinta Asos. Turbut paskaiciuos tos dienos kursu.
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 04, 10:04)
As is principo idesiu, paziuresiu, ka jie darys su tuo cekiu
Niekur nereikia deti to cekio, ji reikia arba atskanuoti, arba su telefonu nufokint ir prisegt, bet kad aiskiai suma matytusi.
O ka jie darys aisku - grazins jujms pinigus.