Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

BONUS15 15 proc nuolaida, galioja nenukainotom prekem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 03 lapkričio 2011 - 10:01
asos antrą kartą atsiuntė ne tą ką užsisakiau. Ir blogiausia, kad ir vėl nebėra tos suknelės doh.gif užsisakyčiau iš naujo. Negaliu kaip sunervino. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 03, 12:29)
asos antrą kartą atsiuntė ne tą ką užsisakiau. Ir blogiausia, kad ir vėl nebėra tos suknelės doh.gif  užsisakyčiau iš naujo. Negaliu kaip sunervino. doh.gif

Kurios cia sukneles lauket 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 03 lapkričio 2011 - 10:51
QUOTE(pupen @ 2011 11 03, 12:01)
BONUS15   15 proc nuolaida, galioja nenukainotom prekem

Ar gali buti, kad nebegalioja sis kodas g.gif
Vis tik suveike, suvedziau i Promo code or NUS Extra student number ir dave nuolaida thumbup.gif
Per anksti apsidziaugiau doh.gif nei prekiu, nei nuolaidos ........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 03 lapkričio 2011 - 19:14
http://www.asos.com/.../...=3&clr=Blue
gal kas turit šiuos džinsus?
ir kaip su dydžiais čia? kurį man reiktų imti jei mano 82-65-92?
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2011 11 03, 18:40)

Per anksti apsidziaugiau  doh.gif  nei prekiu, nei nuolaidos ........

kodel?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 11 03, 21:41)

Pasirodo kortelej pritruko keliu litu, atsauke uzsakyma, o antra karta darant uzsakyma nebeduoda nuolaidos sad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 03 lapkričio 2011 - 20:22
QUOTE(fggh @ 2011 11 03, 10:50)
Kurios cia sukneles lauket  4u.gif ?

laukiau šitos:

user posted image

gavau tokią:

user posted image
Atsakyti
O as esu patenkinta ASOS. Nesenai pirkau is ju bliuskute, kai sugalvojau ja detis, nusprendziau, jog reikia islyginti. Pasiziurejau etikete, ziuriu galima lyginti su silpnai ikaitusiu lygintuvu. Na ir ka, "issilyginau" - su dyyyyyydele skyle ant krutines.... Buvau apakus, kaip taip gali klaidinti etiketes?!?! blink.gif Na galvoju nieks nebus, reikia rasyti ASOS. Ir ka galvojat, koki atsakyma gavau? Ogi jie labai atsiprase, paprase atsiusti bliuskute atgal, kad galetu grazinti pinigus ir dar paprase cekio uz persiuntima, kad galetu grazinti ir tuos pinigelius. Tikrai nesitikejau tokio atsakymo, cia, Lietuvoj, gyvenime tokiu dalyku nesulauksi! Va tik galvoju, kaip jie kursa paskaiciuos to cekio uz persiuntima? Gal yra kam nors taip buve? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 04, 09:00)
O as esu patenkinta ASOS. Nesenai pirkau is ju bliuskute, kai sugalvojau ja detis, nusprendziau, jog reikia islyginti. Pasiziurejau etikete, ziuriu galima lyginti su silpnai ikaitusiu lygintuvu. Na ir ka, "issilyginau" - su dyyyyyydele skyle ant krutines.... Buvau apakus, kaip taip gali klaidinti etiketes?!?!  blink.gif  Na galvoju nieks nebus, reikia rasyti ASOS. Ir ka galvojat, koki atsakyma gavau? Ogi jie labai atsiprase, paprase atsiusti bliuskute atgal, kad galetu grazinti pinigus ir dar paprase cekio uz persiuntima, kad galetu grazinti ir tuos pinigelius. Tikrai nesitikejau tokio atsakymo, cia, Lietuvoj, gyvenime tokiu dalyku nesulauksi! Va tik galvoju, kaip jie kursa paskaiciuos to cekio uz persiuntima? Gal yra kam nors taip buve?  4u.gif

aš niekada nesiunčiu jiems to čekio smile.gif dėl kažkokių 15-20 litų tingiu vargintis smile.gif
Bet mane užknisa tas neatsakingumas, kad nepažiūri ką į maišus deda. Aišku, atsiprašo, grąžina pinigus- bet norimo drabužio aš jau nebegaunu, nes būna išpirkta doh.gif
Bet aišku ir toliau rizikuosiu ir pirksiu iš jų, nes kitur nieko gražaus nerandu cool.gif
Atsakyti
Nu bet du kart grazinant jau 30-40lt, man tai neatrodo numojama ranka suma, nu bet cia kaip kam biggrin.gif
Atsakyti