Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(lisik @ 2011 10 31, 20:00)
dekuj uz atsakyma ! smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 10 29, 21:42)
Ar kas nors apsipirkinejate Asos su Sebo kreditine? Man kazkodel nepriima jos, nesuprantu kame kampas, gal yra kokia specifika?

Man priima, bent jau pries pora savaiciu prieme.
Gal kortele baigia galioti per ateinancius kelis menesius (berods 3, o gal ir 6), tada gali ir nepriimti.
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2011 10 31, 23:35)
Man priima, bent jau pries pora savaiciu prieme.
Gal kortele baigia galioti per ateinancius kelis menesius (berods 3, o gal ir 6), tada gali ir nepriimti.

kad ne, galioja dar daugiau nei puse metu... mistika kazkokia...
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 10 28, 15:20)
tai ana sekmadieni sukneles buvo po 1 svara, uztai ir uzluzo turbut  biggrin.gif

rimtai? sukneles po i svara buvo? Reikia dazniau facebooko grupe stebeti reiskias wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zannetta @ 2011 11 02, 11:32)
rimtai? sukneles po i svara buvo? Reikia dazniau facebooko grupe stebeti reiskias wink.gif

Na, paskaicius tos akcijos komentarus FB, tai is mazdaug 50 zmoniu tas sukneles regejo gal 3-4. Bet sio sekmadienio akcija jau realesne ir nebloga buvo, kiek girdejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 02, 12:22)
Na, paskaicius tos akcijos komentarus FB, tai is mazdaug 50 zmoniu tas sukneles regejo gal 3-4. Bet sio sekmadienio akcija jau realesne ir nebloga buvo, kiek girdejau smile.gif

rusu forume tai maciau daug kas uzsisake tas sukneles po 1 svara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 11 02, 17:54)
rusu forume tai maciau daug kas uzsisake tas sukneles po 1 svara smile.gif

et, man ramiau ant sazines buvo manyt, kad cia netikra akcija buvo biggrin.gif o va suciupo ruses viska.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 02, 18:10)
et, man ramiau ant sazines buvo manyt, kad cia netikra akcija buvo biggrin.gif o va suciupo ruses viska.

Baisios tos suknes buvo. Neimciau nei uz dyka smile.gif
Atsakyti
Man tai irgi nieko gero, imt kad imt ir kad poto guletu spintoj be rysio, tai ir taip aisku, kad gero daikto neatidavines uz svara, ko visiskai neperka matyt ta ir pameta
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 11 02, 18:57)
Baisios tos suknes buvo. Neimciau nei uz dyka smile.gif

man irgi drinks_cheers.gif nebent caip basic, po apaci po permatom suknelem, bet tai vienas petys apnuogintas, kitas ne irgi be rysio schmoll.gif
Atsakyti
Gavau sia suknele smile.gif . Nesioju xs, emiau 8 dydi, tai beveik kaip tik, tik kazkaip spalva nelabai tinka prie veido. Galvoju grazint, bet realiai tikrai nebloga ir kokybe gera. Ai tiesa, ilgis irgi geras, nera trumpa 4u.gif
http://www.asos.com/...g...1829481&r=2

Ir dar gavau sia, emiau petite 8 dydi, labai bijojau del ilgio, bet tikrai nera trumpa 4u.gif . Realybej tokia pati kaip paveiksliuke. Bet ir nezinau ar pasilikt ax.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1702853

Tai tiek. Kadangi pirma karta pirkau is cia, buvo labai idomu ka gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 11 02, 20:59)
Ir dar gavau sia, emiau petite 8 dydi, labai bijojau del ilgio, bet tikrai nera trumpa  4u.gif . Realybej tokia pati kaip paveiksliuke. Bet ir nezinau ar pasilikt  ax.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1702853

Tai tiek. Kadangi pirma karta pirkau is cia, buvo labai idomu ka gausiu  biggrin.gif

sita grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teja_Bella: 02 lapkričio 2011 - 21:28